Wicelider ekstraklasy, zwany przez "naszego" prezesa w eleganckich porciętach, gumofilcami:
https://youtu.be/eZ0wH9Qhrdo
			Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

novack napisał(a):Mam nadzieję, że Prezes czuje się już na tyle dobrze

RUDI napisał(a):A przepraszam (ja taki mało kumaty jestem) a co mu jest/było

novack napisał(a):Mam nadzieję, że Prezes czuje się już na tyle dobrze,
Adam1906 napisał(a):Koronawirus + astma.
 ale ja coś nie za bardzo jestem przekonany do tej wersji  ,a nie miał problemów kardiologicznych
 ale ja coś nie za bardzo jestem przekonany do tej wersji  ,a nie miał problemów kardiologicznych  ja pier...lę astmę (stwierdzoną
 ja pier...lę astmę (stwierdzoną   ) ma 1/2 populacji (w tym kilkoro w mojej rodzinie ) córka(astma)  pracuje z dziećmi i wie co ma robić a stary chłop odpierdala takie numery
 ) ma 1/2 populacji (w tym kilkoro w mojej rodzinie ) córka(astma)  pracuje z dziećmi i wie co ma robić a stary chłop odpierdala takie numery  Tychy
 Tychy  tam było miejsce czy może razem z Marcinem oddelegowano jakiś sprzęt z zadłużonych sosnowieckich szpitali
tam było miejsce czy może razem z Marcinem oddelegowano jakiś sprzęt z zadłużonych sosnowieckich szpitali  Według mnie jeżeli tak by to wyglądało (koronawirus + astma+ plus obawa o życie) to regionalne (nie tylko)media by trąbiły na całe Zagłębie bez względu na politykę informacyjną klubu (Ty wiesz ,Ja wiem ,oni wiedzą tzn że wiedzą wszyscy ) jeszcze raz powtarzam może wyjdę na nieczułego  ..hu..a ale nie za bardzo jestem przekonany do "tej wersji wydarzeń "(taki niewierny Tomasz ,nie Tomcjo)
 Według mnie jeżeli tak by to wyglądało (koronawirus + astma+ plus obawa o życie) to regionalne (nie tylko)media by trąbiły na całe Zagłębie bez względu na politykę informacyjną klubu (Ty wiesz ,Ja wiem ,oni wiedzą tzn że wiedzą wszyscy ) jeszcze raz powtarzam może wyjdę na nieczułego  ..hu..a ale nie za bardzo jestem przekonany do "tej wersji wydarzeń "(taki niewierny Tomasz ,nie Tomcjo)

Nie ogarnia niczego
 Nie ogarnia niczego Spójrz w tabelę gdzie  jest teraz Artur Derbin !!! To mógł być NASZ TRENER NA LATA no ale widocznie ukladzikom mówił NIE !!!
 Spójrz w tabelę gdzie  jest teraz Artur Derbin !!! To mógł być NASZ TRENER NA LATA no ale widocznie ukladzikom mówił NIE !!!  Może jednak nie ilość pieniędzy czy forma własności (prywatnej) a jednak czynnik ludzki. Właściciel, który ma określoną wizję. Prezesem jest gość, który ma doświadczenie w kierowaniu klubem. I choć na polu awansu z Gieksą odniósł porażkę to jednak z Rakowem nie było  już problemu. Zresztą po odejściu Cygana w Gieksie jest dużo gorzej, mimo sporych nakładów finansowych i to tez jest symptomatyczne. Zresztą Cygan zasiada w zarządzie PZPN i to zapewne tez ma swoje znaczenie w piłkarskich układach.  Klub ma też od kilku sezonów jednego trenera, wydawałoby się wyjętego z kapelusza, z niższej ligi, kompletnie wcześniej nie związanego z klubem. Ale też co ważne, klub się tak zabezpieczył, że Legia, w przeciwieństwie do nas, nie była w stanie w ogóle wyrwać Papszuna z Częstochowy. Dobre opinie zbiera ichniejszy Dyrektor Sportowy a wcześniej szef skautingu o swojsko dla nas brzmiącym nazwisku: Tomczyk. Ten sam, który wynalazł Petraska. Doradcą w klubie jest znany z pracy w Legii Dominik Ebebenge itd…. Co równie interesujące częstochowski klub nie sprowadza nie wiadomo jak wielkich nazwisk i choć z pewnością nie wszystkie transfery mieli udane to jednak co najmniej kilka nazwisk udało się wypromować ze wspomnianym Petraskiem na czele, który zdążył się otrzeć o reprezentację Czech a latem gdy Sparta oferowała za niego milion euro, został odprawiona z kwitkiem bo ponoć klub uznał, że grajek, notabene związany z INNfootball, jest wart więcej. No i oczywiście zabezpieczył się tak, że nie było możliwości jego podkupienia.
 Może jednak nie ilość pieniędzy czy forma własności (prywatnej) a jednak czynnik ludzki. Właściciel, który ma określoną wizję. Prezesem jest gość, który ma doświadczenie w kierowaniu klubem. I choć na polu awansu z Gieksą odniósł porażkę to jednak z Rakowem nie było  już problemu. Zresztą po odejściu Cygana w Gieksie jest dużo gorzej, mimo sporych nakładów finansowych i to tez jest symptomatyczne. Zresztą Cygan zasiada w zarządzie PZPN i to zapewne tez ma swoje znaczenie w piłkarskich układach.  Klub ma też od kilku sezonów jednego trenera, wydawałoby się wyjętego z kapelusza, z niższej ligi, kompletnie wcześniej nie związanego z klubem. Ale też co ważne, klub się tak zabezpieczył, że Legia, w przeciwieństwie do nas, nie była w stanie w ogóle wyrwać Papszuna z Częstochowy. Dobre opinie zbiera ichniejszy Dyrektor Sportowy a wcześniej szef skautingu o swojsko dla nas brzmiącym nazwisku: Tomczyk. Ten sam, który wynalazł Petraska. Doradcą w klubie jest znany z pracy w Legii Dominik Ebebenge itd…. Co równie interesujące częstochowski klub nie sprowadza nie wiadomo jak wielkich nazwisk i choć z pewnością nie wszystkie transfery mieli udane to jednak co najmniej kilka nazwisk udało się wypromować ze wspomnianym Petraskiem na czele, który zdążył się otrzeć o reprezentację Czech a latem gdy Sparta oferowała za niego milion euro, został odprawiona z kwitkiem bo ponoć klub uznał, że grajek, notabene związany z INNfootball, jest wart więcej. No i oczywiście zabezpieczył się tak, że nie było możliwości jego podkupienia.  novack napisał(a):Ciekawe, czy w kontrakcie jest gwiazdka z zapisem pozwalającym odejść Papszunowi do Legii w środku sezonu?
 Jest jeszcze jedna ciekawostka: my obserwujemy trenera przez 5 lat, Raków bierze trenera na 5 lat. Bo przypomnę, że Papszun jest trenerem od kwietnia 2016...
  Jest jeszcze jedna ciekawostka: my obserwujemy trenera przez 5 lat, Raków bierze trenera na 5 lat. Bo przypomnę, że Papszun jest trenerem od kwietnia 2016...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników