Chyba warto było poświęcić kilka groszy na taką impe jak była dzisiaj ??
Dziękówa dla wszystkich którzy w jakiś sposób pomogli nam w przygotowaniach do tego meczu i podczas meczu :!: :!: :!:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
mjedrek napisał(a):Marcin kiedy będzie relacja foto z tego spotkania i filmiki :?: Czy filmiki będą z głosem czy tak jak zwykle nie? mam nadzieję że sobie 3 bramke zobacze na filmiku bo na sektorze jej nie widziałem ale nie żałuje bo było genialnie na trybunach :D
DaMi napisał(a):mjedrek napisał(a):Marcin kiedy będzie relacja foto z tego spotkania i filmiki :?: Czy filmiki będą z głosem czy tak jak zwykle nie? mam nadzieję że sobie 3 bramke zobacze na filmiku bo na sektorze jej nie widziałem ale nie żałuje bo było genialnie na trybunach :D
Relacja fotki i możliwe że aviki będą wieczorem na stronie www.fb03.boo.pl a więc zapraszamy :)
W@llace ^_^ napisał(a):DaMi napisał(a):mjedrek napisał(a):Marcin kiedy będzie relacja foto z tego spotkania i filmiki :?: Czy filmiki będą z głosem czy tak jak zwykle nie? mam nadzieję że sobie 3 bramke zobacze na filmiku bo na sektorze jej nie widziałem ale nie żałuje bo było genialnie na trybunach :D
Relacja fotki i możliwe że aviki będą wieczorem na stronie www.fb03.boo.pl a więc zapraszamy :)
Wieczorem czyli o której.Już jest wieczór :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników