Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziejus napisał(a):EGZEKUTORA !!! Bo napastnikow-"pozal sie Boze" to u nas paru jest(bez urazy)
Michał Globisz ogłosił powołania do kadry U-19 (rocznik 1991), która w dniach 29 stycznia - 10 lutego odbędzie zgrupowanie oraz turniej towarzyski w Hiszpanii.
Polacy w La Manga 2010 zagrają z Portugalią, Niemcami oraz Norwegią.
Kadra Polski:
Bramkarze: Filip Kurto (Wisła Kraków), Paweł Socha (Korona Kielce).
Obrońcy: Piotr Malarczyk (Korona Kielce), Michał Czekaj (Wisła Kraków), Jakub Czerwiński (Okocimski KS Brzesko), Marcin Kamiński (Lech Poznań), Paweł Oleksy (Zagłębie Lubin), Mateusz Słodowy (Odra Wodzisław Śląski).
Pomocnicy: Bartosz Salamon (Brescia Calcio, Włochy), Rafał Pietrzak (Zagłębie Sosnowiec), Damian Adamczyk (Wisła Płock), Krzysztof Kasak (VfL Borussia Mönchengladbach 1900, Niemcy), Mateusz Możdżeń (Lech Poznań), Tomasz Hołota (GKS Katowice), Leszek Nowosielski (Promień Opalenica).
Napastnicy: Mateusz Szczepaniak (AJ Auxerre, Francja), Michał Kucharczyk (Świt Nowy Dwór Mazowiecki), Michał Jonczyk (Sandecja Nowy Sącz).
emdżej napisał(a):Jeśli 215 meczów można określić jako "prawie 300" to stawiałbym na Michała Chałbińskiego.
mayday77 napisał(a):emdżej napisał(a):Jeśli 215 meczów można określić jako "prawie 300" to stawiałbym na Michała Chałbińskiego.
Znalazłem "mojego Faworyta" z prawie 300 meczy na koncie w naszej rodzimej Ekstraklasie....
To Piotr Rocki-ma na koncie 291 meczy i 44 strzelone w niej bramki.Może trochę wiekowy,ale swój chłop,charakterny jak mało kto,a i po bramkach potrafi się efektownie cieszyć(któż nie pamięta Jego "cieszynek")
Oto Jego profil http://www.90minut.pl/kariera.php?id=1793
SO_1906 napisał(a):Kupno Rock' yego to byłaby porażka...
wikipedia.pl napisał(a):Przez większą część kariery sportowej pozostawał związany ze Stalą Mielec, w barwach której rozegrał 272 mecze
Smazu napisał(a):A ja stawiam na Żurawskiego! 230 występów![]()
Lub uwaga niespodzianka!...wikipedia.pl napisał(a):Przez większą część kariery sportowej pozostawał związany ze Stalą Mielec, w barwach której rozegrał 272 mecze
A mianowicie Grzegorz Lato!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników