maniek-75-75 napisał(a):a ja mam pytanie dlaczego zrezygnowano z Ryndaka? przecież jesienią był to najlepszy prawy skrydłowy ...
dlatego że jest cienki
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
maniek-75-75 napisał(a):a ja mam pytanie dlaczego zrezygnowano z Ryndaka? przecież jesienią był to najlepszy prawy skrydłowy ...
lesław1 napisał(a):młody czarnoskóry- nie grał w Polsce i prosił o nie ujawnianie nazwiska przed? pasuje mi to tylko na tak cienkiego bolka żeby inne kluby nie wiedziały że go odpaliliśmy po jednym sparingu,
lesław1 napisał(a):polecasz super perełkę z Polski?
Adam1906 napisał(a):lesław1 napisał(a):polecasz super perełkę z Polski?
Również czekam na propozycje zag23Notabene Fidziukiewicz przyszedł do nas z 3 ligi belgijskiej i też wtedy wszyscy na ten fakt psioczyli. Jeżeli nie widzieliśmy "w akcji" tego Francuza to nie skreślajmy go na samym początku. Sobie i Wam życzę, żeby to był strzał w dziesiątkę
,Dwaj zawodnicy podpiszą dzisiaj kontrakty w Sosnowcu - Sport z 11 VIII napisał(a):Od początku tygodnia sosnowiczanie bacznie przyglądali się trzem zawodnikom. Wiadomo było, że wszyscy nie zostaną przy Kresowej na rundę jesienną. Wskazywał na to fakt, że w testowanym tercecie było dwóch napastników. We wczorajszym sparingu z drugoligowym Rozwojem Katowice bramkę zdobył 21-latek z Francji i to on ma parafować dzisiaj kontrakt z Zagłębiem. Podpis na nowej umowie złożyć ma również Dawid Ryndak, który po uporaniu się z problemami zdrowotnymi dostanie w klubie kolejną szansę.
- Wszystko mamy dogadane w 60-70 procentach – informuje dyrektor sportowy Zagłębia, Robert Stanek. – Do ustalenia została m.in. długość nowych umów. Dawida znamy, natomiast snajper z Francji został zaakceptowany przez sztab szkoleniowy. W tej sytuacji żegna się z nami inny napastnik, Michał Grunt.
Jeśli stosowne podpisy zostaną dzisiaj złożone, kadra sosnowieckiego zespołu na bieżący sezon będzie zamknięta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników