Piotr Mandrysz były trener Zagłebia!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Piotr Mandrysz nowym trenerem Zagłebia!

Postprzez comitam 2016-11-28, 7:25 pm

po tej akcji przed kamerami ktoś będzie chętny na Dudka? Zagłębie albo pośredniak, tylko te opcje mu pozostaną.
comitam

Postprzez STACH PL 2016-11-28, 7:43 pm

Tomcjo napisał(a):Mandrysz to idiota . Zamiast spotkać sie z dziadkami i spróbować sie dogadać a potem po prawie pewnym ze sie nie dogadają mógłby ogłosić ze nie bedzie budował drużyny na starych graczach bo nie zapewniają juz odpowiedniego poziomu . I wtedy kibice pozgrzytaliby zębami ale przyznaliby mu racje bo najważniejszy jest awans lub dalszy wzrost siły drużyny . Tymczasem on wali focha stawiając sie ja albo oni . No i wyleci a to mimo jego błędów nie jest dobre dla klubu . Kubicki to tez nie jest asior a wyróżniający sie w lidze trener Chrobrego nie koniecznie bedzie równie dobry u nas i tez nie daje gwarancji ze da sobie rade po awansie . Jakby sie nie obrócić to dupa z tyłu .

Tu się z kol. nie zgodzę. Mandrysz moim zdaniem ma pierdol... ręką w stół i pokazać kto tu rządzi.
W takim razie ja też jutro pójdę do prezesa,że z kierownikiem mi nie po drodze bo wole robić co innego.... :-)
STACH PL

Postprzez robercik 2016-11-28, 7:59 pm

Obrazaja sie jak panienki. Ja moge sie nie zgadzac z szefem. Moge powiedzieciec nawet swoje zdanie ale i tak musze zrobic jak on chce.
Ciekawe jak to bylo rok temu. Czy tez Derbinowi rada sie sprzeciwila? Wiem, ze to daleko fantazjujace pytanie, ale w tym naszym Zaglebiu sa takie cyrki, ze wszystko jest mozliwe:-)
NIE dla bylejakości w zarządzaniu Zagłębiem
robercik

Postprzez Kento 2016-11-28, 8:00 pm

comitam napisał(a):po tej akcji przed kamerami ktoś będzie chętny na Dudka? Zagłębie albo pośredniak, tylko te opcje mu pozostaną.

po tym co Mandrysz odpier...przez ost 2 miesiace nalezy sie zastanowic gdzie on robote znajdzie.Jutro, najdalej koniec tygodnia Mandrysza u nas juz nie bedzie.
Kento

Postprzez robercik 2016-11-28, 8:12 pm

Kento napisał(a):Jutro, najdalej koniec tygodnia Mandrysza u nas juz nie bedzie.

A zadales sobie pytanie co dalej? Moze problem tkwi glebiej niz na to wygkada? Czy pozbycie sie trenera cos zmieni? Moze tak. Moze bedzie lepiej. A jak to rada sobie wali w chu..? To zaden trener tu nie pomoze. Moze Magiera tez cos widzial i dlatego zdecydowal sie isc? Za duzo tych fantazyjnych moze :-)
robercik

Postprzez bbartek 2016-11-28, 8:20 pm

Niestety dotychczasowe wyniki Trenera nie bronią Go, co wcale nie oznacza brak awansu w czerwcu 2017.
Niestety poziom gry Sebastiana też się obniżył ale czy mamy lepszych zawodników jako zmienników.
Niestety, po raz kolejny, nie.
Trener wykazał sie brakiem wyczucia rzeczywistości i duża nerwowościa , prawdopodobnie spowodowana słabymi wynikami, w sposobie i czasie dokonywania KONIECZNYCH zmian.
bbartek

Postprzez Lars 2016-11-28, 8:22 pm

Ja w tym konflikcie mimo wszystko wybieram Mandrysza. Nie róbmy z siebie prowincji gdzie rzadzi rada druzyny. Juz Lacha mial byc symbolem, teraz jest Dudek. Jesli Dudi nie sprosta sytuacji to znajdzie sie nastepca. Byl taki czas ze rada druzyny decydowala z Teresą itd. To byl zly czas. Mandrysz powinien zostac.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez robercik 2016-11-28, 8:28 pm

Prezes obiecal, ze jak bedzie mala strata do czolowki to beda wzmocnienia. Krytykowalem trenera za ostatnie mecze, ale wybieram jego + wzmocnienia niz fochy rady.
robercik

Postprzez Tomcjo 2016-11-28, 8:53 pm

Ja tez wybieram trenera ale jesli on nie dostrzega ze popełnił masę błędów to oznacza ze bedzie je powtarzał . Wiec albo dostrzeże swoje błędy a nie tylko innych to niech spada bo na wiosnę bedzie jeszcze gorzej
Tomcjo

Postprzez slawekchicago 2016-11-28, 9:07 pm

Moze jego taktyka byla super w tych przegranych meczach tylko ze wykonawcy sie obrazili kosztem punktow i przede wszystnim NAS KIBICOW.Pierwszy minus , drugi to taki jest rada druzyny ,doswiadczeni zawodnicy zostaja po 4reningu i prosza trenera o rozmowe a nie skarga do prezesa . Tez miec ciekawi jak bylo rok temu ??????????
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez Adam1906 2016-11-28, 9:08 pm

No i Mandrysz odsunięty od prowadzenia zespołu przez Zarząd Zagłębia.
A Dudek kara 10.000 zł.
Adam1906

Postprzez Blajpios 2016-11-28, 9:17 pm

Tomcjo napisał(a):Ja tez wybieram trenera ale jesli on nie dostrzega ze popełnił masę błędów to oznacza ze bedzie je powtarzał . Wiec albo dostrzeże swoje błędy a nie tylko innych to niech spada bo na wiosnę bedzie jeszcze gorzej

Bardzo poważnie się robi a po deklaracjach M. Jaroszewskiego (czy to miało sens, obwieszczać, że pojedzie i to z dyrektorem sportowym do Rybnika? No, nie będę się rozwodził, co jest w Rybniku - ale w sensie administracyjnym rzecz biorąc, może pojadą do trenera do domu, jeżeli zgodzi się ich wpuścić do rodzinnej siedziby?) - otóż, po tych deklaracjach jeszcze na pewno wzrośnie tu nerwowość i oczekiwania...
To, hm, dla rozładowania sytuacji ;-) zapytam "filuternie": a co z kibicami, którzy uważają podobnie, nie widzą masy błędów w swoich ocenach? ;-) Oceniają działania P. Mandrysza wg bardziej domysłów, co się dzieje - a w dodatku uznali, że jest tak, jak powiedział Pan Dudek?
Blajpios

Postprzez August 2016-11-28, 9:17 pm

Niech mi ktoś teraz wytłumaczy na czym tu polega interes Zagłębia Sosnowiec
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez maniek-75-75 2016-11-28, 9:19 pm

Adam1906 napisał(a):No i Mandrysz odsunięty od prowadzenia zespołu przez Zarząd Zagłębia.
A Dudek kara 10.000 zł.

i temat . gość rozwalił drużynę a co do Seby to w sumie dobrze że zareagował . nawet kosztem kary ...
maniek-75-75

Postprzez Blajpios 2016-11-28, 9:21 pm

Powyższe zacząłem pisać, gdy jeszcze było wyczekiwanie - ktoś zadzwonił, skończyliśmy, to dopisałem końcówkę zdania i posłałem - a tu jeszcze większa niespodzianka. Już koniec wyczekiwania.
Cóż, pomimo i mojej niewiedzy dokładnie na temat tego, co się dzieje - jestem jednak zdegustowany. Jakkolwiek - dlaczego?: pytam sam siebie. Czyżbym jeszcze nie wiedział, że to przedziwne zjawisko, niemal jak anomalia w kosmosie - to, co się dzieje w "tyglu decyzyjnym Zagłębia Sosnowiec"?
Blajpios

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna