Finałowe Mecze Hokeja - Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Mati_1987 2005-03-22, 12:37 am

silesia napisał(a):Ty gówniarzu Mati .. ciulałes się kiedyś .. nie mówie o szarpaniach, ci kolesie za damski h*** oberwali od waszej bandy. i nie pierdol tu o frustracji bo ci goście mają w dupie chaje i ustawki chcieli zobaczyc mecz swojej drużyny i spokojnie wrócić do swoich rodzin.Ale za młody jesteś by to zrozumieć.

wow...gówniarzu.. :D pewnie za chwilke skończysz swą kariere na tym forum.. ale napisze jeszcze jedno,może zrozumiesz...
skoro mieliście wyjazd organizowany... to mogli jechać z wszystkimi.. a nie na ''kozaka''...
niepozdrawiam...bye
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez WOJTEK 2005-03-22, 7:21 am

silesia napisał(a):Ty gówniarzu Mati .. ciulałes się kiedyś .. nie mówie o szarpaniach, ci kolesie za damski h*** oberwali od waszej bandy. i nie pierdol tu o frustracji bo ci goście mają w dupie chaje i ustawki chcieli zobaczyc mecz swojej drużyny i spokojnie wrócić do swoich rodzin.Ale za młody jesteś by to zrozumieć.
NO I STAŁO SIĘ. PO KILKU "MILUSICH" POSTACH PAN SILESIA KOŃCZY KARIERĘ NA NASZYM FORUM. TERAZ BĘDZIE SIĘ NAPINAŁ NA SWOIM.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez BrzydaL 2005-03-22, 8:42 am

Fotki z tego co dzialo sie na lodzie

http://www.sport-foto.uq.pl/categories. ... 40f72b4078
BrzydaL

Postprzez slawojka 2005-03-22, 8:49 am

Ciekawe czy kwestia powiększenia ekstraligi oprze się o 10 drużyn czy może 12. W momencie gdy zostanie na 10-ciu na drugim froncie zostanie tylko Krynica i młodzież z Janowa, reszta to "rezerwiści". Trochę by to było upokarzające...
A z drugiej stronę jak zostawią samych rezerwistów, to dla kogo ta liga by miała być?
Przez nienawiść do GKS-y chciałbym by pozostało na 8 ekipach, niech się poplątają trochę kormele w niższych sferach
slawojka

Postprzez BytomFans 2005-03-22, 9:17 am

Może już wiecie, ale jak nie to wam powiem! Jutro dostaniecie 250 biletów na mecz w Bytomiu, a jak sobie tam załatwicie sprzedaż tych biletów to już wasza sprawa i waszego zarządu!! a co do powiększania ekstraligi to PZHL rozważa tą możliwość i w 80% raczej od nowego sezonu wystartuje 12 drużyn w ekstraklasie a w 1 lidze będą grały sobie tylko rezerwy! Ale najważniejsze teraz jest to, aby lepiej wejść bezpośrednio niż później czekać na głupie decyzjie PZHL więc do zobaczenia w Bytomiu i mam nadzieje, że i w Sosnowcu!
BytomFans

Postprzez WOJTEK 2005-03-22, 12:24 pm

NA OBECNĄ CHWILĘ WYJAZDU NIE MA .
JESTEM PO ROZMOWACH Z : PREZESAMI KLUBÓW, POLICJĄ I JEST TAK:
PREZES POLONII PAN KŁACZYŃSKI WYKAZAŁ SIĘ BRAKIEM ZROZUMIENIA POTRZEB SOSNOWIECKICH KIBICÓW I ZARZĄDZIŁ DORAĹšNY "REMONT" NA LODOWISKU I OZNAJMIŁ, ŻE NAS NIE WPUŚCI.
MAM INFORMACJĘ , ŻE W ZWIĄZKU Z PIĄTKOWYM ZAKAZEM KIBICE POLONII JUŻ RACZEJ NIGDY NIE ZOBACZĄ NA ŻYWO MECZU W SOSNOWCU.
WSZYSTKIE WPISY O BILETACH DLA NAS TO PLOTY.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez goly 2005-03-22, 1:11 pm

No i ja ZAJEKURWABISCIE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: [/b]
goly

Postprzez RaRy 2005-03-22, 1:16 pm

WOJTEK napisał(a):
...MAM INFORMACJĘ , ŻE W ZWIĄZKU Z PIĄTKOWYM ZAKAZEM KIBICE POLONII JUŻ RACZEJ NIGDY NIE ZOBACZĄ NA ŻYWO MECZU W SOSNOWCU.
WSZYSTKIE WPISY O BILETACH DLA NAS TO PLOTY.

Chociaz jestem zdania ze SPORT jest dla kibicow , to sie ciesze ze juz Polonia nie zasiadzie na naszej hali :!: jesli my nie mozemy ogladac tam hokeja To murzynski Kut*** im w dupy :!: :!:

POZDRO
RaRy
Adventure Group

Postprzez Rynek 2005-03-22, 1:23 pm

Znamy te wasze slaskie tradycje :!:
Najpierw dajecie bilety po tem remontujecie stodole!
Rynek
Obserwowany

!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-22, 1:49 pm

BytomFans napisał(a):Może już wiecie, ale jak nie to wam powiem! Jutro dostaniecie 250 biletów na mecz w Bytomiu, a !

Potwierdzam to co napisał Wojtek na dzien dzisiejszy nie ma zadnych biletow :(

W przypadku 5 meczu kibice Poloni nie wejda !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez qpas 2005-03-22, 2:06 pm

My im udostepniamy sektor czym samym odbieramy miejsca dla naszych kibicow a oni sie fajnie odwdzieczaja H im w D
qpas

Postprzez asdf 2005-03-22, 2:16 pm

i dziwic sie ze temat "Za co nie lubie hanysow i klubow ze slaska" cieszy sie taka popularnoscia :?
asdf

Postprzez BytomFans 2005-03-22, 2:43 pm

POWIĘKSZĄ LIGĘ?
Jak się dowiedzieliśmy PZHL bardzo poważnie rozważa zwiększenie od następnego sezonu ilości drużyn grających w PLH. W hokejowej centrali mają nad tym pomysłem debatować jutro. Czy propozycja zostanie przeforsowana zadecyduje głosowanie klubów.
Jeżeli doszłoby do powiększenia ligi swoje miejsce w niej zachowałaby zdegradowana drużyn GKS Katowice, resztę stawki (w zależności ile pozostanie wolnych miejsc) uzupełnią zespoły pierwszoligowe.

SPOTKANIE TO ZORGANIZOWANO JUTRO W KRAKOWIE !

Czyli na 100% powiększą ekstralige! bo nie wieże, że katowice pograją w 1 lidze !!

A co do biletów to jutro je macie "niby" dostać ! więc nie wiem jak dostaniecie to spox jak nie to gówno ! Może być ciekawie przed meczem w trakcie i po meczu !!! :twisted:
BytomFans

Postprzez WOJTEK 2005-03-22, 2:57 pm

BytomFans napisał(a):A co do biletów to jutro je macie "niby" dostać ! więc nie wiem jak dostaniecie to spox jak nie to gówno ! Może być ciekawie przed meczem w trakcie i po meczu !!! :twisted:

PO ROZMOWIE Z WASZYM "KULTURALNYM" PREZESEM WIEM ,ŻE ŻADNYCH BILETÓW NIE PRZEWIDUJE. MACIE PONOĆ REMONT NA LODOWISKU. POWIEDZIAŁ:"ŻE SĄ TAM KAMIENIE I RZUCALIBYŚCIE NIMI W NASZYCH KIBICÓW".
A CO DO ROZSZERZANIA LIGI: TAKIE ŚMIECIE JAK KATOWICE CZY POLONIA POWNNY GNIĆ W 2 LIDZE. DLACZEGO ? WŁAŚNIE DLATEGO BY ZDĄŻYLI ZROBIĆ REMONT LUB BY ZDOBYŁY KASĘ. PO CO KOMU TAKIE KLUBY ?? POZA TYM TAKĄ DECYJĄ MOGLI PODJĄC NA POCZĄTKU ROZGRYWEK. NIE TRZEBA BY BYŁO ROZGRYWAĆ SEZONU.ALE JA MAM NADZIEJĘ , ŻE W PIĄTEK NASI HOKEIŚCI ROZWALĄ W PYŁ TYCH "REZYDENTÓW Z BUDOWY" I NIE BĘDZIE DECYZJI O POWIĘKSZENIU LIGI. JEDNAK JEŚLI BY SIĘ STAŁO TAK , ŻE BĘDZIE 5 MECZ TO GWARANTUJĘ CI ,ŻE ŻADNA BYTOMSKA MYSZKA SIĘ NA TRYBUNY NIE PRZEŚLIĹšNIE. JAK KUBA BOGU...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez MetodaPB 2005-03-22, 3:08 pm

Witam. Gratuluje wam kibicow, potrafiliscie zrobic super atmosfere na meczu (caly czas spiewy), a u nas ..... szkoda gadac 95% spiewu to "Je*** Zagłębie" i "Pier**** Cie Sosnowiecki psie" szczerze to bylo mi wstyd ze tak sie zaprezentowalismy. A co do gry hokeistów to tez byliscie lepsi, ale na Krynicy bylo to samo, 2 mecz wysoko przegralismy, a potem zwyciestwo u siebie i decydujace na Krynicy. Mam nadzieje ze scenariusz sie powtorzy dla Polonii :wink: pozdrawiam :!:

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE
MetodaPB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice