ZAGŁĘBIE - LEGIONOVIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE - LEGIONOVIA

Postprzez Lars 2014-11-29, 5:58 pm

no to jak pisałem po meczu w Mielcu - teraz to już kompletnie nie rozumiem.
Naprawdę zaczynam wierzyć w teorie, tych którzy piszą, o sugestiach z UM dla drużyny, że należy zachować 2 ligę dla Zagłębia, bez niebezpiecznych wzlotów czy upadków w tabeli.
Z pewnością kilku grajków zimą należy pożegnać.
Przede wszystkim należy pożegnać Mirosława zhańbionego łajdaka smyłę.
Powiedzmy mu to tak by zrozumiał: SMYŁA AUF WIEDERSEHEN!!!

6 punktów straty i znowu naiwna nasza wiara w rycerzy wiosny, gdzie pewnie troszkę zabraknie. Ale za rok...
jak to co roku...

Niech jutro zaczną się lepsze czasy dla Zagłębia :!:
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Tomcjo 2014-11-29, 6:04 pm

Pozegnac nalezy cala trojke hanysow . Gorski ze Sralezji . Jaroszewski z tv Katowice no i geniusza lawki trenerskej . Ten mecz pokazal ze w tym sezonie nie awansujemy . Nawet wywalenie ich niezmieni juz tej sytuacji .
Tomcjo

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2014-11-29, 6:07 pm

Zmiany w II połowie meczu w drużynie Zagłębia to sabotaż w wykonaniu
trenera Zagłębia - tak nie postępują Profesjonaliści z Licencja UEFA-PRO
Panie trenerze OGROMNY WSTYD.
Po0zdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Lars 2014-11-29, 6:12 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Zmiany w II połowie meczu w drużynie Zagłębia to sabotaż w wykonaniu
trenera Zagłębia - tak nie postępują Profesjonaliści z Licencja UEFA-PRO
Panie trenerze OGROMNY WSTYD.
Po0zdrawiam
Tadeusz

w szczegóności:

27. Przemysław Mizgała
(66' 11. Patryk Mularczyk)

oraz

29. Łukasz Matusiak
(85' 30. Konrad Budek)

to ewidentne działanie na szkodę sosnowieckiej spółki akcyjnej.
Lars

Postprzez Schabu 2014-11-29, 6:12 pm

Bardzo się cieszę,że po raz kolejny stres gry na własnym boisku pozwolił na pewno nie licznym kibicom podwyższyć swoją temperaturę w stosunku do panującej aury :brawo:
Jak zwykle piłkarze nie zawiedli i za to im chwała....
Na 10 spotkań rundy jesiennej zdobyliśmy na własnym hiper nowoczesnym obiekcie aż.... 15 ptk. na 30 możliwych :!:
To jest prawdziwe mistrzostwo świata by z takimi wynikami walczyć o awans. :czerwona:
Pomijam już fakt o cudzie który miał miejsce w meczu z Siarką czy też ze Zniczem bo punktów mogło by być jeszcze o wiele mniej. :czerwona:
Być może się mylę,bo nie chce mi się sprawdzać.Ale sądze że to była mimo wszystko najtragiczniejsza jesień na własnym boisku w ostatnich latach...
Schabu

Postprzez petromar 2014-11-29, 6:12 pm

jednak słowa znajomego mającego w klubie mooocne wtyki ze Zagłębie nie może awansowac ani spaść się potwierdza :( tragiczne ale prawdziwe - teraz już chyba uwierzyłem AWANSU nie będzie - nie ma na to pieniędzy :(
petromar

Postprzez Lars 2014-11-29, 6:16 pm

petromar napisał(a):jednak słowa znajomego mającego w klubie mooocne wtyki ze Zagłębie nie może awansowac ani spaść się potwierdza :( tragiczne ale prawdziwe - teraz już chyba uwierzyłem AWANSU nie będzie - nie ma na to pieniędzy :(

trudno. nie ma kasy w Zagłębiu Dąbrowskim na I ligę. Możemy tylko pozazdrościć piłkarzom z Brynowa w Kato. Tam kasa na awans jest. Ale gdzie nam do Rozwoju...z takim prezesem, trenerem, właścicielem...
Lars

Postprzez Schabu 2014-11-29, 6:19 pm

Lars napisał(a):
petromar napisał(a):jednak słowa znajomego mającego w klubie mooocne wtyki ze Zagłębie nie może awansowac ani spaść się potwierdza :( tragiczne ale prawdziwe - teraz już chyba uwierzyłem AWANSU nie będzie - nie ma na to pieniędzy :(

trudno. nie ma kasy w Zagłębiu Dąbrowskim na I ligę. Możemy tylko pozazdrościć piłkarzom z Brynowa w Kato. Tam kasa na awans jest. Ale gdzie nam do Rozwoju...z takim prezesem, trenerem, właścicielem...

W Rozwoju czekają na "bańkę" za Milika,więc na jeden sezon mogą spróbować awansu,a nóż się sponsor znajdzie ;-)
Schabu

Postprzez Lars 2014-11-29, 6:36 pm

mało pisało się na forum o Jarczyku. Bramka na 1:2...Panie Sławomirze, za pół roku stuknie 35...chyba to koniec...czas zawiesić buty na kołku, bo nie dość, że robisz Pan błędy indywidualne to w dodatku nie potrafisz Pan ustawić młodszych kolegów.
0:1 to też Pan, Panie Jarczyk...
Lars

Postprzez turku 2014-11-29, 6:53 pm

To pisałem po meczu w Mielcu:
Sprawa jest prosta, wygrali bo mogli. Dalej są poniżej strefy dającej awans. Jak będą za blisko awansu znów przytrafią się głupie porażki. Kasa się zgadza a my głupi dalej będziemy się podniecać że Zagłębie walczy o awans i chodzić na mecze licząc równie spektakularne wygrane.

I zdania nie zmieniam. Teraz się w nim tylko utwierdziłem
turku

Postprzez Desantis 2014-11-29, 7:18 pm

Jutro w Sosnowcu bardzo ważny dzień. Macie dynamit(czyt. długopis) w ręku i szansę rozwalenia żelbetonu (czyt.Kazio i jego cała świta). Jeśli nie to takie obrazki jak dziś będą przez następne 4 lata amen!
Desantis

Postprzez bbartek 2014-11-29, 7:26 pm

Nie zgadzam się, że w Zagłebiu nie ma pieniedzy na awans.
Jeżeli tak by było to dlaczego podpisano kontrakty z Dudkiem, Wrześniem, Gielem, Markowskim, Ryndakiem bo na pewni nie sa to niskie kontrakty.
Taki argument " nie moźemy awansować bo nie ma kasy" usprawiedliwia nieudacznictwo i brak pomysłu na funkcjonowanie Klubu m.in. Schyłkowego Kazimierza, Jego Zastepczyni, Prezesa i Trenera.
bbartek

Postprzez Lars 2014-11-29, 7:36 pm

bbartek napisał(a):Nie zgadzam się, że w Zagłebiu nie ma pieniedzy na awans.
Jeżeli tak by było to dlaczego podpisano kontrakty z Dudkiem, Wrześniem, Gielem, Markowskim, Ryndakiem bo na pewni nie sa to niskie kontrakty.
Taki argument " nie moźemy awansować bo nie ma kasy" usprawiedliwia nieudacznictwo i brak pomysłu na funkcjonowanie Klubu m.in. Schyłkowego Kazimierza, Jego Zastepczyni, Prezesa i Trenera.

Panie Andrzeju przecież stąd sarkazm w moich wpisach. W każdym razie przyzna Pan, że coś jest na rzeczy, komuś ten awans nie na rękę. Może nie udać się raz, no góra dwa, bądźmy tolerancyjni - niech 3 razy się nie uda. Uczymy się, poprawiamy błędy i musi wyjść!!! Nikt w prywatnej firmie nie czekał by 2 lata...my czekamy dłużej...a ktoś chce z Nas zrobić, tych 'wyrodnych' kibiców. Ja, jak ja, kibicuje powiedzmy niecałe 20 lat...co to jest dla takich kibiców jak Pan czy forumowicz Tadeusz Wiśniewski...
toż to nienormalne jest!!!
Lars

Postprzez August 2014-11-29, 7:36 pm

Ciuciubabki z kibicami ciąg dalszy. Za obecny stan rzeczy pośrednio dpowiedzialny jest Górski a bezpośrenio Jaroszewski, o czym wspominałem wielokrotnie. Z Jaroszewskim jako Prezesem możemy o lepszej przyszłości tylko pomarzyć. Parafrazując Piłsudkiego , Prezesie Jaroszewski: tobie "ku­ry szczać pro­wadzić", a nie klubem zarządzać.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez petromar 2014-11-29, 7:39 pm

sprawa prosta - nie ma pieniędzy na awans do wyższej grupy !!! przed sezonem kolega powiedział - jest taka anie inna polityka -
petromar

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna