Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
RUDI napisał(a):@GrubyPerez
Ty nie "siedź" na forum tylko trenuj "tańce" bo w piątek padniesz przed północą.Pozdrawiam.
Inż. Mamoń napisał(a):W pełni zgadzam się z kolegą od posta wyżej. Telebim, co najmniej jeden, to podstawa przy takich imprezach jak mecz z taka liczbą kibiców. Nowoczesny telebim a najlepiej dwa miasto by mogło już teraz kupić w perspektywie budowy nowego stadionu. Oba mogłyby zostać zamontowane po obu stronach tablicy z zegarem i wynikiem. Kibice najczęściej patrzą w tym kierunku.
Przy okazji chciałbym poruszyć następującą kwestię a mianowicie ilości miejsc na stadionie ludowym. Rozumiem, że ilość wszystkich krzesełek czyli max ilość biletów jaki klub może sprzedać na jeden mecz to 4950. Wg mnie zapotrzebowanie na bilety jest o kilka tysięcy większe dlatego dziwi mnie, że klub/miasto zrezygnowało i zdemontowało krzesełka z dolnych rzędów otwartej. Zdaję sobie sprawę, że z tego miejsca widoczność jest zerowa ale bardziej chodzi o zwiększenie pojemności całej otwartej, ludzie i tak znajda sobie lepsze miejsca np na koronie albo na schodach.
Kolejna rzecz dot. zwiększenia ilości miejsc to nieużywane sektory od krytej w kierunku zegara. Wystarczy wykonać szalunki i wylewkę a przybędzie co najmniej 800 miejsc. Ja wiem, że nie warto inwestować w trupa, jednak nowy stadion pojawi się dopiero w 2019/2020 roku a do tego czasu wiele fajnych kibicowsko meczów przed nami, mam nadzieje ze również w ekstraklasiewarto to rozważyć by ludowy mógł pomieścić co najmniej 8000 kibiców.
roxy napisał(a):marketing to mamy od rana w TVN-24, zresztą wykorzystują nasz film ZSTV. Nie mówi się o meczu i wspaniałej grze. Mówi się o burdach pod stadionem, racach, wyzwiskach.
roxy napisał(a):marketing to mamy od rana w TVN-24, zresztą wykorzystują nasz film ZSTV. Nie mówi się o meczu i wspaniałej grze. Mówi się o burdach pod stadionem, racach, wyzwiskach.
RysioLubicz napisał(a):Zejdźcie na ziemię, sponsorzy się nie pojawią dopóki nie będzie nowego stadionu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników