http://zaglebie.eu/pol-godziny-pietrzaka_2_340.html
Jak się patrzę na zdjęcia to nie wiem czy się śmiać czy płakać... turniej młodzieżowych reprezentacji rozgrywany na takim pastwisku bez trybun - organizacja szkoda gadać!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kasa napisał(a):Pawle posłuchaj wypowiedzi Pietrzaka na jakich obiektach grali i trenowali.Byłem widziałem BAJKA!!!!!Pozdrawiam![]()
kasa napisał(a):Akurat ten mecz grali na bocznym boisku a gdybyś zobaczył cały obiekt to mógłbyś z niego nie wyjść.
Nie zakończyła się sprawa sprowadzenia Marka Kowala. Napastnik, z którego Pogoń zrezygnowała, ale jeszcze nie rozwiązała kontraktu, był we Flocie na dwóch sparingach. Strzelił dwie bramki i wyjechał do Sosnowca. Kibice tamtejszego Zagłębia mają jednak żal do Kowala za to, że zbyt "amatorsko" cieszył się z ligowego zwycięstwa portowców na tamtym stadionie i teraz nie chcą go w składzie. Nawet oficjalne przeprosiny szczecińskiego zawodnika nie zmieniły ich zdania.
- Trener Němec doszedł do wniosku, że jeśli ma stracić kilka miesięcy, to niech lepiej dołączy do nas. Ma we wtorek przyjechać - mówi kierownik Zakrzewski.
emdżej napisał(a):- Trener Němec doszedł do wniosku, że jeśli ma stracić kilka miesięcy, to niech lepiej dołączy do nas. Ma we wtorek przyjechać - mówi kierownik Zakrzewski.
August napisał(a):emdżej napisał(a):- Trener Němec doszedł do wniosku, że jeśli ma stracić kilka miesięcy, to niech lepiej dołączy do nas. Ma we wtorek przyjechać - mówi kierownik Zakrzewski.
Ale byłyby jaja gdyby Kowal prosto po przylocie z Hiszpanii udał się wprost do Świnoujścia. No, chyba że był z nami na własny koszt.
August napisał(a):emdżej napisał(a):- Trener Němec doszedł do wniosku, że jeśli ma stracić kilka miesięcy, to niech lepiej dołączy do nas. Ma we wtorek przyjechać - mówi kierownik Zakrzewski.
Ale byłyby jaja gdyby Kowal prosto po przylocie z Hiszpanii udał się wprost do Świnoujścia. No, chyba że był z nami na własny koszt.
kasa napisał(a):Czego dotyczy ta wypowiedż trenera Pogoni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników