Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez zaglebie32 2025-08-05, 3:25 pm

12 sierpnia Koźmiński został zaproszony przez komisje przetargową stworzoną przez gminę Sosnowiec.
Jednocześnie wyraził zaniepokojenie fatalnymi wynikami sportowymi Zagłębia.Zwycięstwo z kleczewem nazwał przypadkiem a porażkę z Resovią kompromitacją. Nie powiedział nic odkrywczego , ale to leciutko koliduje z przekazem dnia z Urzędu miejskiego: :) :)
Zainteresowałem tematem przetargu znaną kancelarie prawniczą , której szef jest od lat bywalcem na stadionie Zagłebia i delikatnie mówiąc nie jest wielbicielem Checińskiego.
Bardziej jednak od Koźmińskiego , oczekuję oferty Książka i sposobu ewentualnej sprzedazy Zagłebia.
Także mam nadzieję dowiemy się po przetargu co i jak było tam grane.
zaglebie32

Postprzez hanson 2025-08-05, 5:25 pm

zaglebie32 napisał(a):12 sierpnia Koźmiński został zaproszony przez komisje przetargową stworzoną przez gminę Sosnowiec.
Jednocześnie wyraził zaniepokojenie fatalnymi wynikami sportowymi Zagłębia.Zwycięstwo z kleczewem nazwał przypadkiem a porażkę z Resovią kompromitacją. Nie powiedział nic odkrywczego , ale to leciutko koliduje z przekazem dnia z Urzędu miejskiego: :) :)
Zainteresowałem tematem przetargu znaną kancelarie prawniczą , której szef jest od lat bywalcem na stadionie Zagłebia i delikatnie mówiąc nie jest wielbicielem Checińskiego.
Bardziej jednak od Koźmińskiego , oczekuję oferty Książka i sposobu ewentualnej sprzedazy Zagłebia.
Także mam nadzieję dowiemy się po przetargu co i jak było tam grane.
Moze celowo sabotują żeby Koźmiński się rozmyślił?
hanson

Postprzez zaglebie32 2025-08-05, 6:21 pm

Koźmiński doskonale wie co się kręci w Zagłebiu, jednak do szczegółów nie ma dostępu.To tak jak w Pogoni Szczecin klub twierdził że ma 20 mln długu a wyszło , że ma 50 .diabeł tkwi w szczegółach :-)
Przypominam , że jeden ten śmieszny Collins miał jaj powiedzieć co się dzieje w Zagłebiu, a zapewne nie wiedził o połowie :-)
zaglebie32

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników