Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2007-03-06, 7:40 pm

ciiiiiiii Obrazek Obrazek
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez keff79 2007-03-06, 7:46 pm

Bo jak nie wiadomo o co chodzi...

Obrazek

władza obiecała.. :lol:
keff79

Postprzez Gość 2007-03-06, 7:51 pm

Obrazek
Gość

Postprzez Sir 2007-03-06, 8:21 pm

problematyk-ziom napisał(a):
Sir napisał(a): Osoby te które z PREMEDYTACJĄ NIE ZAMIESCILY INFORMACJI O)DNOSNIE SPARINGU Z GKS...dla mnie SIĘ SKOMPROMITOWAŁY!!! I powinny szybko PRZEPROSIĆ!! Powinniscie mieć w sobie odrobinę odwagi cywilnej

to samo przecież pisałeś strone wcześniej i 2 strony wcześniej i jak do tej pory "adas" był wypowiadał się w tym temacie i na pewno widział już Twoje (i nie tylko) apele, więc po co 3 raz to samo piszesz?

ps. jak coś to PW

Bo liczę na to że w koncu którys z nich będzie miał odpowiedno duzo odwagi i honoru aby się przyznać do BŁĘDU!!

Myśleli oni ze to obejdzie się bez echa?!!

Za poważny to jest chyba serwis..aby ROBIĆ TAKIE JAJA!!! Chyba ze sie myle...

ZYjemy w 21 wieku!!
Sir

Postprzez Kamilsts 2007-03-06, 8:22 pm

Sir napisał(a):Za poważny to jest chyba serwis..aby ROBIĆ TAKIE JAJA!!! Chyba ze sie myle...

CHYBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamilsts

Postprzez adas 2007-03-06, 9:27 pm

xXx_1906 napisał(a):Swoją drogą Adam mógłbyś napisać dlaczego nie daliście informacji co do godziny i miejsca sparingu. No i z racji tego, że odpowiedzi na to pytanie pewnie się nie doczekamy to może zadam łatwiejsze: jesteś jeszcze kibicem czy już "dziennikarzem"?
Ano i tu Cię zdziwię, doczekasz się. Odpowiem na drugie pytanie najpierw. Kibicem - tak, dziennikarzem - nie. Co do pytania pierwszego - Po pierwsze nie wiem czemu pytanie skierowane tylko do mnie, jest nas chyba siedmiu, ale skoro chcesz abym to ja odpowiedział, odpowiem. Na sparingu nie byłem i do soboty miejsce jego rozgrywania nie było mi w 100% znane. Godzina owszem, choć i ona się zmieniała. Uzyskałem informację od osoby (i nie jest to dyrektor Rudy), która prosiła o nieujawnianie jej. Tak też postąpiłem. Miałem do wyboru, narażenie się na Wasze obelgi - do czego już zdążyłem przywyknąć, lub nadszarpnięcie zaufania. Wybrałem to pierwsze i dodam, że wyboru nie żałuję.
adas

Postprzez Sir 2007-03-06, 9:40 pm

adas napisał(a):
xXx_1906 napisał(a):Swoją drogą Adam mógłbyś napisać dlaczego nie daliście informacji co do godziny i miejsca sparingu. No i z racji tego, że odpowiedzi na to pytanie pewnie się nie doczekamy to może zadam łatwiejsze: jesteś jeszcze kibicem czy już "dziennikarzem"?
Ano i tu Cię zdziwię, doczekasz się. Odpowiem na drugie pytanie najpierw. Kibicem - tak, dziennikarzem - nie. Co do pytania pierwszego - Po pierwsze nie wiem czemu pytanie skierowane tylko do mnie, jest nas chyba siedmiu, ale skoro chcesz abym to ja odpowiedział, odpowiem. Na sparingu nie byłem i do soboty miejsce jego rozgrywania nie było mi w 100% znane. Godzina owszem, choć i ona się zmieniała. Uzyskałem informację od osoby (i nie jest to dyrektor Rudy), która prosiła o nieujawnianie jej. Tak też postąpiłem. Miałem do wyboru, narażenie się na Wasze obelgi - do czego już zdążyłem przywyknąć, lub nadszarpnięcie zaufania. Wybrałem to pierwsze i dodam, że wyboru nie żałuję.

Oj Drogi Adasiu...

Mamy PRETENSJE nie tylko do Ciebie, ale co oczywiste DO WSZYSTKICH OSÓB odpowiedzialnych za umieszczanie informacji w tym serwisie!!!

A po drugie...

"Uzyskałem informację od osoby (i nie jest to dyrektor Rudy), która prosiła o nieujawnianie jej."

Pozostawie to bez komentarza bo można tylko RĘCE ZAŁAMAĆ...
Sir

Postprzez keff79 2007-03-06, 10:02 pm

Może trzeba zacząć od podstaw - np. definicji:

World Wide Web (w skrócie określany jako WWW lub Web) jest hipertekstowym, multimedialnym, sieciowym (TCP/IP) systemem informacyjnym opartym na publicznie dostępnych, otwartych standardach IETF, W3C i ISO. Pierwotnym i w chwili obecnej nadal podstawowym zadaniem WWW jest publikowanie informacji.

W takim razie po co ta strona.. a jeszcze bardziej interesujące po co to forum? Jest gdzie zawiesić reklamy to fakt.. ale co poza tym? mamy klub, którego mecze ukrywa się przed kibicami - i WY w tym uczestniczycie? ..nie wspomnę o traktowaniu wszelkich inicjatyw, które ktoś próbuję poruszyć na łamach forum.

Sajonara. Bez odbioru. Szkoda gadać..
keff79

Postprzez RaRy 2007-03-06, 10:04 pm

adas napisał(a):

ach te esemesy z internetu ;)
Ostatnio edytowano 2007-03-06, 10:35 pm przez RaRy, łącznie edytowano 1 raz
RaRy
Adventure Group

Postprzez Sir 2007-03-06, 10:27 pm

RaRy napisał(a):
adas napisał(a):

wiemy wiemy miałeś wizje ukazał Ci sie Jezus z barankiem i Ci powiedział,
a może to była Grodecka zawsze "dziewica" ;)

a co do pytania "kibicem czy dziennikarzem" to słyszałem że FUCKT potrzebuje młodych talentow, a Ty tam pasujesz jak masło do chleba.

Rary...nie obrażaj Adama. Nie tędy droga...

Keff dobrze napisał...jaki jest cel www...

Nie mogę zrozumieć CO MA NA CELU UKRYWANIE NA WŁASNYM PODWÓRKU takich rzeczy...a najgorsze jest to ze w tym procederze biorą udział JEDNI Z NAS>> ochyda
Sir

Postprzez RaRy 2007-03-06, 10:37 pm

no może przesadziłem ;)

info i Piascie na stronie !!!!!!!!!!
RaRy
Adventure Group

Postprzez Przemek26 2007-03-06, 10:39 pm

Przeglądam to rzucanie błotem i się zastanawiam, co by wybrali inni posiadając taka informację:

Zachowują ją zgodnie z prośbą , przyjmując później ataki na siebie na forum.?
Mówią znajomym, ryzykując tym że gdy sie pojawią w niektórych kręgach na widok tej osoby milkną wszystkie rozmowy, i są traktowani jak powietrze?
Przemek26

Postprzez Sir 2007-03-06, 10:42 pm

Przemek26 napisał(a):Przeglądam to rzucanie błotem i się zastanawiam, co by wybrali inni posiadając taka informację:

Zachowują ją zgodnie z prośbą , przyjmując później ataki na siebie na forum.?
Mówią znajomym, ryzykując tym że gdy sie pojawią w niektórych kręgach na widok tej osoby milkną wszystkie rozmowy, i są traktowani jak powietrze?

Na miejscu Adama zapytałbym ta osobę co mu udzieliła takiej informacji PO JASNĄ CIASNĄ UKRYWAĆ TAKIE RZECZY NA WŁASNYM PODWÓRKU I ROBIĆ JESZCZE WIEKSZE BAGNO>.
Sir

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2007-03-06, 10:46 pm

Może info było od Arka :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez emdżej 2007-03-06, 10:56 pm

Tyle burdelu o jeden sparing.....

Ale i tak to jest najlepsze:
Obrazek

:lol::lol::lol:
emdżej