ZAGŁĘBIE - LEGIONOVIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE - LEGIONOVIA

Postprzez Lars 2014-11-29, 7:39 pm

August napisał(a):Ciuciubabki z kibicami ciąg dalszy. Za obecny stan rzeczy pośrednio dpowiedzialny jest Górski a bezpośrenio Jaroszewski, o czym wspominałem wielokrotnie. Z Jaroszewskim jako Prezesem możemy o lepszej przyszłości tylko pomarzyć. Parafrazując Piłsudkiego , Prezesie Jaroszewski: tobie "ku­ry szczać pro­wadzić", a nie klubem zarządzać.

Odnosząc się do Piłsudzkiego napisałbym: Klub wspaniały, tylko ludzie k.urwy.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Adam1906 2014-11-29, 7:51 pm

Ryba psuje się od głowy, więc zmiany są konieczne od samej góry. Tak więc do zobaczenia jutro. Gdzie, każdy wie...
JUTRO NIKT NIE SIEDZI W PAPUCIACH W DOMU!!! JUTRO WSZYSCY IDZIEMY WYJEBAC TĄ SMIERDZĄCĄ RYBĘ!!!
Adam1906

Postprzez novack 2014-11-29, 8:01 pm

Czy jest k***a tutaj k***a jeden kibic k***a który k***a był na meczu k***a i zrozumie k***a zmianę k***a Mizgały k***a na k***a Mularczyka, zdjecie Araka i k***a łysego k***a? Smyła k***a wyp....laj k***a!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Lars 2014-11-29, 8:05 pm

novack napisał(a):Czy jest k***a tutaj k***a jeden kibic k***a który k***a był na meczu k***a i zrozumie k***a zmianę k***a Mizgały k***a na k***a Mularczyka, zdjecie Araka i k***a łysego k***a? Smyła k***a wyp....laj k***a!

Mirku k.urwo zajebana zlituj się nad nami!!!
Lars

Postprzez August 2014-11-29, 8:05 pm

novack napisał(a):Czy jest k***a tutaj k***a jeden kibic k***a który k***a był na meczu k***a i zrozumie k***a zmianę k***a Mizgały k***a na k***a Mularczyka, zdjecie Araka i k***a łysego k***a? Smyła k***a wyp....laj

Kibic nie, ale prezes na pewno tak
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez August 2014-11-29, 8:16 pm

petromar napisał(a):nie ma pieniędzy na awans do wyższej grupy

Co za odkrycie. A w Grudziądzu czy Chojnicach stać było na awans
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Lars 2014-11-29, 8:35 pm

jaroszewski qrwa do sześcianu, Mirosław zhańbiony łajdak smyła - WYPIERDALAĆ!!!
KUTASY CZEKACIE NA TACZKĘ???

OK. Panowie forumowicze kiedy? Wypierdolomy surwysynów do Brynicy.
k***a będę, chociażbym pracował będę. jaroszewski i też smyła do brynicy. jaroszewski i smyła do brynicy. Kibice, Kibole. wyjebmy ich... tego chuja jaroszewskigo na taczce kurwę bez ambicji i honoru!!!
Lars

Postprzez Tomcjo 2014-11-29, 9:01 pm

W lokalu wyborczym nie wolno agitować . Ale szalik można zabrać . Zimno jest . I Zagłębie nie kandyduje . A na przyszłe wybory musimy mieć własnego kandydata . Chociażby Baczyńskiego
Tomcjo

Postprzez zaglebie32 2014-11-29, 9:07 pm

Tomcjo napisał(a):W lokalu wyborczym nie wolno agitować . Ale szalik można zabrać . Zimno jest . I Zagłębie nie kandyduje . A na przyszłe wybory musimy mieć własnego kandydata . Chociażby Baczyńskiego

Bez jaj.Baczyński ? już był z treneirem Stulecia.Wystarczy.Samo gadanie o charakternym chłopcu z modrzejowskiej nie wystarczy.To już było i sie nie sprawdziło
zaglebie32

Postprzez kubazag12 2014-11-29, 9:15 pm

Smyła do DYMISJI :czerwona: -> :!: :!: :!:
kubazag12

Postprzez comitam 2014-11-29, 9:26 pm

może zwyczajnie odbywa się gra kursami jak za dawnych lat?
comitam

Postprzez pyla 2014-11-29, 10:15 pm

Kur..a przestańcie pisać że nie ma pieniędzy na 1 lige , czym ona finansowo różni się od tej co w tej chwili się poniewieramy. Na 1 lige pieniędzy nie ma a na taki wielki sztab szkoleniowy - jest ? Głównym nieszczęściem jest SMYLA i pośrednio / że go nie wypierdolił 5-6 kolejek temu / Jaroszewski :czerwona: Dzisiejsze zmiany w 2 połowie potwierdzają jego ociężałość umysłową jako trenera. Ten człowiek nie może dalej pracować w ZAGŁĘBIU. :czerwona:
pyla

Postprzez GrubyPerez 2014-11-29, 10:20 pm

pyla napisał(a):Kur..a przestańcie pisać że nie ma pieniędzy na 1 lige , czym ona finansowo różni się od tej co w tej chwili się poniewieramy. Na 1 lige pieniędzy nie ma a na taki wielki sztab szkoleniowy - jest ? Głównym nieszczęściem jest SMYLA i pośrednio / że go nie wypierdolił 5-6 kolejek temu / Jaroszewski :czerwona: Dzisiejsze zmiany w 2 połowie potwierdzają jego ociężałość umysłową jako trenera. Ten człowiek nie może dalej pracować w ZAGŁĘBIU. :czerwona:

potwierdzam, nie może.
powtarzam to od dawna, ale c*** to nie pocieszenie. To człowiek pokroju zwycięzców rozumianych inaczej. On już SWÓJ awans ma. W życiu tyle nie zarabiał i zarabiał już nie będzie. Więc nie odejdzie też z własnej woli.
Chodźmy jutro na wybory...
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez pyla 2014-11-29, 10:36 pm

Kużwa dopiero teraz przeczytałem wypowiedż Smyly po meczu / cyt. przed nami kilka miesięcy pracy/ On ku.wa sam nie odejdzie jego naprawde trzeba wyp..lic. Jak ten czlowiek dalej będzie w ZAGŁĘBIU moja noga na Ludowym nie postanie i proponowal bym taką forme protestu przez wszystkich którym dobro ZAGŁĘBIA leży na sercu.
pyla

Postprzez jondek 2014-11-29, 11:16 pm

Czy ten posraniec był na trybunie krytej.I jaka była reakcja kibiców.Dzisiaj byłem na hokeju.Czy kibice-podatnicy mogą mieć wpływ na zmiane trenera i prezesa??? I nie tylko,to wiem.Nie mogę doczekać się jutra. :czerwona:
jondek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna