Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez Lars 2021-01-23, 3:14 pm

Albo Bełchatów, albo Zagłębie. Nikt inny z tej ligi nie spadnie, Resovia już jakościowo nam odjechała, cała reszta była już wcześniej mocniejsza. Pasjonujący bój z Bełchatowem zapowiada się :brawo:
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez novack 2021-01-23, 3:19 pm

Lars napisał(a):Albo Bełchatów, albo Zagłębie. Nikt inny z tej ligi nie spadnie, Resovia już jakościowo nam odjechała, cała reszta była już wcześniej mocniejsza. Pasjonujący bój z Bełchatowem zapowiada się :brawo:

Za kwotę dwa razy większą niż ta która dała awans do ekstraklasy Warcie Poznań! Brawo pobierający pensję prezesa!!!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez GrubyPerez 2021-01-23, 3:53 pm

Panowie, zachowajmy spokój.
za "nietransmisję" odpowiedzialny był klub z miasta scyzoryków z tego co piszą. Więc wiele poza boiskiem zrobić nie mogli . Co innego na boisku. Ale to tylko sparring. Możemy je wszystkie przegrać- po to ma Kaziu czas żeby sobie wszystkiego popróbować. Nawet Quentina na bramce :lol:
Liga się liczy - i to nie z pozycji awansu- ale z pozycji końca upokorzeń i marasu.
Tylko tyle- i aż tyle.
Narzekać możemy, krytykować bez zacietrzewienia ( bo ono zawsze szkodzi) - powinniśmy.
ALe- chcemy czy nie- wierzyć że wreszcie odpalą ....będziemy wszyscy.
IM tego życzę- i NAM wszystkim :niezle:
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez novack 2021-01-23, 3:57 pm

Jarku, ale mecz do Kielc w ostatniej chwili przeniesiono z uwagi na fatalny stan murawy w Sosnowcu, a kto zaplanował sparingi w styczniu co trzy dni na tej samej murawie?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez slawekchicago 2021-01-23, 4:02 pm

novack napisał(a):Jarku, ale mecz do Kielc w ostatniej chwili przeniesiono z uwagi na fatalny stan murawy w Sosnowcu, a kto zaplanował sparingi w styczniu co trzy dni na tej samej murawie?

Jarku, poza tym transmisja była z oficjalnego kanału Zagłębia. Oczekuje wyjaśnienia na stronie, ale jak zwykle się nie doczekamy
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez GrubyPerez 2021-01-23, 4:12 pm

novack napisał(a):Jarku, ale mecz do Kielc w ostatniej chwili przeniesiono z uwagi na fatalny stan murawy w Sosnowcu, a kto zaplanował sparingi w styczniu co trzy dni na tej samej murawie?

Wszystko rozumiem, ale dopierdalajmy się tam gdzie istotnie są powody ( znaczy prawie wszędzie :/)

Oczywiście, że pewnie można było inaczej- " drodzy Koroniarze, wiem że chcieliście grać na naszym legendarnym Ludowym, ale złe krakusy za długie korki mieli i nam zryli murawę- chcemy z wami grać ale OBOECALIŚMY naszym Kibicom profi transmisję z tego ważkiego wydarzenia- więc jest ona warunkiem sine qua non" Wchodzą więc nasi spece od audio-video - a jesli nie- to meczu nie ma" - powiedział Prezes klubu z ponad 100 letnią tradycją.

Powiedział? :lol:
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez novack 2021-01-23, 4:28 pm

GrubyPerez napisał(a):

Wszystko rozumiem, ale dopierdalajmy się tam gdzie istotnie są powody ( znaczy prawie wszędzie :/)

Oczywiście, że pewnie można było inaczej- " drodzy Koroniarze, wiem że chcieliście grać na naszym legendarnym Ludowym, ale złe krakusy za długie korki mieli i nam zryli murawę- chcemy z wami grać ale OBOECALIŚMY naszym Kibicom profi transmisję z tego ważkiego wydarzenia- więc jest ona warunkiem sine qua non" Wchodzą więc nasi spece od audio-video - a jesli nie- to meczu nie ma" - powiedział Prezes klubu z ponad 100 letnią tradycją.

Powiedział? :lol:

Znam osobiście co najmniej jedną osobę z tego forum, która będąc Prezesem przewidziałaby, że w styczniu nie można grać na tej samej murawie co trzy dni ;-)
novack

Postprzez August 2021-01-23, 4:36 pm

GrubyPerez napisał(a):ALe- chcemy czy nie- wierzyć że wreszcie odpalą ....będziemy wszyscy.

Bez urazy Jarek ale gadasz jak Chęciński z Czado.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez slawekchicago 2021-01-23, 5:03 pm

August napisał(a):
GrubyPerez napisał(a):ALe- chcemy czy nie- wierzyć że wreszcie odpalą ....będziemy wszyscy.

:lol: :lol: :lol:
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez GrubyPerez 2021-01-23, 5:24 pm

slawekchicago napisał(a):
August napisał(a):

:lol: :lol: :lol:

bardzo k***a śmieszne
piszę jak jest, każdy z nas ma taką nadzieję- bo wszystkim by nam się lżej żyło.
W żaden sposób nie przeczy to temu - że zmiana w sposobie zarządzania jest konieczna.
GrubyPerez

Postprzez August 2021-01-23, 5:43 pm

GrubyPerez napisał(a):piszę jak jest,

Jest tak, że jak na razie wszystko na to wskazuje, trzon tego drimtimu nadal będą stanowić grajki, którzy absolutnie się nie nadają na ten poziom rozgrywek. Ten zlepek nadaje się tylko do rozgonienia i dziwię Ci się że jeszcze wierzysz w jakieś odpalenia. Chyba że będą odpalać sobie trawkę przed każdym meczem.
August

Postprzez GrubyPerez 2021-01-23, 6:08 pm

August napisał(a):
GrubyPerez napisał(a):piszę jak jest,

Jest tak, że jak na razie wszystko na to wskazuje, trzon tego drimtimu nadal będą stanowić grajki, którzy absolutnie się nie nadają na ten poziom rozgrywek. Ten zlepek nadaje się tylko do rozgonienia i dziwię Ci się że jeszcze wierzysz w jakieś odpalenia. Chyba że będą odpalać sobie trawkę przed każdym meczem.

czyli mam liczyć na to że maras będzie trwał- a każdy fuksem zdobyty punkt mam świętować jak nie przymierzając przylot Sławka do Polski?
Nie- może nie wyraziłem się dostatecznie jasno - wierzę- ale też oczekuję.
drimtim to nie jest i nie będzie - ale chyba nie są też idiotami i doskonale wiedzą że pewien limes już dawno przekroczyli. I chyba potrafią przyswoić myśl taktyczną trenera Kazia- który jak sądzę u każdego z nas ma spory kredyt zaufania ( pytanie na jak długo) . Do tego trzeba dołożyć chęć walki i gryzienia trawy - a tego to już wymagać na pewno możemy.
I nie dziw mi się więcej- tacy właśnie są Romantycy Lekkich Obyczajów ;)

GrubyPerez

Postprzez August 2021-01-23, 6:32 pm

GrubyPerez napisał(a):czyli mam liczyć na to że maras będzie trwał- a każdy fuksem zdobyty punkt mam świętować jak nie przymierzając przylot Sławka do Polski?

Czyżbyś liczył na to, że przy Chęcińskim i Jaroszewskim klub wyjdzie z marazmu? Stanie się świetnie zarządzanym klubem, który nie tylko się teraz utrzyma ale w następnych sezonach będzie skutecznie walczył o ESA, wejdzie do niej u będzie w niej grał regularnie ? hmmm.......
August

Postprzez GrubyPerez 2021-01-23, 7:38 pm

August napisał(a):
GrubyPerez napisał(a):czyli mam liczyć na to że maras będzie trwał- a każdy fuksem zdobyty punkt mam świętować jak nie przymierzając przylot Sławka do Polski?

Czyżbyś liczył na to, że przy Chęcińskim i Jaroszewskim klub wyjdzie z marazmu? Stanie się świetnie zarządzanym klubem, który nie tylko się teraz utrzyma ale w następnych sezonach będzie skutecznie walczył o ESA, wejdzie do niej u będzie w niej grał regularnie ? hmmm.......

Marek, przecież ja zupełnie nie o tym.....
Myślę, że nie tylko ja chcę wierzyć w to, że nie będzie gorzej i nie będzie trzeba bronić się przed spadkiem do ostatniej kolejki. Seria kilku zwycięstw może nam to zapewnić :)
ale
(bo zawsze jest jakieś ale) - przyznaję że wiarę swą opieram na dwóch głównych przesłankach :
- sercu kibica ( to ta skaza...)
-oraz powiedzeniu że "raz na jakiś czas to i byk się ocieli" (Kaziu,Misak i inni)
:-) mam nadzieję , że zadbałem o uśmiech w ten sobotni wieczór- czego serdecznie Tobie i wszystkim czerwono-zielono-białym :-)
GrubyPerez

Postprzez Tomcjo 2021-01-23, 9:34 pm

Rezerwy rozwaliły 7-0 IV ligową Unię Strzemieszyce . Choć tutaj dobre wieści .
⚽ Rewelacyjny sparing w wykonaniu zagłębiowskiej "Dwójki”
Młodzież grająca w drugim zespole Zagłębie Sosnowiec pokonała 7:0 (5:0) KS Unia Dąbrowa Górnicza, drużynę występującą w rozgrywkach IV ligi, która jest drugą siłą w Zagłębiu Dąbrowskim
Bramki zdobyli:
⚽⚽ Kłosek
⚽⚽ Dziedzic
⚽ Troć
⚽ Kulig
⚽ Kaczmarek
http://bit.ly/368ovE1
#akademiazaglebiasosnowiec #akademiawlodzimierzamazura #zaglebiesosnowiec #drugadruzyna #sparing #BYLOJESTIBEDZIE
Tomcjo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna