Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez slawekchicago 2016-08-31, 3:57 pm

oby to byl strzal w 10 , choc mysle ze Jacek Magiera ma w tym tez swoj udzial ,POWODZENIA DOMINIK
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez fan78 2016-08-31, 4:09 pm

Kolejny pomocnik? Napadziorow nam trzeba panowie...
fan78

Postprzez Adam1906 2016-08-31, 4:35 pm

mati2114 napisał(a):może Stanley ma jakiegoś "asa" w rękawie :brawo: :lol:

Taaaaa, na pewno ma... o ile gra z kumplami w pokera :lol:
Swoją drogą to jak tak dalej pójdzie, będziemy grać systemem 1-0-10-0. Ps. Jako stary wyjadacz ligowy mogę podpowiedzieć Jackowi, że jak boi się wstawić na boisko jednocześnie dwóch napastników, mając niedługo w składzie ze 30 pomocników, niech spróbuje zagrać 0-0-11-0. Wtedy tak zagęścimy środek boiska, że nikt nigdy nie zagrozi naszej bramce... 8)
Adam1906

Postprzez Tomcjo 2016-08-31, 5:08 pm

Czterech skrzydlowych obstawi charągiewki w rogach po dwoch na skrzyło a reszta bedzie latac od bramki do bramki . Zagłebie na skrzydłach poleci . :lol:
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
Tomcjo

Postprzez novack 2016-08-31, 5:13 pm

"Nowy" wygląda mi na skrzydłowego, a tych ostatnio mamy na styk (Pribula, Bartczak i kontuzjowany, rozkapryszony Ryndak. Wilka i Łuczaka nie liczę, bo dla mnie oni nie powinni łapać się do skladu). Tak sobie myślę, że gdyby Budek już na stałe został na prawej obronie, to zwalnia Siarę, który przy swych ofensywnych inklinacjach bez problemu powinien dać radę na skrzydle, a jesli tak to... Bartczak ma to wszystko czego brakuje naszym napastnikom, więc spróbowanie go na pozycji wysunietego napastnika moglo by byc strzalem w dziesiątkę, jednocześnie bez oslabienia skrzydeł uzupelnionych "nowym" i Siarą. Uffff wyjąkalem to co od dawna chodzi mi po głowie.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez mati2114 2016-08-31, 6:49 pm

Ja tego nie rozumiem, Mikołaj Lebedyński wypozyczony do konca roku do gks katowice, czy klub nie mógł się postarać o tego grajka ? W sam raz na zastąpienie kontuzjowanego Fidziukiewicza, w dużym stopniu przyczynił się do awansu wisły do extra strzelajac 14 bramek w dodatku jedną nam w płocku :czerwona:
mati2114

Postprzez zag23 2016-08-31, 9:49 pm

Zatrudniamy nieznanego nikomu kolejnego pomocnika, skrzydłowego a konkurencja ze śląska w ostatnim dniu okienka transferowego zaskoczyła...

GKS Katowice - Lebedyński /wypozyczenie/
Podbeskidzie B-B - Lewicki /wypozyczenie/
Górnik Zabrze - Ledecky /transfer/

wszyscy sa napastnikami i to na literę L :) a my spimy i ufamy że nasze młode wilki przebudzą się w ataku, tu trzeba doświadczonego napastnika . Ciekawe kto na tym lepiej wyjdzie tak po koniec rundy sie dowiemy.
zag23

Postprzez lesław1 2016-08-31, 9:54 pm

może dlatego że łuczak kopie się po czole w każdym meczu....
lesław1

Postprzez slawekchicago 2016-09-01, 6:08 am

Pamiętajmy o jednym , taki czy inny zawodnik musi pasować mentalnie , bo jak nie to najprostszy sposób do rozwalenia drużyny od środka. I może być nie wiadomo jaką gwiazdą sam nic nie ugra. Piszecie ze Lebedynski , dziwnie gdzies tam z tylu glowy mi chodzi ze nie chciałbym takiego zawodnika w naszym Zagłębiu. , nie pamiętam dlaczego ale cos tam bylo. Z poczatku myślałem ze tym piłkarzem , który mi sie nie spodobał byl nasz Luczak ale po zobaczeniu zdjęcia wiedziałem ze pomyliłem go z Lebedynskim. To chyba byl mecz Chrobry - Wisla , ale za co i dlaczego go nie cierpię ,nie wiem . Na rowno z Trochimem hihihi
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez Anakin 2016-09-01, 7:37 am

Pozyskanie nowego, kolejnego pomocnika wydaje się mocno zaskakujace zwazywszy na to że przydałby się jeszcze jeden napastnik względnie solidny stoper ale dopóki trenera i drużyne bronią wyniki to nie ma tematu.
Anakin

Postprzez maniek-75-75 2016-09-01, 7:54 am

bedzie tikitaka w wykonaniu ZS :) Barcelona też gra bez napastnika ;)
maniek-75-75

Postprzez novack 2016-09-01, 8:43 am

maniek-75-75 napisał(a):bedzie tikitaka w wykonaniu ZS :) Barcelona też gra bez napastnika ;)

Może to nawet lepiej, niż mieć podwojonego w kryciu napastnika, o którym wiadomo, że na niego gramy i ktorego zaraz ktos nam podkupi. Teraz zagrożenie płynie z kazdej strony, a bramki strzela nawet Arek Najemski ;) W drugiej lini mamy taką moc, że musi wpadać, a wszyskim nie podwoja krycia ;)
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Anakin 2016-10-25, 6:58 am

Coraz bardziej głośne są plotki o tym, że Legia może nam zabrać Sanogo w przerwie zimowej. Jak oglądałem powtórkę z Miedzi to tam komentatorzy też o tym wspomnieli. Mógłby ktoś potwierdzić, ze coś w trawie piszczy ?
Anakin

Postprzez mason 2016-10-25, 8:53 pm

Podczas pierwszego wywiadu z Sanogo, który trwał coś koło 9 minut jeżeli dobrze pamiętam ostatnim pytaniem naszego dziennikarza było to czy Vamara chciałby grać kiedyś w najlepszym polskim klubie, oczywiście chodzi o Legię.

Nie powiem mocno mnie to wkur..., zawodnik jest w naszym klubie krótki czas, a już mu wróżą(nasi!) dziennikarze że będzie grał w Wawie. Zawsze miałem negatywny stosunek do tego klubu, więc nie chciałem wrzucać tego wywiadu i pisać że coś się święci. Chciałem to zrobić dzisiaj, ale ku mojemu wielkiemu zdziwieniu filmik jak i "wersja papierowa" wywiadu zostały skutecznie usunięte ze strony kluby jak i yt.

Daleki jestem od siania teorii spiskowych, ale zastanawiam się czy z Sanogo nie będzie takiej samej sytuacji jak z Magierą. Zagłębie przystankiem i testem dla zawodnika by ostatecznie skończyć w L.
Trudno mi uwierzyć że mamy tak genialnych skautów na zachodzie Europy, a gdyby L zatrudniła nonamea i by nie wypalił to wizerunkowo mogliby trochę tracić.
ZAGŁĘBIE KLUB!
ZAGŁĘBIE REGION!
mason

Postprzez maniek-75-75 2016-10-26, 7:41 am

mason napisał(a):Podczas pierwszego wywiadu z Sanogo, który trwał coś koło 9 minut jeżeli dobrze pamiętam ostatnim pytaniem naszego dziennikarza było to czy Vamara chciałby grać kiedyś w najlepszym polskim klubie, oczywiście chodzi o Legię.

oglądając ligę+ ekstra , Magiera zaznaczył że nie mają lewego obrońcy ... i że maja coś na rzeczy ale wyjdzie w praniu ... więc o Sanogo się nie martwię .... martwię się o ........ bez lewego skrzydła w ważnych meczach nie istniejemy ....
maniek-75-75

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna