Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lars napisał(a):Albo Bełchatów, albo Zagłębie. Nikt inny z tej ligi nie spadnie, Resovia już jakościowo nam odjechała, cała reszta była już wcześniej mocniejsza. Pasjonujący bój z Bełchatowem zapowiada się
novack napisał(a):Jarku, ale mecz do Kielc w ostatniej chwili przeniesiono z uwagi na fatalny stan murawy w Sosnowcu, a kto zaplanował sparingi w styczniu co trzy dni na tej samej murawie?
novack napisał(a):Jarku, ale mecz do Kielc w ostatniej chwili przeniesiono z uwagi na fatalny stan murawy w Sosnowcu, a kto zaplanował sparingi w styczniu co trzy dni na tej samej murawie?
GrubyPerez napisał(a):novack napisał(a):Jarku, ale mecz do Kielc w ostatniej chwili przeniesiono z uwagi na fatalny stan murawy w Sosnowcu, a kto zaplanował sparingi w styczniu co trzy dni na tej samej murawie?
Wszystko rozumiem, ale dopierdalajmy się tam gdzie istotnie są powody ( znaczy prawie wszędzie :/)
Oczywiście, że pewnie można było inaczej- " drodzy Koroniarze, wiem że chcieliście grać na naszym legendarnym Ludowym, ale złe krakusy za długie korki mieli i nam zryli murawę- chcemy z wami grać ale OBOECALIŚMY naszym Kibicom profi transmisję z tego ważkiego wydarzenia- więc jest ona warunkiem sine qua non" Wchodzą więc nasi spece od audio-video - a jesli nie- to meczu nie ma" - powiedział Prezes klubu z ponad 100 letnią tradycją.
Powiedział?
GrubyPerez napisał(a):ALe- chcemy czy nie- wierzyć że wreszcie odpalą ....będziemy wszyscy.
August napisał(a):GrubyPerez napisał(a):ALe- chcemy czy nie- wierzyć że wreszcie odpalą ....będziemy wszyscy.
Bez urazy Jarek ale gadasz jak Chęciński z Czado.
slawekchicago napisał(a):August napisał(a):GrubyPerez napisał(a):ALe- chcemy czy nie- wierzyć że wreszcie odpalą ....będziemy wszyscy.
Bez urazy Jarek ale gadasz jak Chęciński z Czado.
![]()
![]()
GrubyPerez napisał(a):piszę jak jest,
August napisał(a):GrubyPerez napisał(a):piszę jak jest,
Jest tak, że jak na razie wszystko na to wskazuje, trzon tego drimtimu nadal będą stanowić grajki, którzy absolutnie się nie nadają na ten poziom rozgrywek. Ten zlepek nadaje się tylko do rozgonienia i dziwię Ci się że jeszcze wierzysz w jakieś odpalenia. Chyba że będą odpalać sobie trawkę przed każdym meczem.
GrubyPerez napisał(a):czyli mam liczyć na to że maras będzie trwał- a każdy fuksem zdobyty punkt mam świętować jak nie przymierzając przylot Sławka do Polski?
August napisał(a):GrubyPerez napisał(a):czyli mam liczyć na to że maras będzie trwał- a każdy fuksem zdobyty punkt mam świętować jak nie przymierzając przylot Sławka do Polski?
Czyżbyś liczył na to, że przy Chęcińskim i Jaroszewskim klub wyjdzie z marazmu? Stanie się świetnie zarządzanym klubem, który nie tylko się teraz utrzyma ale w następnych sezonach będzie skutecznie walczył o ESA, wejdzie do niej u będzie w niej grał regularniehmmm.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników