Przegląd prasy

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przegląd prasy

Postprzez alisamyyen 2010-02-07, 11:09 am

Nasz śpiewak przeprosił.I dla mnie jest spoko.wiedział i był świadomy ze może grać w Sosnowcu.Cóż z tego skoro znając naszych kibiców gwizdy wyzwiska i bluzgi będą towarzyszyc Kowalowi od pierwszych minut :czerwona: .Jak dla mnie to czas rozliczen przyjdzie na koniec sezonu.Niech Kowal udowodni ze zasługuje na koszulke Zagłębia.jestem ciekaw co bedzie jak strzeli 10 -15 goli w rundzie.wtedy wszyscy zapomną o jego talencie spiewaka a będą zachwycać się talentem snajperskim.
alisamyyen

Postprzez Wiara_ZS 2010-02-07, 12:06 pm

Na pewno pan Kowal będzie miał na początku trochę nie ciekawie,bo za to co zrobił,intonował z Paprykarzami cytuję"Dzisiaj Zagłębie dostało hujem po gębie" to ten człowiek nie powinien zakładać koszulki ZAGŁĘBIA dla takich ludzi ja on nie ma miejsca w Zagłębiu :!:
alisamyyen czy te przeprosiny są szczere ? Odpowiedzcie sobie sami na te pytanie!
Dla mnie jest skreślony! :czerwona:
Wiara_ZS

Postprzez turku 2010-02-07, 12:47 pm

patrios91 napisał(a):Tez mam taka nadzieje,choc mam tez duze przeczucie ze to tylko przepustka do kontraktu w Zagłębiu. Jesli Kowal bedac przy pilce uslyszy gwizdy kibicow,to sie nie zdziwie.

Czemu wy zawsze musicie widzieć dziurę w całym? Nie przepraszał, było źle że cham i prostak, przeprosił tez źle bo na pewno to było nieszczere.
Pewnie gdyby nie odniósł się do tej sytuacji to i tak nie zmieniłoby to jego szans na zatrudnienie

A co do gwizdów. To też się nie zdziwię gdy je usłyszy. Ale nie będą to gwizdy prawdziwych kibiców tylko DEBILI.
Kocham Zagłębie, a zawodnik który podpisuje z Klubem kontrakt staje się częścią Klubu. I to nie jest normalne by zdrowo myślący kibic wygwizdywał własnego zawodnika za coś co ten zrobił dawno i za co juz przeprosił.
Takimi gwizdami jedynie można odebrać Kowalowi chęć do gry w Zagłębiu. A Kowal ma być naszym głównym wzmocnieniem w ataku, więc odbieranie mu chęci do gry gwizdami byłoby czystym debilizmem.

Wiara_ZS napisał(a):Dla mnie jest skreślony! :czerwona:

Dla mnie to ty jesteś skreślony takimi głupimi tekstami. Jak ci się Kowal nie podoba nie chodź na mecze.
Wiara_ZS napisał(a):ten człowiek nie powinien zakładać koszulki ZAGŁĘBIA

A ty nie powinieneś zakładać szalika Zagłębia. Każdy popełnia błędy. Ważne by się do nich przyznać i przeprosić. A przede wszystkim odpracować swoja winę na boisku zapier...jąc 10x bardziej od innych.
turku

Postprzez alisamyyen 2010-02-07, 1:53 pm

Wiara_ZS napisał(a):Na pewno pan Kowal będzie miał na początku trochę nie ciekawie,bo za to co zrobił,intonował z Paprykarzami cytuję"Dzisiaj Zagłębie dostało hujem po gębie" to ten człowiek nie powinien zakładać koszulki ZAGŁĘBIA dla takich ludzi ja on nie ma miejsca w Zagłębiu :!:
alisamyyen czy te przeprosiny są szczere ? Odpowiedzcie sobie sami na te pytanie!
Dla mnie jest skreślony! :czerwona:

Kowal przeprosił i podejrzewam że zrobi to raz jeszcze jesli podpisze kontrakt.tym bardziej plus za odwage że pomino tego co zrobił zdecydowal sie na treningi w Zagłębiu.Nie chce go teraz bronic za talent wokalny ale czy odrazu trzeba kolesia zmieszać z błotem.
Pytam sie ciebie bedziesz bluzgał na niego jak strzeli 3 bramki Pogoni a Zagłębiu bardzo pomoże w awansie do 1 ligi.staniesz przed nim i powiesz mu to w twarz jak będziemy swiętować awans podczas fety na stadionie.wydaje mi sie że nie
alisamyyen

Postprzez dziejus 2010-02-07, 2:12 pm

Zrozumcie ze on tez moze mieć do naszych kibiców zal ze śpiewają"Nie podam dłoni,qrwie Pogoni".Tym bardziej ze chyba jest wychowankiem tego klubu.Apeluje o wiecej tolerancji tym bardziej ze juz naraził sie szczecinskim kibicom.Zresztą jeszcze niczego nie podpisał i po powrocie moze powiedziec ze z tymi przeprosinami to on zartował i dalej ma nas serdecznie w dupie.Wtedy mozemy sie na nim wyżywać :twisted:
dziejus

Postprzez patrios91 2010-02-07, 3:37 pm

-> http://www.zaglebie.eu/pierwszy-dzien-w ... 2_322.html
-> http://www.zaglebie.eu/nadrabiaja-zaleg ... 2_323.html
Dlaczego jak widze Balula to chce mi sie smiac :) ;-)
Dobrze...chlopaki z zaleglosciami treningowymi juz je nadrabiaja...Lilo przedewszystkim ;-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez hellboyek 2010-02-07, 4:15 pm

Derby Sosnowca w finale eliminacji

To był niezwykle ciekawy turniej w hali sportowej w Siewierzu. Właśnie w niedzielę poznaliśmy kolejnego finalistę XV Halowych Mistrzostw Zagłębia w Piłce Nożnej im. Włodzimierza Mazura.

http://zaglebie.eu/derby-sosnowca-w-fin ... 2_325.html

Materiał wideo z podróży Zagłębia do Hiszpanii
http://zaglebie.eu/material-wideo-z-pod ... 2_326.html

Pierwszy trening w słonecznej Hiszpanii
http://zaglebie.eu/pierwszy-trening-w-s ... 2_327.html

Edytuj swoje posty zamiast pisać jeden pod drugim // turku
hellboyek

Postprzez patrios91 2010-02-07, 5:55 pm

Ten film chyba krecil totalny amator...Super hotel,choc jakosc otoczenia wokol boiska pozostawia wiele do zyczenia,ale murawa calkiem dobra.
Na filmie widac bylo kogo Szatan najbardziej wital przy hotelu. Jakos nie widze zwolnienia,badz odsuniecia od niektorych obowiazkow Hytrego,badz zatrudnienia osobnego czlowieka od tranferow...kolesiostwo wygrywa. Tylko trzeba pamietac...ze nawet najlepszy "przyjaciel" potrafi "wbic komus noz w plecy"...i ze praca + kolesiostwo to pierwszy stopien do "piekla"(upadku)...przykladem jest PZPN.

-> http://www.90minut.pl/news/115/news1152 ... iemcy.html
No cos reprezentacja U19,razem z Pietrzim nie za bardzo sobie radzi. Moze za silna grupa..
patrios91

Postprzez LucasUSA 2010-02-07, 9:04 pm

A dla mnie organizacja wyjazdu do Hiszpanii na plus. Na plus dla zarzadu. Nie wszystkie kluby maja takie warunki do trenowania. Poza tym pilkarze i dzialacze wygladali bardzo profesjonalnie 8)
Wypowiedzia Kowala jestem usatysfacjonowany, ciesze sie, ze publicznie odniosl sie do swojego zachowania.
Patrios, zaczynasz wszystko widziec na "nie" - nawet film Ci sie nie podoba. Liczyles na ekipe TVP albo przynajmniej Sky Sport? Troche optymizmu. Jak dla mnie film w porzadku i ciesze sie, ze znalazlo sie miejsce dla kamerzysty!
LucasUSA

Postprzez emdżej 2010-02-07, 9:31 pm

patrios91 napisał(a):No cos reprezentacja U19,razem z Pietrzim nie za bardzo sobie radzi. Moze za silna grupa..

Niemcy i Portugalia mają o tyle lepszą młodzież od nas, że te wyniki i tak nie są najgorsze. Trudno jednak oceniać mecz po samym wyniku. Ostatnie spotkanie też będzie trudno choćby zremisować, bo Norwegowie swoje dwa dotychczasowe mecze wygrali.
emdżej

Postprzez patrios91 2010-02-07, 10:37 pm

Kamerzysta byl pewnie ktos kogo miejsce mogl zajac Masarczyk wiec nie wiem z czego tu sie cieszyc. Widze na nie Hytrego z usmieszkiem tulacego sie do Szatana. To ujecie pozbawia mnie optymizmu.

Dobrze...przynajmniej Rafcio nabierze znowu troszke doswiadczenia....to turniej towarzyski..do ME juz sie zakwalifikowali.
patrios91

Postprzez pyla 2010-02-07, 10:59 pm

patrios91 napisał(a):Kamerzysta byl pewnie ktos kogo miejsce mogl zajac Masarczyk wiec nie wiem z czego tu sie cieszyc. Widze na nie Hytrego z usmieszkiem tulacego sie do Szatana. To ujecie pozbawia mnie optymizmu.

Dobrze...przynajmniej Rafcio nabierze znowu troszke doswiadczenia....to turniej towarzyski..do ME juz sie zakwalifikowali.

Patrios91 Ciebie powoli nie można będzie czytac wszystko Ci się nie podoba, jakby nie było kamerzysty to dopiero byś narzekal. Mnie się wydaje że bardzo chętnie zajął byś miejsce Hytrego i to napawałoby Cię optymizmem :-)
pyla

Postprzez August 2010-02-07, 11:34 pm

patrios91 napisał(a):Widze na nie Hytrego z usmieszkiem tulacego sie do Szatana.

Chłopaki działają zgodnie z zasadą: żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek. :lol:
A na poważnie, po co Prezes pojechał do Hiszpanii z drużyną tego nie rozumiem. No, oczywiście poza tym, że się przejechał na koszt klubu. Innego wytłumaczenia nie widzę.(Chyba , żeby poprawić motorykę pod okiem Ryngiera ale i w tymn przypadku wystarczyłyby Stawiki)
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez swiezy52 2010-02-07, 11:42 pm

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):Widze na nie Hytrego z usmieszkiem tulacego sie do Szatana.

Chłopaki działają zgodnie z zasadą: żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek. :lol:
A na poważnie, po co Prezes pojechał do Hiszpanii z drużyną tego nie rozumiem. No, oczywiście poza tym, że się przejechał na koszt klubu. Innego wytłumaczenia nie widzę.(Chyba , żeby poprawić motorykę pod okiem Ryngiera ale i w tymn przypadku wystarczyłyby Stawiki)

byc moze "bombka, perelka" pochodzi wlasnie z kraju baskow?? 8)
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez Szakal 2010-02-08, 12:07 am

swiezy52 napisał(a):
byc moze "bombka, perelka" pochodzi wlasnie z kraju baskow?? 8)

Lepiej nie używać słowa BOMBA w kraju Basków ...
Szakal

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna