Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez novack 2017-01-20, 8:42 pm

Czy kiedykolwiek poznamy szczegóły transferu Sanogo, czy też jak zwykle będzie to tajemnicą handlową, duuużo bardziej tajemniczą i sekretną niż szczegóły transferu Prijoviča w prywatnym klubie Legia Warszawa? Tak się zastanawiam Auguście, czy jeśli Zagłębie jest własnością miasta, nie można wystąpić o szczegóły do Prezydenta z zapytaniem w trybie ustawy o dostępię do informacji publicznej?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2017-01-20, 9:41 pm

novack napisał(a):Czy kiedykolwiek poznamy szczegóły transferu Sanogo, czy też jak zwykle będzie to tajemnicą handlową, duuużo bardziej tajemniczą i sekretną niż szczegóły transferu Prijoviča w prywatnym klubie Legia Warszawa? Tak się zastanawiam Auguście, czy jeśli Zagłębie jest własnością miasta, nie można wystąpić o szczegóły do Prezydenta z zapytaniem w trybie ustawy o dostępię do informacji publicznej?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Adam1906 2017-01-20, 9:45 pm

novack napisał(a):Czy kiedykolwiek poznamy szczegóły transferu Sanogo, czy też jak zwykle będzie to tajemnicą handlową

Pewnie będzie to nadal "tajemnicą handlową" ;-) Mnie w każdym razie warszawskie wróbelki ćwierkają, że Legia Warszawa przebiła dającego "o wiele mniej" poznańskiego Kolejorza i ma przelać na konto Zagłębia dokładnie 250.000 euro :)

Najnowsza fotka z Warszawy:

Obrazek
Adam1906

Postprzez August 2017-01-20, 9:49 pm

Ok tylko czy będą płacić w gotowce czy w towarze? Jeśli w gotówce to czy spłata nastąpi w tym czy w następnym wieku?
August

Postprzez August 2017-01-21, 5:04 pm

August

Postprzez michaelus 2017-01-21, 6:07 pm

Jeszcze ciekawiej: http://zaglebie.eu/aktualnosci/3034-vamara-sanogo-podpisal-kontrakt-z-legia-warszawa

Zawodnik miał rundę wiosenną spędzić w Zagłębiu, ale doszło do zmiany planów. Sanogo pomyślnie przeszedł testy medyczne, mógłby występować w Zagłębiu (zagrał w dzisiejszym spotkaniu kontrolnym z Polonią Bytom), ale po analizie wyników badań uznano, że potrzebny jest profilaktyczny zabieg stawu kolanowego. Gdyby nie zdecydowano się na ten krok, napastnik mógłby w przyszłości doznać poważnej kontuzji. Sanogo jest podobnego zdania, dlatego przeprowadzi się do Warszawy teraz i w stolicy będzie przechodził rehabilitację. Będzie gotowy do gry od początku letniego okresu przygotowawczego.

Czyli zostajemy z jednym napastnikiem po kontuzji.
Ostatnio edytowano 2017-01-21, 6:08 pm przez michaelus, łącznie edytowano 1 raz
michaelus

Postprzez lukasz1990 2017-01-21, 6:08 pm

http://zaglebie.eu/aktualnosci/3034-vam ... a-warszawa

Vamara Sanogo podpisał kontrakt z Legią Warszawa
Napastnik występujący jesienią w naszym klubie związał się z mistrzem Polski 4,5-letnią umową.

21-letni Francuz w trakcie swojej kariery występował w FC Metz, Fleetwood Town FC oraz Nuneaton Town FC. Latem zeszłego roku został zawodnikiem naszego klubu, w barwach którego jesienią w 15 meczach I ligi zdobył pięć bramek i miał pięć asyst.

Zawodnik miał rundę wiosenną spędzić w Zagłębiu, ale doszło do zmiany planów. Sanogo pomyślnie przeszedł testy medyczne, mógłby występować w Zagłębiu (zagrał w dzisiejszym spotkaniu kontrolnym z Polonią Bytom), ale po analizie wyników badań uznano, że potrzebny jest profilaktyczny zabieg stawu kolanowego. Gdyby nie zdecydowano się na ten krok, napastnik mógłby w przyszłości doznać poważnej kontuzji. Sanogo jest podobnego zdania, dlatego przeprowadzi się do Warszawy teraz i w stolicy będzie przechodził rehabilitację. Będzie gotowy do gry od początku letniego okresu przygotowawczego.

Obie strony uznały, że bez względu na cele sportowe, najważniejsze jest zdrowie Vamary.
lukasz1990

Postprzez August 2017-01-21, 6:35 pm

To po co grał z Bytomiem ?
August

Postprzez slawekchicago 2017-01-21, 7:06 pm

Legia gra pod siebie , maja zawodnika od lipca ale ten zostanie na wiosne u Nas . O jaka ta Legia dobra . A tu jednak wybrneli , Vamara ma uraz i trzeba profilaktycznie go wyleczyc , wiec sorry Zaglebie hihihi . Mnie jakos to nie dziwi
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez alisamyyen 2017-01-21, 7:31 pm

lukasz1990 napisał(a):http://zaglebie.eu/aktualnosci/3034-vamara-sanogo-podpisal-kontrakt-z-legia-warszawa

Vamara Sanogo podpisał kontrakt z Legią Warszawa
Napastnik występujący jesienią w naszym klubie związał się z mistrzem Polski 4,5-letnią umową.

21-letni Francuz w trakcie swojej kariery występował w FC Metz, Fleetwood Town FC oraz Nuneaton Town FC. Latem zeszłego roku został zawodnikiem naszego klubu, w barwach którego jesienią w 15 meczach I ligi zdobył pięć bramek i miał pięć asyst.

Obie strony uznały, że bez względu na cele sportowe, najważniejsze jest zdrowie Vamary.

Tak nam centrala pomaga w imię współpracy. :czerwona:
alisamyyen

Postprzez comitam 2017-01-21, 7:38 pm

tym sposobem Legia wymusiła promowanie Matića w ataku.
comitam

Postprzez bbartek 2017-01-21, 7:50 pm

To jest cyrk...zawodnik, podobno z "kontuzją" wymagającą operacji, gra w sparingu, zima , na boisku ze sztuczną nawierzchnią z ostatnim zespołem 3-ligi. Panowie z Legii i Zagłebia: ładnie sie bawicie i nawet wiarygodnego kłamstwa nie potraficie znaleźć żeby usprawiedliwić swoje żenujace działania.
bbartek

Postprzez django 2017-01-21, 7:52 pm

W tej stolicy to jednak pracują fachowcy. Znajdują u zawodników kontuzje, których oni sami nie odczuwają. Podobno Sanogo właśnie sobie przypomniał, że uciekając w dżungli przed lampartem poślizgnął się na skórce od banana i coś mu strzeliło w nodze. Na szczęście mamy w stolicy prawdziwych doktorów Hałsów, którzy uratowali go od kalectwa, jakie by go czekało, gdyby rozegrał cały sparing ze słynną Polonią Bytom.
django

Postprzez comitam 2017-01-21, 8:05 pm

to przykre co zrobiło kliku facetów z marką jaką miało Zagłębie Sosnowiec....
comitam

Postprzez Lars 2017-01-21, 8:06 pm

K.urwa to jest dramat. Jeśli ktoś czuł się wyruchany za sprawę Magiery - ja nie czułem. Bo Magiera, urodzony w Częstochowie, jak sam mówił jest człowiekiem warszawskiej Legii, no ciągło wilka do lasu, poprostu jak jesteś z Częstochowy to jesteś Legionistą, no tak już jest, chyba że masz honor i masz na nazwisko Błaszczykowski. Ale Magierę ciągnęło do Legii... k.urwa jak Smyłe do Rozwoju, rozumiecie analogie. Po prostu tak musiało się k.urwa stać, bo tak chciał Bóg. Amen.

Ale k.urwa nikt mi nie powie, że Bóg chciał operacji Sanogo w rundzie decydującej o przyszłości Zagłębia, byle by nie doznał prawdopodobnej w jakimś tam stopniu kontuzji kolana w ciągu 4,5 roku kontraktu dla jebanej legii z warszafki! Bo k***a ja wiele rozumiem i nawet kibicowałem tym zielonym ludkom ze stolicy w minionych latach, ale ja p***le (!) ja mam swój klub i faktycznie wole grać bez warszafki w 3 lidze niż z tymi k.urwami biznesu w czołówce zaplecza ekstraklapy.
Sorry, ale się k***a dziś obraziłem na warszafkę, mimo że do dziś moje zdanie brzmiało mniej więcej tak, że każdy psioczy na tą Legię ale co było by bez Legii??? A niech k***a będzie bez Legii bo nas w chuja robią. Kupili nam prezesa, kupili pracowników, staliśmy się satelitą. Warszafka Wypierdalać!!! Nie Dla ległej!!!
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna