mały napisał(a): Skoro mamy zamiar grać w I lidze w następnym sezonie to wydaje mi się ,że pilniejszy do rozwiązania jest ten
a teraz uzasadnij , dlaczego mielibyśmy awansować w przyszłym sezonie.
aż tak silni jesteśmy ? nie wydaje mi się.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mały napisał(a): Skoro mamy zamiar grać w I lidze w następnym sezonie to wydaje mi się ,że pilniejszy do rozwiązania jest ten
Asja napisał(a):A czy ja mówie żeby puszczać płazem??
Ja mówie że jak będziesz miał odpowiedź od Rokity to proszę o publikację na forum - tylko tyle.
Podzielam Pana stanowisko wobec artykułu pana Krzysztofa Haładusa, choć moim zdaniem głównym zarzutem jaki można mu postawić to przyjęty przez autora niemalże chamski styl wobec szczytnej idei obywatelskiej. W naszym, tak zamkniętym, społeczeństwie należy przyjmować z radością wszelkie inicjatywy społeczne i probować podjąć z nimi merytoryczne dyskusję. Pan Haładus niestety przyjął inną pozycję...
... Chciałbym Pana (...) zapewnić że również nasza partia Pana nie zawiodła w przedmiocie organizacji Euro 2012. Głównym pomysłodawcą tego przedsięwzięcia jest członek sosnowieckiej PO. Tuż po zgłoszeniu inicjatywy otrzymał zdecydowaną akceptację władz miejskich PO. Oczywiście nasze poparcie nie jest bezwzględne. Udzieliliśmy go, z tym zastrzeżeniem że niezbędne jest rozpoznanie stanu prawnego nieruchomości, na których ma być budowany stadion, planu zagospodarowania przestrzennego, wstępnej akceptacji PZPN, wypracowania porozumienia z gminami Zagłębia Dąbrowskiego etc. Samą inicjatywę przyjmujemy z radością i będziemy się starać pomóc w jej realizacji. Niezwykle istotne jest, iż pomysł Euro 2012 w pierwszych dniach akcji poparł wiceprzewodniczący zarządu powiatu PO RP w Sosnowcu Daniel Miklasiński, który będzie pierwszym kandydatem z Sosnowca na liście PO w wyborach do Sejmu RP w 2005 r. Publicznie zobowiązał się, iż w razie wyboru na parlamentarzystę mocno zaangażuje się w promocję idei Euro 2012 w Zagłębiu Dąbrowskim wśród władz centralnych Rzeczpospolitej Polskiej.
Jak Pan widzi koncepcja EURO 2012 ma zdecydowanie bardziej korzenie platformiane niż lewicowe, jednak na szczęście zjednoczyła wszystkie siły polityczne, z wyjątkiem UPR, i dzięki temu jest nadzieja że zostanie zrealizowana.
Z poważaniem
Tomasz Jamrozy
Sekretarz Zarządu Powiatu PO RP w Sosnowcu
regard napisał(a):Jakaś lokomotywa jest na pewno potrzebna. Skoro są ludzie z ,,polityki" , którzy lubią grać 1 skrzypce, lubią i potrafią przekonywać innych do swoich idei może warto takiej danej osobie szanse. Niech sobie wyobraża co chce, w tym, że jest inicjatorem tego pomysłu, aby tylko była szansa jego realizacji.... Takie życie. Ludzie ze świecznika mogą więcej, wystarczy ich dobrze pokierować, tak by myśleli, że to ich sprawa - ich pomysł - wtedy będą bardziej zaangażowani. Wydaje mi się, że cel uświęca środki. Tak wogóle gratuluje pięknej inicjatywy, dzięki takim ludziom jak Wy coś pozytywnego dzieje sie w tym kraju.
Pozdrawiam.
Krawiec napisał(a):Ps. Morfeusz mógłbyś podać źródło ?
WOJTEK napisał(a):DRUGI TEMAT WYWALIŁEM. A JEŚLI WASZE KŁÓTNIE BĘDĄ SIĘ POWTARZAĆ TO TEN TEŻ ZAMKNĘ A WAM WŁADUJE PO ŻÓŁTEJ KARTCE. :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: petromar