Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez Luis 2015-02-10, 6:35 pm

Widzieliscie najnowsza akcje Katowic? Rewelacja, ale jakby u nas oddawali pieniadze zle wyniki, to klub juz dawno by splajtowal. No coz, kiedy markitengowcy Gksu opracowywali nowy plan, to u nas Jaroszewski pewnie jechal z Ksiazkiem do Belchatowa, po piekna koszuleczke. Ten prezes cofa NASZ KLUB w rozwoju swoja ideologia.
Luis

Postprzez Anakin 2015-02-11, 7:24 am

Po jednej stronie na zdjęciu Prezydent który nie wiadomo po jaka cholere jeździ za grajkami. Ale ponieważ nie jest to zabronione niech mu będzie. Z drugiej Profesjonalnie Zarzadzający Prezes. W środku Debil w koszulce Pge GKS Bełchatów. I jeszcze akie profesjonalista wrzucam oś takiego na oficjalna stronę. Kompromitacja.
Ostatnio edytowano 2015-02-11, 5:13 pm przez Anakin, łącznie edytowano 1 raz
Anakin

Postprzez DiAntonio 2015-02-11, 10:38 am

Muszę stwierdzić że z Jaroszewskim w naszym Zagłębiu jest tak jak z 18-latkiem chcącym nowiutkiego Lexusa prosto z salonu który kosztuje niemal kilkaset tysięcy złotych którego i tak prędzej czy później rozpieprzy do imentu :twisted: bo przez takie osoby jak on zagościmy nie w pierwszej lidze a w okręgówce :twisted:
DiAntonio

Postprzez Anakin 2015-02-11, 5:24 pm

A tak swoją drogą jestem ciekawy jakąż to kwotą zasila klub firma Myster Książka że go biorą na zgrupowanie. Oczywiste jest to że sponsorów się w jakiś sposób honoruje. Ale takich sponsorów którzy mają znaczny wkład. Mnie Książek się kojarzy z tym że tak przejmował wraz ze swoim kumplem piekarzem z Wodzisławia akcje klubu że w końcu ich nie przejął czym z jednej strony dał dupy ale z drugiej miał darmową reklamę. I teraz znowu dał dupy koszulka Bełchatowa stojąc między Chęcińskim a Jaroszewskim. Takich to mamy kochających Zagłębie biznesmenów którzy pałętają się przez cały czas przy klubie. Tylko nic albo niewiele z tego wynika.
Anakin

Postprzez werty2 2015-02-11, 8:32 pm

Wiocha Panie, obojętnie z której perspektywy nie popatrzysz słoma z butów wystaje. Przykre jest to, że lepiej nie będzie.
werty2

Postprzez novack 2015-02-11, 8:48 pm

Możemy tutaj sobie pisać, a z tego co wiem Prezes zabronił piłkarzom wchodzenia na forum, a sam jeśli czyta nasze żale, to i tak uważa nas za gimnazjalistow lub dziewczyny byłych piłkarzy,choc ja Kursową sie nie czuję.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez DiAntonio 2015-02-11, 10:35 pm

Kolego novack

Ja natomiast się nie czuję jakimś gimnazjalistą bo to już kilka lat za mną :niezle: czy żoną partnerką Giela jestem po zawodówce i tak to porównałem w sensie motoryzacyjnym a wiadomo z naszym "preziem" jest jak z młodym mężczyzną bujającym w obłokach jak Chęciński że marzy o jakimś niemal nowym Merolu którego i tak zniszczy prędzej czy później do efektu nieodwracalnego :twisted: sorry też za kilka kandydatur ale bardzo bym chciał aby pan Baczyński wrócił do sporządzania dyktatury w naszym klubie moim zdaniem jest to Krzysztof Hołowczyc w zarządzaniu klubem sportowym czasem gra va banque a czasem na wysoką pewną stawkę trenerem mógłby nawet być i ten Kłusek Flotę prawie doprowadził do ekstralkasy :niezle:
DiAntonio

Postprzez Anakin 2015-02-12, 7:14 pm

novack napisał(a):Możemy tutaj sobie pisać, a z tego co wiem Prezes zabronił piłkarzom wchodzenia na forum, a sam jeśli czyta nasze żale, to i tak uważa nas za gimnazjalistow lub dziewczyny byłych piłkarzy,choc ja Kursową sie nie czuję.

To chyba jakieś jaja. Może jeszcze maja to wpisane w kontrakt. Niedługo żaden nie będzie mógł nawet pogadać z kibicem. Nawet jeśli to będzie ojciec czy brat. Praktyki rodem z Korei północnej
Anakin

Postprzez GrubyPerez 2015-02-14, 2:55 am

nie wierzę w takie zakazy , co najwyżej sugestia taka mogła się pojawić, przecież to są rzeczy nieegzekwowalne...
Natomiast jeżeli do tej pory mówiło się o presji ze strony kibiców - to brak kompletu punktów w kilku najbliższych kolejkach to będzie chyba trauma nie do wyleczenia.
smyla, proszę Cię - odejdź. Odejdź zanim Cie wyrzucą. Nawet teraz - wiadomo , ferie się skończyły i obowiązki masz w bytomiu szkolne .
Znasz Perfect?
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez RUDI 2015-02-14, 9:48 am

GrubyPerez napisał(a):znasz Perfect?

Jarek on raczej nie zna , słucha "szlagrów" w Radiu Piekary .Ale warto mu może polecić ten utwór Perfectu ,chociażby nie tylko ze względu na ten wers- "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
Niepokonanym " ale też to co śpiewane jest dalej "Być zagadką, której nikt
nie zdąży zgadnąć nim minie czas " ,a czasu mało panie Smyła,mało, i lepiej być zagadką niż śmierdzącym jajkiem (nie)spodzianką ;-)
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez Adam1906 2015-02-14, 3:08 pm

GrubyPerez napisał(a):nie wierzę w takie zakazy

Bo to jest bzdura. Pomimo, iż mnie też dużo rzeczy się nie podoba, nie potrafię zrozumieć dlaczego kilka osób z tego forum uparło się, żeby wszystko co dzieje się w klubie, opisywać w czarnych kolorach, ba, żeby jeszcze dokładać zmyślone przez siebie pierdoły. Przypomina to sposób działania PiS-owców w stylu Jarka Kaczyńskiego lub Mariusza Błaszczaka: "wszystko jest winą Tuska".
Adam1906

Postprzez GrubyPerez 2015-02-14, 4:08 pm

Adam1906 napisał(a):

Bo to jest bzdura. Pomimo, iż mnie też dużo rzeczy się nie podoba, nie potrafię zrozumieć dlaczego kilka osób z tego forum uparło się, żeby wszystko co dzieje się w klubie, opisywać w czarnych kolorach, ba, żeby jeszcze dokładać zmyślone przez siebie pierdoły. Przypomina to sposób działania PiS-owców w stylu Jarka Kaczyńskiego lub Mariusza Błaszczaka: "wszystko jest winą Tuska".

Adas , tak - z jednym tylko zastrzeżeniem - napisał to novack - a znam człowieka osobiście i wiem , że jest ostatni do konfabulacji, ba - w dodatku z merytoryczną wiedzą i bezgranicznie oddany Zagłębiu.
Więc coś na rzeczy mogło być , z tym że jak napisałem , ktoś opacznie zrozumiał , ktoś źle przekazał , wyolbrzymił..

Nie śmiem też twierdzić , że ktokolwiek tutaj , nawet z tych najwięcej krytykujących źle życzy Zagłębiu. Więc nie ma się co obrażać na siebie , każdy jest tam w jakiś sposób swoje racje uzasadnić ( no może poza kilkoma beznadziejnymi przypadkami , wiecie o kim ja tu bredzę :) ) - ale już nie pora na narzekania , teraz i tak już WIĘKSZYCH zmian nie będzie. Preziem nadal będzie Marcin Jaroszewski a trenerem , niestety smyla miroslaw z bytomia miasta.
Pytanie tylko , czy mimo wiary naszej ( bo ona zawsze będzie , nie mam wątpliwości) uda nam się z nim , czy też nawet mimo niego awansować.
Nadal upieram się przy tezie , że to nie jest trener dla nas , jego możliwości sięgają max tej ligi - a nam trzeba kogoś z wizją.
A jeśli się mylę , to August mi pastę do butów sponsorować będzie :)
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez novack 2015-02-14, 4:19 pm

Adam1906 napisał(a):

Jaroszewski osobiście o tym mówił na jednym ze spotkań. Jest to tak głupie, że nie zdzierżyłem żeby o tym nie napisać. Jesli porównujesz zachowwania niektórych na forum do politykow, to twoje przypomina Stefka, (tego toczącego przed soba kule gnoju) impregnowanego na wszelkie argumenty, plwającego jadem na każdego kto nie z nami, bezgranicznie oddanego swojej ferajnie. I nie zarzucaj mi "zmyślania pierdół" tylko odnieś sie merytorycznie jeśli potrafisz do tego zakazu narzuconego przez twojego umiłowanego Prezesa. Poprzednio wpadłes w szał jak przypomniałem obietnice Jaroszewskiego dotyczącą kateringu na meczach. Kilka słów o kiełbasie na ruszcie uznaleś bez mała za zdradę tajemnicy państwowej. Stefek wypisz wymaluj.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Adam1906 2015-02-14, 5:08 pm

Jeżeli ja pluję jadem "na każdego kto nie z nami, bezgranicznie oddanego swojej ferajnie", to z całym szacunkiem poczytaj na spokojnie swoje posty. Pozdrawiam...
Adam1906

Postprzez novack 2015-02-14, 5:12 pm

Adam1906 napisał(a):Jeżeli ja pluję jadem "na każdego kto nie z nami, bezgranicznie oddanego swojej ferajnie", to z całym szacunkiem poczytaj na spokojnie swoje posty. Pozdrawiam...

Jeśli przypominam Błaszczaka, to również pozdrawiam, ale jednak ciągle z ciekawością czekam na Twoja ocene zakazu wydanego przez Prezesa Jaroszewskiego. Sam to powiedział w mojej obecności, nie zmyślam nie konfabuluje.
novack

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników