Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
problematyk-ziom napisał(a):Sir napisał(a): Osoby te które z PREMEDYTACJĄ NIE ZAMIESCILY INFORMACJI O)DNOSNIE SPARINGU Z GKS...dla mnie SIĘ SKOMPROMITOWAŁY!!! I powinny szybko PRZEPROSIĆ!! Powinniscie mieć w sobie odrobinę odwagi cywilnej
to samo przecież pisałeś strone wcześniej i 2 strony wcześniej i jak do tej pory "adas" był wypowiadał się w tym temacie i na pewno widział już Twoje (i nie tylko) apele, więc po co 3 raz to samo piszesz?
ps. jak coś to PW
Ano i tu Cię zdziwię, doczekasz się. Odpowiem na drugie pytanie najpierw. Kibicem - tak, dziennikarzem - nie. Co do pytania pierwszego - Po pierwsze nie wiem czemu pytanie skierowane tylko do mnie, jest nas chyba siedmiu, ale skoro chcesz abym to ja odpowiedział, odpowiem. Na sparingu nie byłem i do soboty miejsce jego rozgrywania nie było mi w 100% znane. Godzina owszem, choć i ona się zmieniała. Uzyskałem informację od osoby (i nie jest to dyrektor Rudy), która prosiła o nieujawnianie jej. Tak też postąpiłem. Miałem do wyboru, narażenie się na Wasze obelgi - do czego już zdążyłem przywyknąć, lub nadszarpnięcie zaufania. Wybrałem to pierwsze i dodam, że wyboru nie żałuję.xXx_1906 napisał(a):Swoją drogą Adam mógłbyś napisać dlaczego nie daliście informacji co do godziny i miejsca sparingu. No i z racji tego, że odpowiedzi na to pytanie pewnie się nie doczekamy to może zadam łatwiejsze: jesteś jeszcze kibicem czy już "dziennikarzem"?
adas napisał(a):Ano i tu Cię zdziwię, doczekasz się. Odpowiem na drugie pytanie najpierw. Kibicem - tak, dziennikarzem - nie. Co do pytania pierwszego - Po pierwsze nie wiem czemu pytanie skierowane tylko do mnie, jest nas chyba siedmiu, ale skoro chcesz abym to ja odpowiedział, odpowiem. Na sparingu nie byłem i do soboty miejsce jego rozgrywania nie było mi w 100% znane. Godzina owszem, choć i ona się zmieniała. Uzyskałem informację od osoby (i nie jest to dyrektor Rudy), która prosiła o nieujawnianie jej. Tak też postąpiłem. Miałem do wyboru, narażenie się na Wasze obelgi - do czego już zdążyłem przywyknąć, lub nadszarpnięcie zaufania. Wybrałem to pierwsze i dodam, że wyboru nie żałuję.xXx_1906 napisał(a):Swoją drogą Adam mógłbyś napisać dlaczego nie daliście informacji co do godziny i miejsca sparingu. No i z racji tego, że odpowiedzi na to pytanie pewnie się nie doczekamy to może zadam łatwiejsze: jesteś jeszcze kibicem czy już "dziennikarzem"?
World Wide Web (w skrócie określany jako WWW lub Web) jest hipertekstowym, multimedialnym, sieciowym (TCP/IP) systemem informacyjnym opartym na publicznie dostępnych, otwartych standardach IETF, W3C i ISO. Pierwotnym i w chwili obecnej nadal podstawowym zadaniem WWW jest publikowanie informacji.
adas napisał(a):Ano i tu Cię zdziwię, doczekasz się. Odpowiem na drugie pytanie najpierw. Kibicem - tak, dziennikarzem - nie. Co do pytania pierwszego - Po pierwsze nie wiem czemu pytanie skierowane tylko do mnie, jest nas chyba siedmiu, ale skoro chcesz abym to ja odpowiedział, odpowiem. Na sparingu nie byłem i do soboty miejsce jego rozgrywania nie było mi w 100% znane. Godzina owszem, choć i ona się zmieniała. Uzyskałem informację od osoby (i nie jest to dyrektor Rudy), która prosiła o nieujawnianie jej. Tak też postąpiłem. Miałem do wyboru, narażenie się na Wasze obelgi - do czego już zdążyłem przywyknąć, lub nadszarpnięcie zaufania. Wybrałem to pierwsze i dodam, że wyboru nie żałuję.xXx_1906 napisał(a):Swoją drogą Adam mógłbyś napisać dlaczego nie daliście informacji co do godziny i miejsca sparingu. No i z racji tego, że odpowiedzi na to pytanie pewnie się nie doczekamy to może zadam łatwiejsze: jesteś jeszcze kibicem czy już "dziennikarzem"?
RaRy napisał(a):adas napisał(a):Ano i tu Cię zdziwię, doczekasz się. Odpowiem na drugie pytanie najpierw. Kibicem - tak, dziennikarzem - nie. Co do pytania pierwszego - Po pierwsze nie wiem czemu pytanie skierowane tylko do mnie, jest nas chyba siedmiu, ale skoro chcesz abym to ja odpowiedział, odpowiem. Na sparingu nie byłem i do soboty miejsce jego rozgrywania nie było mi w 100% znane. Godzina owszem, choć i ona się zmieniała. Uzyskałem informację od osoby (i nie jest to dyrektor Rudy), która prosiła o nieujawnianie jej. Tak też postąpiłem. Miałem do wyboru, narażenie się na Wasze obelgi - do czego już zdążyłem przywyknąć, lub nadszarpnięcie zaufania. Wybrałem to pierwsze i dodam, że wyboru nie żałuję.xXx_1906 napisał(a):Swoją drogą Adam mógłbyś napisać dlaczego nie daliście informacji co do godziny i miejsca sparingu. No i z racji tego, że odpowiedzi na to pytanie pewnie się nie doczekamy to może zadam łatwiejsze: jesteś jeszcze kibicem czy już "dziennikarzem"?
wiemy wiemy miałeś wizje ukazał Ci sie Jezus z barankiem i Ci powiedział,
a może to była Grodecka zawsze "dziewica" ;)
a co do pytania "kibicem czy dziennikarzem" to słyszałem że FUCKT potrzebuje młodych talentow, a Ty tam pasujesz jak masło do chleba.
Przemek26 napisał(a):Przeglądam to rzucanie błotem i się zastanawiam, co by wybrali inni posiadając taka informację:
Zachowują ją zgodnie z prośbą , przyjmując później ataki na siebie na forum.?
Mówią znajomym, ryzykując tym że gdy sie pojawią w niektórych kręgach na widok tej osoby milkną wszystkie rozmowy, i są traktowani jak powietrze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników