Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomcjo napisał(a):Korona leje Jagę co może znaczyć ze w meczu z nami będzie nowy trener a to zła wróżba
Adam1906 napisał(a):Tomcjo napisał(a):Korona leje Jagę co może znaczyć ze w meczu z nami będzie nowy trener a to zła wróżba
Korona leje Jagę. My zlaliśmy Koronę. Ta liga jest faktycznie pojebana...
Tomcjo napisał(a):Korona leje Jagę co może znaczyć ze w meczu z nami będzie nowy trener a to zła wróżba
Tomcjo napisał(a):Po tym sezonie odszedł Jan Urban i można było się spodziewać ze następny sezon będzie dużo słabszy . Jednak nie tego ze upadek klubu będzie aż tak bolesny .
Ja jednak w obecnej sytuacji dostrzegam plusy . Zrobiliśmy duży skok z drugiej ligi do ekstraklasy . Niestety nie poparty takim samym postępem w profesjonalnym zarządzaniu klubem . Spadek to okazja do radykalnego przemeblowania w zarządzaniu Zagłębiem . Jeśli klub przejdzie na zawodowstwo to jest szansa ze za dwa trzy lata wrócimy do ekstraklasy znacznie mocniejsi niż obecnie .
Dla mnie najgorzej wyglada sytuacja na trybunach . Nie boli mnie ze nabijają się ze słabych wyników ale z pustych trybun tak . Tu jesteśmy najbardziej zacofani w porównaniu z klubami ekstraklasy . Przyczyn jest wiele ale zamiast szukać usprawiedliwień musimy to zmienić a to chyba możemy . Pamietam atmosferę wokół klubu po upadku a następnie po powrocie do nazwy Zagłębie . Nikomu nie przeszkadzały niskie ligi i atrakcyjni rywale typu Garbarz Zembrzyce . Rywale bali się Zagłębia bo nigdy nie widzieli u siebie ponad dwóch tysięcy kibiców . Trzeba odbudować się kibicowsko bo przeżyliśmy walnięcie bomby atomowej ale przetrwaliśmy i pora zapełnić Ludowy i nowy stadion jak powstanie . To jest nasze zadanie bo nikt tego nie zrobi za nas .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników