Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):Tez mam taka nadzieje,choc mam tez duze przeczucie ze to tylko przepustka do kontraktu w Zagłębiu. Jesli Kowal bedac przy pilce uslyszy gwizdy kibicow,to sie nie zdziwie.
Wiara_ZS napisał(a):Dla mnie jest skreślony!
Wiara_ZS napisał(a):ten człowiek nie powinien zakładać koszulki ZAGŁĘBIA
Wiara_ZS napisał(a):Na pewno pan Kowal będzie miał na początku trochę nie ciekawie,bo za to co zrobił,intonował z Paprykarzami cytuję"Dzisiaj Zagłębie dostało hujem po gębie" to ten człowiek nie powinien zakładać koszulki ZAGŁĘBIA dla takich ludzi ja on nie ma miejsca w Zagłębiu![]()
alisamyyen czy te przeprosiny są szczereOdpowiedzcie sobie sami na te pytanie!
Dla mnie jest skreślony!
patrios91 napisał(a):No cos reprezentacja U19,razem z Pietrzim nie za bardzo sobie radzi. Moze za silna grupa..
patrios91 napisał(a):Kamerzysta byl pewnie ktos kogo miejsce mogl zajac Masarczyk wiec nie wiem z czego tu sie cieszyc. Widze na nie Hytrego z usmieszkiem tulacego sie do Szatana. To ujecie pozbawia mnie optymizmu.
Dobrze...przynajmniej Rafcio nabierze znowu troszke doswiadczenia....to turniej towarzyski..do ME juz sie zakwalifikowali.
patrios91 napisał(a):Widze na nie Hytrego z usmieszkiem tulacego sie do Szatana.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Widze na nie Hytrego z usmieszkiem tulacego sie do Szatana.
Chłopaki działają zgodnie z zasadą: żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek.![]()
A na poważnie, po co Prezes pojechał do Hiszpanii z drużyną tego nie rozumiem. No, oczywiście poza tym, że się przejechał na koszt klubu. Innego wytłumaczenia nie widzę.(Chyba , żeby poprawić motorykę pod okiem Ryngiera ale i w tymn przypadku wystarczyłyby Stawiki)
swiezy52 napisał(a):
byc moze "bombka, perelka" pochodzi wlasnie z kraju baskow??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników