Mnie zastanawia, co jest z Seedorfem, który nagle znikł jak kamfora z pierwszego skladu i obecnie gra w rezerwach. Gościu był naszym najlepszym zawodnikiem w sparingach, w lidze co prawda grał już przeciętnie, ale nie uwierzę, że jest słabszy od piłkarzy zaczynających obecnie mecze na ławce rezerwowych

Ps. Już w sobotę mecz na Ludowym z Sandecją a potem mamy wyjazd do Bełchatowa. Może wyjdę na niepoprawnego optymistę (a dla niektórych być może na idiotę

), ale pomimo marnych wyników ja widzę, że obecna drużyna gra lepiej niż ta z ubiegłego sezonu i mam nadzieję, że jak tylko "zatrybi", to zaczniemy zdobywać punkty. Biorąc pod uwagę fakt, iż zwolnienie teraz Dębka i zatrudnienie nowego Mourinho spowoduje konieczność płacenia pensji dwóm trenerom naraz, a żaden nowy treneiro i tak nie da nam gwarancji, że będzie lepiej, jestem przeciwnikiem wyrzucania w trakcie trwającej rundy złotoustego Krzysztofa. Niech Dębek udowodni zarówno mnie, jak i reszcie forumowych kundli, że zdobywając w najbliższych dwóch meczach 6 pkt. warto było mieć do niego i drużyny trochę cierpliwości.
A teraz czekam na hejt. Czas - start