Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez czeladzianin 2007-07-18, 6:20 pm

No to pieknie nasi gwiazdorzy jada z koksem na 10 dni przed liga, Lech poza zasiegiem z taka gra.....lata swietlne....
czeladzianin

Postprzez Warson 2007-07-18, 6:22 pm

ciekaw jestem jak ocenic ten Mecz...

Wole poczekac na opinie innych gdyz z Wysp Malo co Mozna oceniac ;D

Tak optymistycznie to chyba jedynie zmylka przed meczem z Lechem :D
Warson

Postprzez Schabu 2007-07-18, 7:21 pm

Byłem na meczu i jeżeli to ma być drużyna na 10 dni przed ligą to jest to porażka.
Szczerze mówiąc jestem bardzo rozczarowany tym spotkaniem.Nie spodziewałem się takiej kapy.Ja rozumiem że jest upał itd.
Ale wszyscy mieli te same warunki.
Nie wiem co nasz trener przed meczem sobie założył i co sprawdzał,ale wydaje mi się,że na ostatni sparing to powinno być już wszystko zamknięte na ostatni guzik.
Chłopaki biegali,ale tak naprawdę nie wiadomo po co i jak.
Oby to był tylko taki prima aprillis naszych piłkarzy.
Schabu

Postprzez remwal 2007-07-18, 7:27 pm

a jak te nowe gwiazdy jak np bagnicki
mam nadzieje ze to taka zagrywka
bedzie dobrze bo musi byc
remwal

Postprzez darco 2007-07-18, 7:33 pm

A ten zbulwersowany kibic co wykrzykiwał po meczu ?
darco

Postprzez MarcelZS 2007-07-18, 7:35 pm

Słabiutko... mam nadzieje ze to wynik przemęczenia po ostrym trenowaniu.

Bagnicki najgorszy na boisku ..... drewno jak Małocha.
MarcelZS

Postprzez Pawelek_S. 2007-07-18, 7:37 pm

a ten Bronner to kto?? Pierwszy raz o nim słyszę?? Czy ktoś może dać krótką relację jak wyglądał w ogóle ten sparing??
Pawelek_S.

Postprzez kaczorkowski 2007-07-18, 7:38 pm

Może będzie lepiej jak zaczną biegać. Dzisiaj ledwie truchtali i tak naprawdę to ZERO pomysłu na grę. GKS o wiele lepiej wyglądał.
kaczorkowski

Postprzez Przemek26 2007-07-18, 7:40 pm

darco napisał(a):A ten zbulwersowany kibic co wykrzykiwał po meczu ?

Powiedział prawdę. Jak im się nie podoba w sosnowcu to nie wypierdalają.
I żaden k***a zbulwersowany. Tylko porządny chłop który tym k***a gwiazdeczka w twarz powiedział prawdę. Jeśli okaże się po tym co usłyszeli jutro bądź po jutrze jeden z drugim nie zdecydują się na gre w Sosnowcu będzie oznaczać że ów człowiek powiedział im prawdę .
Czytam tu o przemęczeniu. Jakie k***a przemeczenie. Kiedy sie skończył obóz, a mamy za tydzień mecz z Lechem i będzie pośmiewisko na całą Polskę.
Przemek26

Postprzez kaczorkowski 2007-07-18, 7:43 pm

Pawelek_S. napisał(a):a ten Bronner to kto?? Pierwszy raz o nim słyszę?? Czy ktoś może dać krótką relację jak wyglądał w ogóle ten sparing??

Wyglądał nieciekawie. Chłopcy chyba się bali ostrzej zagrać. W zasadzie to chodzili po boisku zamiast biegać. Wystarczyło że GKS zagęścił środek boiska i już był nie do przejścia. Grali na kontry i im to wychodziło (GKS). A nasi w zasadzie to grali albo w poprzek albo do tyłu. W końcówce Oziębała troszkę pobiegał ale to za mało.
kaczorkowski

Postprzez flex 2007-07-18, 7:47 pm

Zgadzam się z Przemkiem. Jakie przemęczenie, jaki upał. Rok temu grali w przerwie letniej sparing z Widzewem w jeszcze większym ukropie i widać było o wiele większe zaangażowanie.

Jaka ściema, jaka zasłona dymna przed Lechem ? Zasłony dymne to robił Janas w reprezentacji a i tak g. z tego było.

Jedyne co może ich tłumaczyć to oszczędzanie się przed meczem z Lechem. Może bali się złapać kontuzję, zwłaszcza że sprawy kontraktowe jeszcze chyba nie są dopięte na ostatni guzik.

Taką grą to kasy z boiska nie podniosą, ba powinni iść do szatni i z własych portfeli odnieść grosza na murawę. Chociaż może nie bo Fuct napiszę o korupcji w biały dzień.
flex
Administrator

Postprzez cyfron24 2007-07-18, 7:49 pm

MarcelZS napisał(a):Bagnicki najgorszy na boisku ..... drewno jak Małocha.

Małocha 2.0 wersja beta. W środku grał Gawęcki? Nawet niezły, ale chyba bramkę on zawalił. Karny dla GKS z kapelusza.
Czemu nie grali Peskovic, Prymula i Pach?
cyfron24
Żółta kartka

Postprzez Osman 2007-07-18, 8:08 pm

Ludzie macie obraz naszej gry, pomocników jak nie ma tak nie było dalej to wszystko bedzie wyglądało od wysokich przerzutów od obrońców het, het w pole karne i... gówno!

Jedno prostopadłe zagranie w meczu!!??
Zero prawidłowych dośrodkowań!!??

Ludzi gdzie my jesteśmy? Tu sie biega, myśli bo przeciwnik sie nie połóży...
Osman
Żółta kartka

Postprzez Przemek26 2007-07-18, 8:22 pm

A kto ten Bonner ??? On i Ciesielski to niech wyp****** wzmocnić rezerwy AKS Niwka.
Bagnicki może to jego pierwszy mecz ale Hu*** z grzybnią. Semez , nerwowy na tej bramce jakby mu piórko w dupę wsadzili, wole Bensza. Kaliciak- wieża jak Kostek ale może bardziej pożyteczny Folc , kupa śmiechu wiosna w II lidze w jego wykonaniu to nie kontuzja On jest po prostu cinki jak żyłka na leszcza.Co z Prymulą, kontuzja czy na wylocie?Berek, nazwisko i już nic więcej. Oj w Poznaniu to chyba sobie tylko ten stadion obejrzymy i kibiców Lecha.
Przemek26

Postprzez MrCricket 2007-07-18, 8:23 pm

Pierwszy kwadrans w miarę niezły, a później... bez komentarza. Śmieszą mnie te kłótnie o kasę rozpieszczonych gwiazdorów, którzy chcieliby zarabiać kokosy. Niech spojrząu prawdzie w oczy i dopiero zobaczą gdzie jest ich miejsce. Obawiam się, że będziemy obok ŁKS i Bytomia (jeśli dostanie licencje) dostarczycielami punktów jesienią. Jedynym pozytywem sparingu było to, że w drugiej połowie słońce mniej świeciło i było ciut zimniej ;)
MrCricket

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna