Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Osman 2007-07-18, 8:30 pm

Jak mnie wkurwil* ci grajcy-jajcarze po meczu!

Jakieś koleś im zwraca z trybun uwaga żę grają jak pipy, a kibice całe serca w nich oddają i nasze gwiazdory na to skwitowały to śmiechem i zeszli do szatni....

Co to kur** ma być!?
Przyszli sobie dorobić!?
Tak ma to wyglądać? My za bilety bedziemy nasze ciężko zarobione pieniądze wydawać, a oni po meczu będą sie śmiać!?
I nic sie nie stało!?

Kur## mać KIEDY Zagłębie nie będzie wylęgarnią dla cieniasów!!??
Osman
Żółta kartka

Postprzez Przemek26 2007-07-18, 9:01 pm

Bagnicki:
Na gorąco nie można oceniać tego sparingu, ale spostrzegłem, że GKS był bardziej świeższy od nas. Chłopaki byli po ciężkim obozie, pracowali i efekty mają przyjść w lidze, a nie w sparingu. Szkoda, że nie wygraliśmy dzisiaj, ale głównym sprawdzianem będzie sobotni sparing z Koroną. To pokaże na jakim jesteśmy miejscu.

Jacy świeżsi ?? O czym ty chłopie bredzisz. Jeśli jakimś cudem wygraja bądź zremisują z Korona połowa z was na forum zapomni ta hujowizne jaką pokazały te B klasowe gwiazdeczki.

Niech lepiej oddadzą licencje Ruchowi bądź nawet Polonii. Tam jest AMBICJA I CHĘĆ WALKI W KAŻDYM MECZU!!!!!!!!!!!!!!!!
Przemek26

Postprzez eric 2007-07-18, 9:02 pm

Co jak co, ale Zagłebie faktycznie w pomocy nie istnieje. Berek może i się starał i walczył ale nie jest to zawodnik na OE i robienie gry w Zagłębiu - przynajmniej w tej formie. Inna sprawa napastnicy - Folc mi dzisiaj zaimponował - był rembany wszędzie!! To samo Skrzypek i Kłoda. Fatalnie Bagnicki. Zobaczymy co będzie bo ze sparingów nie będę już nigdy wnioskował (bo gdybym miał to z Lechem byłoby 0:0). Podobał mi się Gawędzki ale on na defensywnego się nie nadaje. Kaliciak to samo na środkowego. A Piątkowski musi zostać - jest na prawdę pożyteczny i sieje zamieszanie " a'la Błaszcykowski (po raz kolejny to powtarzam) ". Fajnie chłopaki nawet grali ale czegoś brakowało. Widać było drużynę ale czegoś brakowało. Pomoc - tu potrzebujemy wzmocnień od zaraz...
Pzdr
Ole
eric

Postprzez mwy 2007-07-18, 10:05 pm

Mam pytanie do osób które były na sparingu dzisiejszym.
Czy ktoś zauwazył na trybunach Bartka Chwalibodowskiego, bo coś mi się wydaje,że był (może chce do nas wrócić) :)
mwy

Postprzez Przemek26 2007-07-18, 10:07 pm

mwy napisał(a):Mam pytanie do osób które były na sparingu dzisiejszym.
Czy ktoś zauwazył na trybunach Bartka Chwalibodowskiego, bo coś mi się wydaje,że był (może chce do nas wrócić) :)

Jest kontuzjowany i podobnie jak podczas sezonu teraz tez mógł nas odwiedzić.
Przemek26

Postprzez marcin___ 2007-07-18, 10:20 pm

a ja odnosnie jeszcze dzisiejszego sparingu to po meczu ten koles co zwyzywal pilkarzy, no poprostu wjechal im na ambicje jak sie patrzy, oklaski mysle zasluzone, a grajki moze wezma sie wkoncu do roboty!

PS. i jeszcze potwierdza sie to czego sie niestety obawialem - co to ma K*RWA znaczyc ze 7 pilkarzy ma kontuzje;o jak taak bylo w kmicie i teraz jest w Zagłębiu to jedyne co mi sie nasuwa to to, ze jest to wina trenera i pelnej olewki przy rozgrzewce a jak tak to ma wygladac to az strach myslec co bedzie w sezonie;/
marcin___

Postprzez mario999 2007-07-18, 10:39 pm

odnosnie sparingu to zenada i zlepek pilkarzykow ktorzy mysla o wszystkim tylko nie o pilce. dramat. boje sie poznania.
mario999

Postprzez Darian 2007-07-18, 10:45 pm

Po 5 kolejce ligowej Kowalik leci ze stanowiska 1 trenera Zagłębia - taka konkluzja nasuneła mi się po tym co dzisiaj zaobserwowałem.
Ten człowiek jest ślepy. Skoro uważa że nie potrzebujemy lewych pomocników i to co on pościągał to jest kpina! (Kozubek,Gąwęcki)
Niech sperdalają gdzie pieprz rośnie. Darmozjadów i zapachajdziur nie potrzebujemy!

Lepiej było nam podzielić los Ruchu..
Darian

Postprzez Konew 2007-07-18, 11:02 pm

No dobra nie płaczcie już!!! :D
Konew

Postprzez SLIM 2007-07-18, 11:12 pm

"Lepiej trzeba było nam podzielić los Ruchu" chyba cię p*********ło DARIAN!!!!

Dzisiaj chłopaki nic nie pokazali, z taką grą jak dziś to myślę że cięzko by było nawet w drugiej lidze, w której poniekąd mimo braku licencji (na dziś) jest GieKSa.
Ale ja uważam, że teraz może być już tylko lepiej , może i jestem niepoprawnym optymistą, ale po 15 latach oczekiwań w końcu mi się to należy, poza tym po sparingu z GKs-em ... może być już tylko lepiej
Ostatnio edytowano 2007-07-19, 6:03 am przez SLIM, łącznie edytowano 1 raz
SLIM

Postprzez Darian 2007-07-18, 11:37 pm

Zobaczymy SLIM kogo popierdoliło po kilku kolejkach.
Jakie będzie zgrzytanie zębów na widok porażek 3 bramkami i wyżej. Wtedy mi to napiszesz że mnie popierdoliło.

Wolę 5 ligę i prawdziwe awanse niż 1 ligę przy zielonym stoliku.

Sparingi pokazują nam że mamy trenera frajera który ściąga sobie swoich cwaniaków do tego aby mogli sobi dorobić w 1 lidze. Jak on pisze że Grzybowski jest lewym obrońcą to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.
Jest taka róznica między grą lewego skrzydła a prawego że szok. O ile na lewym coś się dzieje(Skrzypek, Pątkowski) o tyle na lewym zero zagrożenia(Kozubek, Paczkowski).
Darian

Postprzez Konew 2007-07-19, 12:21 am

A co masz na myśli mówiąc o pierwszej lidze przy zielonym stoliku???Proszę o konkrety...Jedynym skurwysyństwem jest to co te kurwy zrobiły z Niebieskimi...Mam nadzieje, że jakoś uda im się to załatwić...
Konew

Postprzez Przemek26 2007-07-19, 6:20 am

SLIM napisał(a):Dzisiaj nasi grajkowie jak by nato nie patrzeć dali ciała wynik wynikiem( boli, że akurat wpierdól z frajerami z Hanysowa) ale z samą grą też było kiepsko...

Miejmy jednak nadzieję, że przez najbliższe 10dni Kowalik coś z tego skleji i nie będzie blamażu z Lechem

Wyniik gorszy niz na sparingu przed wiosenną rundą II ligi. Wtedy przegraliśmy 1:2
Ale czegos nie kumam. Były zapowiedzi że będzie francuski styl gry, 4 lata z Heniem nawet największy tłuk cos tam powinień wychycić.A tu nowe władze , nowy trener , kilku nowych grajków i ................ taka sama hujnia jak w zeszłym sezonie. Może i treningi na których byłem różnią się i to sporo od tych za Dworczyka czy Moskali, ale nic poza tym.
Wczoraj zagrali ładnie kombinacyjnie przez pierwsze 15 minut. W tym czasie była walka, technika, gra z głową. Ale tylko 15 minut zagrali w sposób jaki powinni grać w OE. Kozubek w tym czasie zagrał naprawdę bardzo dobrze.Wiem że gieksa jest jeszcze w stylu gry III ligowym i nasze próby gry a'la I liga trochę nie przynosiły rezultatu. Ale to nie powód żeby po owych 15 minutach wrócić do starego. Czyli nap********nia na pałę .7 kontuzji , no tutaj to lekkie przegięcie. Tyle gdzie leży wina?? Czy aby na pewno po stronie Kowlaika. Jesli za poprzedników była pipierdółka a nie treningi to troche sie nie dziwię że teraz kiedy zaczęli zapiżdżać na treningach to organizm się buntyje , bo nie był przyzwyczajony. Ale takierzeczy należy przewidzieć.
Boję się meczu z Lechem. Ale tyle pod wzgledem tego czy im będzie szło to co maja grać. Ale tego że sie spalą przed wyjściem na I gwizdek. Dla wielu obecnych w składzie to pierwszy raz . A wyjście przed taka publiką jaka jest w Poznaniu, przy ponad 20 tyś gardeł. Oj mogą im sie nogi na węzełki poplątać.
Przemek26

Postprzez YOOSHKY 2007-07-19, 6:36 am

Pierwsze 10 minut dobre w naszym wykonaniu. Dużo szybkiej gry, bardzo dobra gra "z klepki" co zaowocowało kilkoma sytuacjami do zdobycia bramki. Reszta meczu to padaka jaką mieliśmy nieprzyjemność oglądać całą wiosenną rundę minionego sezonu. Karny, moim zdaniem, się należał, Gąsiński "strącił" barkiem Jaromina przy wyjściu do piłki. Co prawda Jaromin w tej sytuacji odegrał małą scenkę teatralną, ale karny słuszny. Bardzo dobry mecz Piątkowskiego, chłop robił co chciał z gieksiarzami, przechodził po dwóch na raz :) miał dobre dośrodkowania, tyle że nikt się nie kwapił by do nich dojść. Sam wypracowywał sytuację do dośrodkowań, wstrzeliwał w pole karne szybkie piłki na wysokości głowy, nie baloniki że obrona zdąży wrócić nim piłka spadnie. Jestem b. mile zaskoczony formą i postawą Piątka. Chyba doszedł wreszcie do tej formy którą prezentował w Koronie, gdy ta jeszcze walczyła o OE w II lidze.
YOOSHKY

Postprzez Liberał 2007-07-19, 7:01 am

Uważam, że początek meczu bardzo fajny. Bagnicki tam dostał piłkę raz, zwodem minął obrońce i w słupek(chyba to był on...) więc nie mówcie, że nic nie pokazał. Słabą postawę tłumaczę sobie tym iż piłkarze są po ciężkich treningach i po prostu nie mogli. A kontuzje... hehe jak ktoś pisze, że to niby wina trenera i "olewki rozgrzewki" to powinien się zastanowić czy przypadkiem piłkarz nie powinien sam zadbać o to żeby przed treningiem wykonać ćwiczenia rozciągające itp.
Liberał

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników