Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

novack napisał(a):Dla mnie niedoścignionym przykładem jest krycie Prezesa żeby nie wyszło na jaw jaki kontrakt podpisał z Sanogo (a i tak wyszło)
August napisał(a):przynajmniej szóste miejsce.

Znajdę także czas dla młodzieży i wierzę, że indywidualne zajęcia i odpowiednie podejście pozwoli nam się cieszyć wychowankami w składzie - zapowiedział Radosław Mroczkowski.
 Noż qrwa! Robert Stanek pewnie rży ze śmiechu, jak widzi perspektywę następnej płatnej fuchy pod tytułem "drugi trener, asystent trenera, trener bramkarzy"
   Noż qrwa! Robert Stanek pewnie rży ze śmiechu, jak widzi perspektywę następnej płatnej fuchy pod tytułem "drugi trener, asystent trenera, trener bramkarzy"  

Adam1906 napisał(a):Robert Stanek pewnie rży ze śmiechu, jak widzi perspektywę następnej płatnej fuchy pod tytułem "drugi trener, asystent trenera, trener bramkarzy
Adam1906 napisał(a): bo w klubie jest pełno oddanych mu sercem

Bo jeśli tak to może przyjść i sam Guardiola, a i tak kurwidołka nie przeskoczy.
  Bo jeśli tak to może przyjść i sam Guardiola, a i tak kurwidołka nie przeskoczy.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników