http://www.zaglebie.eu/glowna/aktualnos ... noworoczny
Mógłby przy okazji ktoś bardziej ogarnięty w temacie napisać czy ponad cztery stówy wpisowego bo tyle wyjdzie z podatkiem to dużo czy mało

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adam1906 napisał(a):ciężko mi to określić akurat w przypadku oldbojów
Anakin napisał(a):40 zeta od łebka to jak na turniej oldbojów już dość sporo za pokopanie piłki
Anakin napisał(a):Adam1906 napisał(a):ciężko mi to określić akurat w przypadku oldbojów
Tak pytałem bo się nie znam. Jako dla laika wydaje mi się że przy max 10 zawodnikach wpisowe minimum ponad 40 zeta od łebka to jak na turniej oldbojów już dość sporo za pokopanie piłki. A w przypadku mniejszej ilości osób w drużynie wpisowe automatycznie wzrasta.
novack napisał(a):Super sprawa (mówie o nazwie ulicy), coś o czym w Sosnowcu pewnie żaden prezydent, czy radny nawet by nie pomyślał.
August napisał(a):novack napisał(a):Super sprawa (mówie o nazwie ulicy), coś o czym w Sosnowcu pewnie żaden prezydent, czy radny nawet by nie pomyślał.
No ale z taką inicjatywą chyba musiałby wyjść klub.
novack napisał(a):Pierwszy wtorek stycznia przeleciał bez spotkania z panem prezesem
GrubyPerez napisał(a):A co do transmisji- dawno już mówiłem ,że taką relację powinien sam klub organizować - płatną , a jakże . I to w cenie biletu na krytą. Nie tylko kibice z zagranicy jak Sławek , Lucas czy Tomcjo by skorzystali i zapłacili te parę w sumie złotych , ale też i inni jak Tadeusz czy ktokolwiek , kto tego dnia nie może być na Ludowym . Z różnych względów.( nawet mając do wyboru tańszą opcję) .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników