Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Miłosz napisał(a):A ja mam niespodziankę,bo już mija powoli pięć wymaganyh lat od tego jak miałem kiedyś kasę fiskalną w sklepie i mam dwa kartony serpentyn,tylko jak to niby dowieżć do Sosnowca,więc chyba będę tylko donosił partiami na mecze. :P
^m@rcin^ napisał(a):Miłosz napisał(a):A ja mam niespodziankę,bo już mija powoli pięć wymaganyh lat od tego jak miałem kiedyś kasę fiskalną w sklepie i mam dwa kartony serpentyn,tylko jak to niby dowieżć do Sosnowca,więc chyba będę tylko donosił partiami na mecze. :P
Ile tego masz? Zawsze mozna podjechac fura !
no to spoko 2 pudla to jest duzo wiec wez je na mecz a potem je pozwijamy i ci oddamy :DMiłosz napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Miłosz napisał(a):A ja mam niespodziankę,bo już mija powoli pięć wymaganyh lat od tego jak miałem kiedyś kasę fiskalną w sklepie i mam dwa kartony serpentyn,tylko jak to niby dowieżć do Sosnowca,więc chyba będę tylko donosił partiami na mecze. :P
No dwa takie pudła,po bananch czy czymś takim,tylko nie wiem dokładnie kiedy mija te 5 lat,ale to się sprawdzi :wink:
Carlos2503 napisał(a):no to spoko 2 pudla to jest duzo wiec wez je na mecz a potem je pozwijamy i ci oddamy :DMiłosz napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Miłosz napisał(a):A ja mam niespodziankę,bo już mija powoli pięć wymaganyh lat od tego jak miałem kiedyś kasę fiskalną w sklepie i mam dwa kartony serpentyn,tylko jak to niby dowieżć do Sosnowca,więc chyba będę tylko donosił partiami na mecze. :P
No dwa takie pudła,po bananch czy czymś takim,tylko nie wiem dokładnie kiedy mija te 5 lat,ale to się sprawdzi :wink:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników