Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
pIwooo napisał(a):wszystko fajnie ale czemu ku*** Zagłębia mecz tylko raz pokaza i w dodatku na wyjeżdzie.... :(
WOJTEK napisał(a):NIE ROZUMIEM ŻALI , ŻE ZAGŁĘBIE BEDZIE W TV RAZ CZY DWA.WG MNIE TO NAJLEPIEJ BYŁOBY GDYBY WCALE NIE BYŁO TRANSMISJI. JAK KTOŚ CHCE ZOBACZYĆ NASZ MECZ TO PO PROSTU IDZIE NA STADION. :roll: :roll:
JAKOS NIE WIDZĘ WPISÓW DZIADKÓW. :lol: :lol: RADZĘ NIE TRAKTOWAĆ WSZYSTKIEGO POWAŻNIE. MIAŁEM NA MYSLI NIEDZIELNYCH KIBICÓW , KTÓRZY BĘDĄ MIELI WYTŁUMACZENIE NA SWOJĄ ABSENCJĘ NA STADIONIE.Kry's napisał(a):WOJTEK napisał(a):NIE ROZUMIEM ŻALI , ŻE ZAGŁĘBIE BEDZIE W TV RAZ CZY DWA.WG MNIE TO NAJLEPIEJ BYŁOBY GDYBY WCALE NIE BYŁO TRANSMISJI. JAK KTOŚ CHCE ZOBACZYĆ NASZ MECZ TO PO PROSTU IDZIE NA STADION. :roll: :roll:
Nie rozumiesz bo nie chcesz zrozumieć..........Ja uważam że to jest super sprawa że Zagłębie będa pokazywac w TV(szkoda że tylko raz).
niestety są ludzie(kibice) którzy tak jak Ty niestety nie mogą obejrzec bespośrednio kazdego meczu(szczególnie na wyjezdzie,są to dziadki,goście którym praca nie pozwala na to,dzieci,młodzież i Ci conie sa do końca przekonani kibicować na stadionach, itp. a też jak my są kibicami Zagłębie.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak