Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Powiedziałeś , że chyba się da . Ja powiem ,że na pewno się da tylko , komuś kto jest za to odpowiedzialny musi na tym cholernie zależeć ! A w sytuacji jakiej się znajdujemy słowo " cholernie " jest najłagodniejszym określeniem ! Tylko , że nie każdy w klubie ciągnie wózek w tą samą stronę ! Takie są moje odczucia , a na temat człowieka , który za to odpowiada pisał nie będe bo szkoda czasu . I tak każdy wie o kogo chodzi.Fan napisał(a):Jestesmy na dole ligowej tabeli bo takich mamy grajkow niestety. Jesli chcemy byc wyzej czy nawet wlaczyc sie do walki o awans w nastepnym sezonie to trzeba siegac po konkretnych pilkarzy a nie wymieniac Antczaka czy Bugaja na 3 ligowe gwiazdy bo z nimi tez za wiele nie ugramy. Nawet jesli sie niektorzy wyrozniaja w 3 lidze wcale nie znaczy ze w 2 lidze beda tez blyszczec. My nie mamy juz czasu na sprowadzanie pilkarzy z nizszych lig i liczenie na ich umiejetnosci czy dadza sobie rade czy nie. Dla nas w tym momencie licza sie konkrety i pilkarze gotowi do gry bo w sierpniu mozemy sie obudzic znowu na meczach z druzynami typu Skalnik czy TOR. Podobno jestesmy klubem stabilnym finansowo wiec nie wierze ze jakby sie dobrze dogadac czy Dudek i Szala (przykladowo pisze) nie zagrali u nas. Zreszta pilkarzy na 1 ligowym poziomie w 2 lidze jest wielu, wielu. Takie nazwiska jak Bledzewski, Majak, Michalski, Pater czy Dymkowski pare lat wstecz w 2 lidze bylyby nierealne. Zreszta rok temu tez grali Moskalewicz, Nicinski czy Drumlak. Jak sie chce zalatwic kogos konkretnego z nazwiskiem w naszej sytuacji finansowej to chyba sie da.
twari napisał(a):A ja wroce na moment do Tomasza Ksiezyca! Wlasnie na TVP3 leci mecz futsalu Chorzow - Krakow i w druzynie K-kowa gra wlasnie ten chlopak! Obronca Szczaxy (teraz juz Podbeskidzia) strzelil bramke i prezentuje sie naprawde dobrze! Szkoda ze Zaglebie sie nim nie zainteresowalo... :/ Ale podziwiam go ze ma chec i sily do grania zarowno na boiskach i na hali! Ciekawe tez ze tak moze byc ze gra w 2-och roznych klubach! :)
musztra napisał(a):twari napisał(a):A ja wroce na moment do Tomasza Ksiezyca! Wlasnie na TVP3 leci mecz futsalu Chorzow - Krakow i w druzynie K-kowa gra wlasnie ten chlopak! Obronca Szczaxy (teraz juz Podbeskidzia) strzelil bramke i prezentuje sie naprawde dobrze! Szkoda ze Zaglebie sie nim nie zainteresowalo... :/ Ale podziwiam go ze ma chec i sily do grania zarowno na boiskach i na hali! Ciekawe tez ze tak moze byc ze gra w 2-och roznych klubach! :)
widze że nie ja jeden oglądam ten mecz :lol:
Księżyc całkiem całkiem , zima dorabia sobie w Baulstalu
Wembley1981 napisał(a):Musztra wydaje mi się ,że Przemek Pitry był całkowicie nieznanym zawodnikiem jak do nas przychodził.
Mimo tego pozdrawiam :) :) :)
BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE :!: :!: :!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników