Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
roxy napisał(a):na 90 minut w zakładce odchodzą z Korony, Małkowski na czerwono do Zagłębia.
novack napisał(a):Nie znamy szczegółów, ale jeśli miałby odejść do Piasta za milion i już u nas nie zagrać, to lepiej nich idzie za milionpięćset do Legii i dalej u nas terminuje. Przypominam, że budżet Legii na ten rok to uwaga 250 milionów i nikt im nie podskoczy, więc z palcem w kiszcze stolcowej przebją wszystkich, a tym bardziej Piasta.
mexicano napisał(a):To zależy co rozumiesz pod pojęciem "dużych pieniędzy".Sanogo jest wart ze 300 tysięcy euro i Lubin tyle jest w stanie na niego tyle wyłożyć.Nie wiem kto zza granicy go chce,jeśli jakiś mocniejszy klub (choć nie wydaje mi się) to może trochę więcej by dali.
Luis napisał(a):A ja mowie stanowcze NIE Malkowskiemu. Facet przez lata grajac w Koronie, majac spory kontrakt byl jednym z dwoch graczy na cala kadre, ktorzy nie zgodzili sie na regenocjacje umowy. Drugim byl Pawel Sobolewski. Ok, rozumiem, ze pilkarz moze tak postapic. Ma pelne prawo. Ale czlowiek, ktory mowil, iz chce skonczyc kariere w tym klubie okazal w ten sposob calkowity brak szacunku. Skoro tak postapil w Kielcach to jak moze postapic w Zaglebiu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników