Czy TVP3 nas olewa?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Czy TVP3 nas olewa?

Postprzez michaelus 2004-10-11, 6:41 pm

Dziś włączyłem telewizor o 18:30. A z aren drugoligowych zobaczyłem tylko arcyciekawy mecz Piast-Jagiellonia.

Czy katowicka TV pogniewała się na Zagłębie? Meczów z Ludowego na antenie choćby lokalnej nie widziałem od dawna (może były jakieś w sierpniu). Nie wspominam więc nawet o podumowaniu drugiej ligi w Sporcie o 21:10...
michaelus

Re: Czy TVP3 nas olewa?

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-11, 6:49 pm

michaelus napisał(a):Dziś włączyłem telewizor o 18:30. A z aren drugoligowych zobaczyłem tylko arcyciekawy mecz Piast-Jagiellonia.

Czy katowicka TV pogniewała się na Zagłębie? Meczów z Ludowego na antenie choćby lokalnej nie widziałem od dawna (może były jakieś w sierpniu). Nie wspominam więc nawet o podumowaniu drugiej ligi w Sporcie o 21:10...

To nie TV3 nas olewa tylko Zagłebie olalo TV3 o ile tak mozna napiac :?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Asja 2004-10-11, 6:56 pm

Może Zydorowicz wstydzi się pokazać porażki Ruchu z Zagłębiem w tv.... :wink:
Asja
Gwiazda

Postprzez michaelus 2004-10-11, 7:01 pm

^m@rcin^ napisał(a):To nie TV3 nas olewa tylko Zagłebie olalo TV3 o ile tak mozna napiac :?

Podejrzewam, że ktoś tu kogoś olał, bo jak to może być, że wkolejce, w której graliśmy z Koroną, były tylko 3 mecze niezakończone wynikiem 0:0, a o 21:10 pokazali dwa, w których padły bramki, i jeden bezbramkowy.

Ale żeby Zagłębie olało katowicką TV :?: :?: :?:
Przecież jak była trzecia liga to pokazywali każdy mecz Zagłębia jaki tylko mogli :!: :!: :!:
michaelus

Postprzez czeladzianin 2004-10-11, 7:35 pm

^m@rcin^ napisał(a):
michaelus napisał(a):Dziś włączyłem telewizor o 18:30. A z aren drugoligowych zobaczyłem tylko arcyciekawy mecz Piast-Jagiellonia.

To nie TV3 nas olewa tylko Zagłebie olalo TV3 o ile tak mozna napiac :?

marcin, możesz coś bliżej, bo chętnie bym sobie obejżał bramkę sezonu na Ludowym a tu nici.... może ktoś ma avi z tego meczu???
czeladzianin

Postprzez WOJTEK 2004-10-11, 7:46 pm

PO CO TELEWIZJA ??? LEPIEJ IŚĆ NA MECZ. JA PRZYNAJMNIEJ TAK UWAŻAM. :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Karo 2004-10-11, 8:08 pm

Ja mniej wiecej wiem o co chodzi z tymi relacjami z meczow... otoz ma poczatku tego sezonu przedstawiciele TVP3 zostali pogonieni przez pana Rudego... Chcieli prowadzic relacje z meczow Zaglebia, ale pan Rudy nie zgodzil sie, gdyz byloby to niezgodne z zasadami ustalonymi przez canal+. I wszystko jasne...
Karo

Postprzez czeladzianin 2004-10-11, 8:11 pm

WOJTEK ja też tak uważam, na wszystkich na Ludowym jestem, na bliższych wyjazdach też ale czemu by oka nie ucieszyć i nie obejżeć takiej bramki przecież to bramka godna pokazania innym jak gra Zagłębie to mogło by przyciągnąć jeszcze więcej widzów na naszym stadionie. Ale mnie nic do tego ja jestem tylko kibicem i aż kibicem Zgłębia Sosnowiec :!:
czeladzianin

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-11, 8:12 pm

Karo napisał(a):Ja mniej wiecej wiem o co chodzi z tymi relacjami z meczow... otoz ma poczatku tego sezonu przedstawiciele TVP3 zostali pogonieni przez pana Rudego... Chcieli prowadzic relacje z meczow Zaglebia, ale pan Rudy nie zgodzil sie, gdyz byloby to niezgodne z zasadami ustalonymi przez canal+. I wszystko jasne...

Dokladnie o to chodzi :?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez michaelus 2004-10-11, 8:16 pm

WOJTEK napisał(a):PO CO TELEWIZJA ??? LEPIEJ IŚĆ NA MECZ. JA PRZYNAJMNIEJ TAK UWAŻAM. :lol: :lol: :lol: :lol:

Czyli ktoś tu sugeruje, że nie byłem na meczu. Fajnie :?
michaelus

Postprzez WOJTEK 2004-10-11, 8:19 pm

NIC NIE SUGEROWAŁEM .UWAGA MIAŁA CHARAKTER OGÓLNY. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez quickstarter 2004-10-11, 8:57 pm

Myślę że skrót w tv wcale nie zmniejszyłby frekwencji na stadionie no bo przecież to zupełnie nie to samo. Jednak ja też chętnie obejrzałbym bramki jeszczee raz wieczorem w domu :)
quickstarter

Postprzez dziejus 2004-10-11, 9:39 pm

Najwieksze pretensje moga miec Ci co oplacaja abonament.Ja nie place bo ich olewam wiec mi nie przeszkadza ze oni olewaja mnie.I zawsze wybiore mecz na zywo.
dziejus

Postprzez robsec 2004-10-11, 9:59 pm

Dziś specjalnie ustawiłem przypomnienie w telefonie o 21:05 żeby zobaczyć relacje z meczu Zagłębia, bo przecież fajnie by było zobaczyć jeszcze raz tą przepiękną akcje po której padł gol, a tu nic tabelka i Zagłębie –Ruch 1:0, ciekawe jakby Ruch wygrał czyby pokazali??, ( na szczęście wygrało Zagłębie :D) a tak zupełnie już serio to nie zawsze mam to szczęście żeby dokładnie zobaczyć jak wpadła bramka a w TV można by było przeżyć to jeszcze raz :D, tak że szkoda że niema nawet skrótów, i pytanie czy tylko Zagłębie miało takie ustalenia z Canal +??, bo przecież innych klubów skróty pokazują!!
robsec
erotoman

więcej: media w rękach śląskich - i więcej, niż olewają

Postprzez Blajpios 2004-10-11, 10:19 pm

Przez chwilę wahałem się, czy nie założyć odrębnego wątku, bo odnoszę się do innego jednak środka, jakim jest gazeta i sytuacja jest też inna, bo wkład ze strony Zagłębia jest duży w to "zaniedbanie" tvp3: mianowicie chodzi o to, co tu było przypomniane, że p. Rudy jako kierownik nie wpuścił, o ile dobrze wiem, ekipy czas jakiś temu.
Jednak zdecydowałem się tu umieścić ten wpis - by nie mnożyć wątków jednak jakoś podobnych i powiązanych: media w rękach śląskich, Zagłębie nie ma w nich nic do powiedzenia - a oni przeprowadzają akcje ześląszczania metodycznie i z perfidną radością posiadania przewagi, odgrywając się zresztą i za pewne błędy ze strony ludzi pochodzących np. z Sosnowca i "najgłówniej" za swoje kompleksy.
Oto, co wpisałem w portalu "Nowy Sosnowiec" w wątku o meczu, gdzie ktoś pytał, "jakie to derby były", bo tak mecz Zagłębie - Ruch został zatytułowany.
Napisałem mniej więcej: "służę odpowiedzią - Górnego Śląska, wg p. Muchy.
Tak poszło w Polskę - w Przeglądzie Sportowym, w Tempie. (w nadtytule zresztą dzisiejszego sprawozdania). Co prawda ten pan jest znany ze swoich prowokacji (wie dobrze, mieszka nieopodal), lecz jednocześnie jeżeli nie będzie się to spotykać z reakcjami Zagłębiaków, niedługo będzie zasłużonym prekursorem skutecnej akcji ześląszczenia nahalnego i przemocą. Reakcje nie powinny być pojedyncze, bo wtedy tylko ucieszą "zasłużonego korespondenta", że udaje mu się prowokować a napastowani śmiesznie się bronią. Gdyby jednak reakcje były bardziej masowe, gdyby do redakcji dotarło żądanie odwołania pana redaktora, który zamiast informuje zakłamuje a tych żądań pod groźbą zaprzestania lektury pisma byłyby setki, to wtedy stanowiłoby to szansę".
Blajpios

Następna strona

Powrót do Piłka nożna