Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zaglebie32 napisał(a):Kumate info z klubu. Miłosciwie panujący już prawie zwolnił fachowca , ktorego lansował ale ktoś mu wytłumaczył , że przecież jak mamy średnią punktową 1( słownie jeden) pod jego batutą to w sumie przecież nie przegraliśmy żadnego meczu tylko wszystkie zremisowaliśmy
![]()
![]()
![]()
robus1906 napisał(a):zaglebie32 napisał(a):Kumate info z klubu. Miłosciwie panujący już prawie zwolnił fachowca , ktorego lansował ale ktoś mu wytłumaczył , że przecież jak mamy średnią punktową 1( słownie jeden) pod jego batutą to w sumie przecież nie przegraliśmy żadnego meczu tylko wszystkie zremisowaliśmy
![]()
![]()
![]()
Dawaj to kumate info z klubu Jake było ,ja wiem ty nie
Ale chętnie poczytam ,
A tak na poważnie co ci da zmiana trenera w tym momencie
Tylko tyle że trzeba będzie płacić kasę dla Sagana i następnego trenera będziesz po 4 meczach
Wyzywał trener WF-U
Proponuję na chłodno sprawdzić jaką mamy kadrę
petromar napisał(a):robus1906 napisał(a):zaglebie32 napisał(a):Kumate info z klubu. Miłosciwie panujący już prawie zwolnił fachowca , ktorego lansował ale ktoś mu wytłumaczył , że przecież jak mamy średnią punktową 1( słownie jeden) pod jego batutą to w sumie przecież nie przegraliśmy żadnego meczu tylko wszystkie zremisowaliśmy
![]()
![]()
![]()
Dawaj to kumate info z klubu Jake było ,ja wiem ty nie
Ale chętnie poczytam ,
A tak na poważnie co ci da zmiana trenera w tym momencie
Tylko tyle że trzeba będzie płacić kasę dla Sagana i następnego trenera będziesz po 4 meczach
Wyzywał trener WF-U
Proponuję na chłodno sprawdzić jaką mamy kadrę
na chłodno - papierowo mamy kadrę na awans z bezpośrednio premiowanego miejsca lub baraże z górnej częsci -
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników