August napisał(a):Dla mnie palącym problemem jest wzmocnienie obrony bo na samą myśl, że naszym czołowym libero będzie Markowski przechodzą mnie ciarki.
1906% racji.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Dla mnie palącym problemem jest wzmocnienie obrony bo na samą myśl, że naszym czołowym libero będzie Markowski przechodzą mnie ciarki.
Adam1906 napisał(a):August napisał(a):Dla mnie palącym problemem jest wzmocnienie obrony bo na samą myśl, że naszym czołowym libero będzie Markowski przechodzą mnie ciarki.
1906% racji.
novack napisał(a):Jutro klepniemy Nicolasa (środkowy, półlewy), więc Banasik na dwie środkowe pozycje ma do wyboru, Najemskiego, Wiktorskiego, Budka, Krzycha i Nicolasa.
pete_zs napisał(a):novack napisał(a):Jutro klepniemy Nicolasa (środkowy, półlewy), więc Banasik na dwie środkowe pozycje ma do wyboru, Najemskiego, Wiktorskiego, Budka, Krzycha i Nicolasa.
Sami młodzi, więc jeden doświadczony Krzychu nie zaszkodzi
August napisał(a):Wiara w Markowskiego to wiara w garbate aniołki. Facet z rundy na rundę gra coraz gorzej. Walka o ekstraklasę to już są dla Krzycha za wysokie progi. Czas na grę w Pniówku Pawłowice a nie w Zagłębiu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników