Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Możemy tutaj sobie pisać, a z tego co wiem Prezes zabronił piłkarzom wchodzenia na forum, a sam jeśli czyta nasze żale, to i tak uważa nas za gimnazjalistow lub dziewczyny byłych piłkarzy,choc ja Kursową sie nie czuję.
GrubyPerez napisał(a):znasz Perfect?
GrubyPerez napisał(a):nie wierzę w takie zakazy
Adam1906 napisał(a):GrubyPerez napisał(a):nie wierzę w takie zakazy
Bo to jest bzdura. Pomimo, iż mnie też dużo rzeczy się nie podoba, nie potrafię zrozumieć dlaczego kilka osób z tego forum uparło się, żeby wszystko co dzieje się w klubie, opisywać w czarnych kolorach, ba, żeby jeszcze dokładać zmyślone przez siebie pierdoły. Przypomina to sposób działania PiS-owców w stylu Jarka Kaczyńskiego lub Mariusza Błaszczaka: "wszystko jest winą Tuska".
Adam1906 napisał(a):GrubyPerez napisał(a):nie wierzę w takie zakazy
Bo to jest bzdura. Pomimo, iż mnie też dużo rzeczy się nie podoba, nie potrafię zrozumieć dlaczego kilka osób z tego forum uparło się, żeby wszystko co dzieje się w klubie, opisywać w czarnych kolorach, ba, żeby jeszcze dokładać zmyślone przez siebie pierdoły. Przypomina to sposób działania PiS-owców w stylu Jarka Kaczyńskiego lub Mariusza Błaszczaka: "wszystko jest winą Tuska".
Adam1906 napisał(a):Jeżeli ja pluję jadem "na każdego kto nie z nami, bezgranicznie oddanego swojej ferajnie", to z całym szacunkiem poczytaj na spokojnie swoje posty. Pozdrawiam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack