Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez MiChAs089 2015-06-22, 7:29 pm

No ten cały Płaneta mógłby się nadać dobry drybling , szybkość spokojnie na 1 ligowy poziom swego czasu oglądałem ten program było tam wiele chłopaczków jedni cwaniaki co oni nie są , drudzy właśnie jak on trochę wyciszony skoncentrowany goniący marzenia , warto było by się nim zainteresować.
MiChAs089

Postprzez August 2015-06-22, 8:21 pm

django napisał(a):Wrześniem to podobno nawet nie podeszli poważnie do negocjacji. Rozumiem, że można zrezygnować z piłkarza, bo znalazło się następcę, ale takie rzeczy powinno się załatwiać profesjonalnie i bardziej elegancko. Może chłopak miał słabszy sezon, ale trochę bramek dla Zagłębia strzelił, trudno mu odmówić ambicji i nie zasłużył na to, żeby na do widzenia klub psuł mu opinię sugerując w oficjalnych komunikatach, że mu się w dupie poprzewracało i chciał nie wiadomo jakiej kasy.

Jeśli to prawda to jest świństwo. jesli się chce aby klu był szanowany to jego prezes też musi szanować innych.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez jondek 2015-06-22, 8:56 pm

A jeśli to nie jest prawda ? ? A podobno nie jest ;-)
jondek

Postprzez MirosławaSmyła 2015-06-22, 9:47 pm

Wrzesień ma oferty z innych klubów. Skoro ma oferty to normalne, że chciał negocjować wyższy kontrakt w Zagłębiu. Zaproponował swoją stawkę, klub na to nie poszedł i koniec tematu. Po co dopowiadać jakieś historie, że klub mu świństwo zrobił, albo, że Wrzesień chciał za dużo.
Zobaczymy gdzie zagra w nadchodzącym sezonie i jak zagra. Wtedy będziemy żałować, że klub nie zapłacił mu więcej, albo będziemy się cieszyć, że łatwą rękę nie wydajemy pieniędzy mieszkańców miasta.

PS
Wcale bym się nie zdziwił gdyby ostatecznie się okazało, że Wrzesień jednak u nas zagra.
MirosławaSmyła

Postprzez jondek 2015-06-22, 11:01 pm

A mnie po głowie "chodzi" Stano z Podbeskidzia.Już kiedyś chyba robiliśmy pod niego podchody.Nie pierwszej młodości,ale mógłby być przydatny na przetrzymanie.Rozwój przymierza się do Malinowskiego z Ruchu a gość ma prawie 4 dekady. :-)
jondek

Postprzez Anakin 2015-06-23, 6:04 am

Szkoda dywagacji. Września już nie ma, jest następca a za chwilę zapewne będę inni piłkarze.
Anakin

Postprzez django 2015-06-23, 7:04 am

Heh, okazuje się, że gdzie ucho przyłożyć, tam co innego słychać. W każdym razie warto poznać punkt widzenia obu stron, zanim zacznie się wydawać kategoryczne sądy.
django

Postprzez jondek 2015-06-23, 11:56 am

Telefony się podobno urywają od chętnych do gry w Zagłębiu a my jak zwykle trzymani jesteśmy w niepewności.Wiem co się dzieje w Poznaniu,Głogowie,Radzionkowie,a nie wiem co się dzieje w moim klubie,oddalonym o 0.5 km.I to w dobie internetu,gdzie prezesem jest b.dziennikarz.I tak co roku. :redface:To samo z hokejem. :kiepsko: :redface:A Jaroszewski coś bajdurzy o górach i przełęczach.Los Conkretos,amigo. :lol:
jondek

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2015-06-23, 2:56 pm

Łukasz Sołowiej - obronca - Flota Swinoujscie - zawodnikiem Zagłebia
dzisiaj podpisał Kontrakt.
Pozdrawiam
tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez jondek 2015-06-23, 3:24 pm

jondek napisał(a): jondek środa, 17 cze 2015, 00:27

Giełda nazwisk:Sołowiej(Flota)

Trafiony.Nie, żebym się chwalił :)
jondek

Postprzez jondek 2015-06-23, 3:30 pm

jondek napisał(a):A Jaroszewski coś bajdurzy o górach i przełęczach.Los Conkretos,amigo.

Mówisz-masz. Tomasz Margol(Flota).Kawaleria Szukiełowicza nadciąga :-)
jondek

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2015-06-23, 3:32 pm

Tomasz Margol - Flota Swinoujscie - zawodnikiem Zagłebia podpisał
Kontyrakt dzisiaj.
Pozdrawiam
tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez August 2015-06-23, 5:01 pm

Dobrze, że zakontraktowali jakiegoś obrońcę. Bo po zakontraktowaniu kolejnego pomocnika to my w środkowej linii jesteśmy potęga. Chyba, że będzie ktoś z pomocy do odpalenia.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez bbartek 2015-06-23, 5:32 pm

Tak na czuja to chyba dobre transfery, które były częścią umowy z nowym Trenerem.
Niestety to nadal za mało aby wzmocnić obronę, a atak to....jego brak.
Czekam na jakiś ciekawy "strzał' nawet ,jeżeli Arak wróci to konieczne jest solidne wzmocnienie ( kartki, kontuzje...).
bbartek

Postprzez patrios91 2015-06-24, 11:28 am

django napisał(a):Z Wrześniem to podobno nawet nie podeszli poważnie do negocjacji. Rozumiem, że można zrezygnować z piłkarza, bo znalazło się następcę, ale takie rzeczy powinno się załatwiać profesjonalnie i bardziej elegancko. Może chłopak miał słabszy sezon, ale trochę bramek dla Zagłębia strzelił, trudno mu odmówić ambicji i nie zasłużył na to, żeby na do widzenia klub psuł mu opinię sugerując w oficjalnych komunikatach, że mu się w dupie poprzewracało i chciał nie wiadomo jakiej kasy.

Z tego co wiem negocjacje rozpoczęły się bez udziału samego Września tylko z jego menagerem,którym zaproponował niezłą sumkę (na poziomie ekstraklasy) za przedłużenie kontraktu. Suma była zaporowa i nie za bardzo schodziła w dół,więc w takiej sytuacji rozumiem podejście prezesa. Markowski nie miał tak "wielkich" problemów gdyż wiedział,że jego sezon również był przeciętny ;-)

Co do naszych nowych nabytków jestem niemile zaskoczony.
Tomasz Margol-facet,który zmienia kluby co sezon,facet który nie rozegrał jeszcze pełnego sezonu. Obserwowałem I lige na Orange Sport...i mogę powiedzieć,że jest to poziom Zalewskiego z przebłyskiem raz na 5 meczy.
Łukasz Sołowiej..z nim niby trochę lepiej,ale poza dobrą grą głową,jak dla mnie nie ma nic do zaoferwoania.

Te dwa transfery to umowa z naszym słupem i już modlę się o jak najszybsze zrobienie licencji przez Stanka. Jak prezesa chwaliłem za transfer Pribuły tak teraz ganie.....Smyła nic go nie nauczył odnośnie wynalazków i marnotrawienia pieniędzy na zatrudnianie "kolegów" po fachu(mam na myśli piłkarzy) ;-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna