Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez slawekchicago 2018-06-02, 11:46 am

bylo Nas na forum max 15 osob , pojawil sie sukces pojawili sie kibice sukcesu . Odpowiem klasykiem

"chodzi oto by te plusy nie zaslonily Wam minusow"

TO JUZ JUTRO !!!!
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez maniek-75-75 2018-06-02, 1:12 pm

slawekchicago napisał(a):bylo Nas na forum max 15 osob , pojawil sie sukces pojawili sie kibice sukcesu . Odpowiem klasykiem

"chodzi oto by te plusy nie zaslonily Wam minusow"

TO JUZ JUTRO !!!!

Gówno prawda.. Pół roku temu kilku z was kazali mi nic nie pisać jak jechaliscie po bandzie... Życie koło zatoczyli i się pytam kto miał rację?? Ale to nic już mnie ciarki przechodzą jak czytam wasze dywagacje na temat transferów.....
maniek-75-75

Postprzez slawekchicago 2018-06-02, 1:16 pm

ha ha niech odpowiedza Ci inni bo ja nawet bym nie potrafil . August lub novack czy tez Adam lub Rudi , bo oni sa na miejscu
slawekchicago

Postprzez maniek-75-75 2018-06-02, 1:18 pm

slawekchicago napisał(a):ha ha niech odpowiedza Ci inni bo ja nawet bym nie potrafil . August lub novack czy tez Adam lub Rudi , bo oni sa na miejscu

Ja nie mam do nikogo napiny. Po prostu ruszyło mnie ze odebrałem siebie jako kibica sukcesu....
maniek-75-75

Postprzez GrubyPerez 2018-06-02, 1:30 pm

dupa tam. Powtarzam cały czas, by na trybunach nie szukać januszy , a na forum kibiców sukcesu. Bo po to ten sukces, by więcej nas było. Każdy z nas był kiedyś pierwszy raz na stadionie, każdy z nas debiutował na tym czy innym forum. Po to ten sukces właśnie , by było nas więcej. :niezle:

A wracając do oceny pracy, bo pośrednio tego tyczy się ten temat : bezsprzecznie cała ekipa osiągnęła sukces, a czy mogła go osiągnąć w inny sposób? pewnie tak.
Ale jest jak jest, pozwólmy im zatem uczyć się na własnych błędach i pomagajmy - tak jak dotąd- w osiągnięciu największego sukcesu w historii klubu.Przeszłość , to solidny fundament - ale nie można nią żyć "do przodu" . Cel upragniony w postaci awansu do ekstraklasy został osiągnięty i...otworzył jedyną słuszną drogę do wyznaczania celów kolejnych. Bądźmy bracia dobrej myśli, bo dobra myśl uskrzydla :) A trochę narzekania też się przyda, nie wątpi tylko ten , komu nie zależy.
Jutro nasz 101 mecz w Nice 1 lidze. I oby ostatni na zawsze.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Adam1906 2018-06-02, 1:46 pm

Na Vamarę Sanogo ostrzy sobie zęby Lechia Gdańsk i Wisła Płock... :twisted:
Adam1906

Postprzez slawekchicago 2018-06-02, 2:06 pm

Jarku , to nie oto chodzi ja nikogo nie szukam .Krytykowalem i nie tylko ja bo i podstawy byly i sa .Ciesze sie NIESAMOWICIE Z AWANSU a tylko smieszy mnie postawa tych , ktorzy m.in. mnie oczerniaja. Taki drugi Miro jak przegrywali to pisal jak wygrywali to go nie bylo(tutaj na odwrot), a My piszemy zawsze i oceniamy z "chlodna glowa" jak chlodne piwo , ktore jutro bedziemy spozywac
slawekchicago

Postprzez Adamek182 2018-06-02, 2:34 pm

Witam. Dlugo nie pisalem, fakt. Bo z awansu sie cieszylem. Cieszy fakt ze dali rade, ze klase pokazali. I ze usta pozamykali (klawiatury odlaczyli).
Tak wiec Ja (zwany kilkukrotnie "przydupasem" prezesa - choc jak juz wyjasnialem, znam tylko na poziomie stadionowego "dzien dobry") czytam i morda mi sie cieszy. Miro zniknal. Inni z pokora wyjasniaja ze mogli sie mylic. Temat sezonowcow, wynikowcow i januszy? Musza byc, a juz My (kibice) powinnismy zadbac o to zeby po jednym wejsciu na stadion spodobalo im sie tak, zeby zostali na dobre i na zle.
Adamek182

Postprzez Adamek182 2018-06-02, 2:35 pm

I slawku, ciesze sie ze powstrzymywales sie od komentarzy w koncowce. Ja zabronilem na ludowy przychodzic znajomemu ktory.... Ewidetnie przynosil pecha.
Adamek182

Postprzez August 2018-06-02, 2:37 pm

maniek-75-75 napisał(a): Pół roku temu kilku z was kazali mi nic nie pisać jak jechaliscie po bandzie... Życie koło zatoczyli i się pytam kto miał rację??

Drogi Mańku. Nie byłeś święty i to nie jest tak że teraz masz czy nie masz racji. I dla jasności uważam że jestem bardziej omylny niż prognozy przedwyborcze przed ostatnimi wyborami prezydenckimi. I jeśli w czymkolwiek Ci uchybiłem -Przepraszam. Ciebie i każdego, którego nawet jak najbardziej nieświadomie uraziłem. Myślę że to bardzo dobry moment na takie słowa. A jak dalej będzie - zobaczymy. Miejmy różne spojrzenie czy podejście ale trzymajmy się razem.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez novack 2018-06-02, 3:04 pm

To, że moje często krytyczne komentarze okazały się chybione, i to że w wielu aspektach nie miałem racji, to najwspanialszy dla mnie prezent co najmniej w tej dekadzie. Na szczęście nie miałem racji, bo gdybym miał, to dziś bylibyśmy w czarnej d... Nie czekałem długo żeby się do tego przyznać i osobiście przeprosić za brak wiary, Prezesa i Pana Trenera. Uważam, że poprzednia niedziela była jak wigilia, kiedy to gasną spory i zerujemy relację, nie odbierając sobie prawa do konstruktywnej krytyki w kolejnych sezonach, bo przecież za rok w trakcie fety z okazji miejsca na pudle znowu wyzerujemy relacje ;-)
Dodam jeszcze tylko, że być może dzięki krytyce Nasz Pan Prezes też dojrzał i w wywiadach stał się dyplomatą, od którego mam nadzieję już nigdy nie usłyszymy o gumofilcach, a sam też nie bał się przyznać do błędu w sprawie walkowera z Miedzią publicznie mówiąc, że " przepis jest jasny, a prezes ciemny". Wszyscy dojrzewamy, byle razem brawo!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez maniek-75-75 2018-06-02, 3:21 pm

A ja wolę słuchać o gumofilcach... Trzeba wiedzieć w życiu kogo pocisnac a kogo szanować.. Widocznie coś na rzeczy było że tak a nie inaczej prezes się wyraził... Wystarczy do tego mieć odpowiednie podejście.. Ja wam napisze tak, czy jest towarzystwo grillowa czy nie dużo miast zaczyna nam zazdrościć... Tylko jesteśmy takim społeczeństwem że umiemy tylko krytykować, nie chwalić... Na każdą sprawę trzeba patrzeć z 2 róż ych stron bo jak kij ma 2 końce....
maniek-75-75

Postprzez August 2018-06-02, 3:33 pm

Krytyka jeżeli jest konstruktywna też jest potrzebna. A tu takiej nie bramowało. Wielokrotnie powtarzałem że praca działaczy takowej jest poddawana i nie na tu nic złego ani zdrożnego. Inna jeszcze sorawa to fakt że najtrudniejsze dopiero przed klubem i teraz dopiero będzie pole do pokazania przez Prezesa z Dajrektorem. A co do gumofilców. Może i w takich chodzę. Nie jażdy rodzi się Lubomirskim i nie jest to wstyd. Jak powiadała moja babcia-wstyd to kraść.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez alisamyyen 2018-06-02, 6:04 pm

Do jutra Pany i Panie.Nie pisałem długo(codziennie sprawdzam info na forum) ,ale krytykę przyjmę.W imię sukcesu 8)
alisamyyen

Postprzez novack 2018-06-02, 6:15 pm

alisamyyen napisał(a):Do jutra Pany i Panie.Nie pisałem długo(codziennie sprawdzam info na forum) ,ale krytykę przyjmę.W imię sukcesu 8)

Jutro też jest wigilia...
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników