Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-03-03, 6:19 pm

Czy moze ktos ma wiedze kiedy zacznie grac nasz jedyny
napastnik - FOLC ?

To ustawienie z jednym napadziorem to chyba wprawki na mecze
wyjazdowe.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez CharoN^ 2007-03-03, 6:31 pm

Na sparingu nie byłem, bo nie mogłem więc gry nie oceniam. Jedno słowo o tym nieszczęsnym ustawieniu. To 4-5-1 nas zgubi, i czym prędzej Dworczyk się o tym przekona tym lepiej dla nas i dla drużyny. Mamy paru napastników, także myślę, że w lidze będzie jednak 4-4-2. Jeżeli wszyscy będą dysponowani to pewniakiem będzie Folc, do niego sztab dobierze zapewne Prymule, może Lachowskiego (wszystko będzie zależec od założeń taktycznych).
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez gothblack 2007-03-03, 6:57 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Czy moze ktos ma wiedze kiedy zacznie grac nasz jedyny
napastnik - FOLC ?

To ustawienie z jednym napadziorem to chyba wprawki na mecze
wyjazdowe.
Pozdrawiam
Tadeusz

Wedle jego wypowiedzi na łamach Przeglądu Sportowego około 4 kolejki powinien być gotowy na 100 %........
gothblack

Postprzez MrCricket 2007-03-03, 7:02 pm

Ludzie zbyt emocjonalnie podchodzicie do tematu :!: Pomyślcie trochę.
Dworczyk to nie jest taki idiota jak niektórym się wydaje, żeby przed szpiclami z Gliwic odkrywać karty.
MrCricket

Postprzez Darian 2007-03-03, 7:11 pm

Oj czarno to widzę, w szczególności atak pozycyjny to nasza słaba strona. Dworczyk na razie nie potrafi poukładać tych klocków aby sprawnie to funkcjonowało.Oby to się w trakcie sezonu zmieniło, bo znowu będziemy gubić ważne punkty u siebie.
Darian

Licho to wygląda...

Postprzez dejotmaly81 2007-03-03, 7:37 pm

Przemek26 napisał(a):Wynik nie odzwierciedla gry. W pierwszej połowie Zagłębie grał bardzo dobrze, dośrodkowania , prostopadłe piłki wszytko to wychodziło ,brakowało nogi lub głowy która dobiła by te piłki.

A co to kogo obchodzi, że Zagłębie "grało bardzo dobrze" skoro "brakowało osoby do wykończenia akcji"!!!!Tak się składa,że piłka nożna to sport, w którym wygrywa ten kto strzeli więcej bramek a Zagłębie dziś nie strzeliło żadnej, mało tego- przegrało z trzecioligowcem na tydzień przed rozpoczęciem rundy rewanżowej, kiedy wszystko powinno juz być gotowe do rozpoczęcia rundy!!! A my nie gramy nawet ustawieniem w jakim powinniśmy!!! Zagłębie nie umie grać jednym napastnikiem a trener swoje!!! Mam nadzieję, że w porę wpadnie na pomysł, żeby wykorzystywać to co mamy czyli szybkiego Prymulę w ustawieniu z napastnikiem potrafiącym zgrać, dograć piłkę!!! No i pozostaje mieć nadzieję że był to wypadek przy pracy, choć on nie powinien się zdażyć na tydzień przed rozpoczęciem rundy rewanżowej...
dejotmaly81

Postprzez zgredos 2007-03-03, 7:40 pm

mam nadzieje że to był ostatni występ Zubana w Zagłębiu, po raz kolejny pokazał że dla niego 2 liga to duuuużo za wysoko. Co do wyniku to nie robiłbym problemu bo jak wygrywaliśmy wszystkie sparingi to drużyna obrastała w piórka (choćby latem) i kończyło się 0-4 w pierwszym meczu. Po to są sparingi, bo po przegranym można jeszcze wiele poprawić
zgredos

Postprzez emdżej 2007-03-03, 7:46 pm

Sparing przegrali i od razu płacze na forum. Spadniemy z ostatniego miejsca! :lol:
emdżej

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2007-03-03, 7:48 pm

to oficjalne zdanie zarządu ? :twisted:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez mdc dg 2007-03-03, 8:35 pm

Nie to efekt minusowych punktów :lol: :wink:
mdc dg

Postprzez PaprykarZ19 2007-03-03, 8:56 pm

Z tego co pamiętam to z Polonią Bytom graliśmy w ustawieniu 3-5-2, a nie 4-5-1..
Na meczu niestety nie mogłem być, ale wynik niezawesoły, ale poczekajmy ten tydzień i najważniejsze żeby się 10marca o tej porze cieszyć ; D

Żre mnie w środku tylko ta gieksa ; )
PaprykarZ19

Postprzez kododo 2007-03-03, 9:09 pm

MOŻNA PRZEGAĆ NAWET Z KOZIĄ DUPĄ ALE NIE Z HANYSAMI Z KASTOWIC MAM DOŁA I TEGO IM NIE WYBACZE I O TYM ŻE MIELI PRZRWAGE GÓWNO MNIE OBCHODZI BO POWINI ICH OGRAĆ GDZIE TE AMBICJE GDZIE TE ASPIRACJE I GDZIE TEN SZAACUNEK DO KIBICÓW A TAK DŁUGO CZEKAŁEM ŻE IM ODPŁACIMY ZA TE WSZYSTKIE NAPINKI ZAŁĘBIE PONAD WSZYSTKO IDĘ NA MECZ Z PIASTEM I MAM NADZIEJE ŻE ZAGRACIE NARESZSICIE DLA KIBICÓW
kododo

Postprzez GurenS 2007-03-03, 9:16 pm

Mysle ze jakby to przeczytali , to niechcieliby grac dla takich kibiców jak TY !

To jest piłka nożna , wszystko się może zdarzyć , a my jako WIERNI kibice
za swoją druzyną powinniśmy byc tak w dobrych jak i w złych chwilach.

Tyle.
GurenS
Żółta kartka

Postprzez Łuki19 2007-03-03, 9:30 pm

kododo napisał(a):MOŻNA PRZEGAĆ NAWET Z KOZIĄ DUPĄ ALE NIE Z HANYSAMI Z KASTOWIC MAM DOŁA I TEGO IM NIE WYBACZE I O TYM ŻE MIELI PRZRWAGE GÓWNO MNIE OBCHODZI BO POWINI ICH OGRAĆ GDZIE TE AMBICJE GDZIE TE ASPIRACJE I GDZIE TEN SZAACUNEK DO KIBICÓW A TAK DŁUGO CZEKAŁEM ŻE IM ODPŁACIMY ZA TE WSZYSTKIE NAPINKI ZAŁĘBIE PONAD WSZYSTKO IDĘ NA MECZ Z PIASTEM I MAM NADZIEJE ŻE ZAGRACIE NARESZSICIE DLA KIBICÓW

Zanim zaczniesz coś tutaj pisać na forum to proponuje najpierw zajrzeć do słownika i nauczyc się pisać
Łuki19
Obserwowany

Postprzez gacio2 2007-03-03, 9:54 pm

kododo napisał(a):MOŻNA PRZEGAĆ NAWET Z KOZIĄ DUPĄ ALE NIE Z HANYSAMI Z KASTOWIC MAM DOŁA I TEGO IM NIE WYBACZE I O TYM ŻE MIELI PRZRWAGE GÓWNO MNIE OBCHODZI BO POWINI ICH OGRAĆ GDZIE TE AMBICJE GDZIE TE ASPIRACJE I GDZIE TEN SZAACUNEK DO KIBICÓW A TAK DŁUGO CZEKAŁEM ŻE IM ODPŁACIMY ZA TE WSZYSTKIE NAPINKI ZAŁĘBIE PONAD WSZYSTKO IDĘ NA MECZ Z PIASTEM I MAM NADZIEJE ŻE ZAGRACIE NARESZSICIE DLA KIBICÓW
Słuchaj gościu wyluzuj ja jestem kibicem GieKSy i powiem ci tylko jedno nie ma co martwic sie sparingami,one są od tego żeby sprawdzac i eksperymentowac, lepiej jak Dworczak robi to w sparingach a nie jak zacznie sie liga.A propos hanysów to jestem Hanysem z krwi i kości i w poniedziałek bede pracował z chłopakami ze Sosnowca i wierz mi nie bedzie napinki!!! Wypijemy flaszke albo dwie.Pozdrowienia dla ekipy z Niwki!!!! W MOIM SERCU TYLKO GKS!!!!
gacio2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna