Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomcjo napisał(a):Dawid Kort z Atromitosu po wyeliminowaniu przez Legie został oskarżony przez Greków o pomoc Legii . Dlatego rozwiązał z nimi kontrakt i trafił do Miedzi . Tam w przeciwieństwie do nas prowadzi się zdrową politykę finansowa dlatego klub sprowadza tej klasy zawodnika bo poważnie myślą o jak najszybszym powrocie do ekstraklasy . U nas patoprezes narobił długów bawiąc się w prezesa klubu sportowego i teraz trzeba ratować się przed kolejnym spadkiem .
 Nie czytałeś wypowiedzi Dariusza Dudka. Prezes jest cudowny  najlepszy i w ogóle The Best.  No po takiej  wypowiedzi aż mi wstyd ze miałem  inne zdanie
 Nie czytałeś wypowiedzi Dariusza Dudka. Prezes jest cudowny  najlepszy i w ogóle The Best.  No po takiej  wypowiedzi aż mi wstyd ze miałem  inne zdanie 
novack napisał(a):https://sosnowiec.wyborcza.pl/sosnowiec/7,93867,25293047,zaglebie-sosnowiec-szuka-sposobu-na-poprawe-frekwencji-latwiej.html#a=307&c=128&s=BoxLoSoImg1
Może ktoś wkleić całość?

novack napisał(a):Mam nadzieję, że to nie jest zamknięta lista punktów sprzedaży biletów, bo w centrum obok dworca są dwa, a nie ma żadnego w Zagórzu, na Niwce i w Kazimierzu.

STACH PL napisał(a):przyjdźmy na Chojniczankę chociaż w "skromnej" liczbie 3000 tyś

August napisał(a):STACH PL napisał(a):przyjdźmy na Chojniczankę chociaż w "skromnej" liczbie 3000 tyś
Taka liczba to byłby rekord Guinessa.

novack napisał(a):Mam nadzieję, że to nie jest zamknięta lista punktów sprzedaży biletów, bo w centrum obok dworca są dwa, a nie ma żadnego w Zagórzu, na Niwce i w Kazimierzu.
 ) do mojego pomysłu z mobilnym punktem sprzedaży ,do cholery jest "przyczepka" (z której już kiedyś sprzedawano bilety) odświeżyć przegląd techniczny i jeździć z nią po miastach ,dzielnicach .Mecz w Sobotę na Ludowym
 ) do mojego pomysłu z mobilnym punktem sprzedaży ,do cholery jest "przyczepka" (z której już kiedyś sprzedawano bilety) odświeżyć przegląd techniczny i jeździć z nią po miastach ,dzielnicach .Mecz w Sobotę na Ludowym  to przyczepa w poniedziałek w Dąbrowie ,we wtorek w Czeladzi ,środa Będzin itd (i oczywiście sosnowieckie dzielnice)
 to przyczepa w poniedziałek w Dąbrowie ,we wtorek w Czeladzi ,środa Będzin itd (i oczywiście sosnowieckie dzielnice)  teraz np przy zakupie karnetu i sugestię że chciałbym to samo miejsce co w zeszłym sezonie powiedziano mi że "nie ma mnie w bazie i muszę określić miejsce w którym chcę zasiadać " co jak się okazało było chyba nie prawdą (bo sam znalazłem moją historię zakupów biletów/karnetów z kilku lat) podsumowując ,ciekawe czy system i ludzie podołają
 teraz np przy zakupie karnetu i sugestię że chciałbym to samo miejsce co w zeszłym sezonie powiedziano mi że "nie ma mnie w bazie i muszę określić miejsce w którym chcę zasiadać " co jak się okazało było chyba nie prawdą (bo sam znalazłem moją historię zakupów biletów/karnetów z kilku lat) podsumowując ,ciekawe czy system i ludzie podołają 

django napisał(a):Najlepsze jest to, że na ten pomysł nie wpadli ludzie z klubu, którzy za swoją "pracę" pobierają wynagrodzenie, tylko Wydrychiewicz do spółki z gościem prowadzącym salonik Kolportera. Na szczęście łaskawcy zaaprobowali. Chwała im bo przecież mogli się nie zgodzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników