PANIE DYREKTORZE I PANIE PREZESIE! OBRONA NIE JEST SKONSOLIDOWANA, OBRONA JEST DO DOOPY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Blajpios napisał(a):Też mi się wydaje, że jest świetnie skonsolidowana. Poradziła sobie nawet z P. Mandryszem przecież!
Blajpios napisał(a):Też mi się wydaje, że jest świetnie skonsolidowana. Poradziła sobie nawet z P. Mandryszem przecież!
dziejus napisał(a):Blajpios napisał(a):Też mi się wydaje, że jest świetnie skonsolidowana. Poradziła sobie nawet z P. Mandryszem przecież!
Bez urazy ale to chyba najkrótszy post Blajpiosa.Tym razem krótko i na temat
dziejus napisał(a):Szkoda tylko Banasika,który chyba poważnie potraktował swoje obowiązki i przychodzi aby awansować i zaistnieć w środowisku trenerskim.Awans do ekstraklasy to ważny wpis do CV.Ale musi być spełniony jeden podstawowy warunek.Wszyscy ciągniemy wózek w jedną stronę.A tu widzę skonsolidowaną drużynę z preziem i dyrem na czele z jednej strony i kibice z nowym i prężnym trenerem z drugiej.Tak to widzę.NIESTETY
Luis napisał(a):A mnie sie cos wydaje, ze Mandrysz chcial zrobic swoje porzadki. Rozgonic towarzystwo wzajemnej adoracji, przygotowac druzyne do odejscia starszyzny i przede wszyskim wzmocnic zespol. I to glownie sie nie spodobalo Dudkowibi spolce. A tak w sytuacji, gdyby jakims cudem wywalczyli awans, to pewnie Jaroszewski zostawi i Dudka i Markowskiego, bo przeciez wywalczyli awans do I ligi, wiec nalezy im sie szansa, bo przeciez wywalczyli awanns do Ekstraklasy, to trzeba im.dac szanse.
Adam1906 napisał(a):Noż qrwa, ręce opadają, jak się czyta takie brednie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników