bazant jestem za!
Skrzyknąć sie i rozjebać dziadostwo !!!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
gonzales napisał(a):Niejasne pozostają przyczyny rezygnacji firmy Kotrak z prowadzenia Zagłębia. Jak udało nam się dowiedzieć od osoby, która miała budować nowe Zagłębie, problemem okazały się sprawy formalno-prawne umowy przekazującej udziały Zagłębia firmie Kotrak. Pomimo krótkiej działalności w naszym klubie, Grzegorz Klamra zdołał jednak przygotować wszystkie dokumenty licencyjne, jednak o całej sprawie mówić nie może. - Dostałem niestety zakaz udzielania jakiejkolwiek informacji w tej sprawie. Zapewniam jednak, że działaliśmy w interesie klubu. Ja osobiście grałem w tym klubie przez 11 lat i Zagłębie jest klubem, który noszę w sercu.
k***a CO TO MA BYC ZA WYJASNIENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po co siejesz zamet z tym oswietleniem? My juz na dzisiaj mamy dosc wrazen BEDZIE DOBRZE-WIARA KTORA PRZETRWALAklara napisał(a):Nie chce nic mowic, ale do 30 czerwca musimy zlozyc wniosek licencyjny, brak stadionu zobowiazuje nas do przedstawienia umowy z niastem ,gdzie mamy rozgyrwac swoje mecze....czy ktoś coś wie na temat infoermacji, ze dzis zawiesili przetarg na oswietlenie stadionu...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników