Puszcza - Zagłębie

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Puszcza - Zagłębie

Postprzez Tomcjo 2014-11-15, 11:37 pm

Nigdy nic nie mialem i nie mam do pikarzy i trenerow ze Slaska . Jak tu przychodzili na ogol pokazywali ze maja jaja i sie nie boja . A tacy charakterni zawsze mieli szacunek kibicow Zaglebia . Ale Smyla to pi zda ktoremu pilkarzyki weszli na glowe a druga ci pa prezes na to sie zgadza . Jak na burdel ktory panuje w klubie to wyniki sa rewelacyjne . Ale jak pomyslec ze to wszystko dziala na piecdziesiat procent to jak by na ich miejscu byli ludzie ktorzy wyciskaja zespol jak cytryne to mielibysmy bajke . Oczywiscie przy pomocy bata efekt bylby ten sam bo najlepsi sa ludzie ktorzy wiedza kiedy pogonic pilkarzykom kota bo odwalaja dziadostwo a kiedy jak nie idzie to wziac na popijawe bo sa przemotywowani i trzeba odpuscic a na drugi dzien znowu ostro bo toksyny trzeba wypocic i nie ma zmilój . Pilkarze pija pili i beda pic . Trzeba tylko wiedziec kiedy a trener kiedy karac a kiedy przymknac oko . Smyla nie ma o tym pojecia tak jak o taktyce treningu psychologi i wielu innych aspektach tego fachu.
Tomcjo

Postprzez LucasUSA 2014-11-16, 7:55 pm

Strategiczny sponsor Puszczy - Miasto Niepolomice (zerknijcie na koszulki). Nie jakis badylarz, czy inny producent sklejki czy innych palet, ktory zapragnal pobawic sie w wielka pilke i m kilka milionow na zbyciu.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Niepo%C5%82omice

"Według danych GUS z 31 marca 2014 miasto miało 10 904 mieszkańców." - 3 razy mniejsze od Czeladzi - nie mam wiecej pytan.

Po prostu to, co sie dzieje w Sosnowcu to dramat!!!
LucasUSA

Postprzez GrubyPerez 2014-11-16, 8:00 pm

LucasUSA napisał(a):Strategiczny sponsor Puszczy - Miasto Niepolomice (zerknijcie na koszulki). Nie jakis badylarz, czy inny producent sklejki czy innych palet, ktory zapragnal pobawic sie w wielka pilke i m kilka milionow na zbyciu.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Niepo%C5%82omice

"Według danych GUS z 31 marca 2014 miasto miało 10 904 mieszkańców." Nie mam wiecej pytan.

Po prostu to, co sie dzieje w Sosnowcu to dramat!!!

Witaj Lucas . :)
Masz rację , to że akurat miasto jest głównym sponsorem nie powinno stanowić żadnych przeszkód w dobrym zarządzaniu,wymówka w tej postaci jest tak kulawa jak każda inna.
Puszcza nie jest jedynym przykładem , i choć prywatnie uważam , że nie powinno tak być to na chwile obecną nie ma co płakać. tylko brać się do roboty , póki jeszcze jest co ratować.
Już kiedyś grupa osób wyciągnęła topielca , tylko że potem nikt go k***a nie nauczył pływać i sytuacja dzisiaj nie jest wcale lepsza.
Ostatnio edytowano 2014-11-17, 8:21 am przez GrubyPerez, łącznie edytowano 1 raz
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez LucasUSA 2014-11-16, 8:16 pm

Chodzi mi glownie o to, ze w tak malej miejscowosci sa ludzie, dzialacze, ktorzy sa w stanie utrzymac klub w naszej klasie rozgrywkowej, przy udziale miasteczka, lokalnej restauracji pani Joasi, firmy transportowej pana Wieska, piekarni pani Iwonki (http://www.puszcza-niepolomice.pl/pl/ - zerknijcie na dol strony) i dokopac "wielkiemu" Zaglebiu. I chyle czola przed tymi lokalnymi sponsorami! Jak widac nie trzeba wiele, a to co maja kopacze w Sosnowcu to luksus! Poraza mnie wlasnie nieudolnosc naszych dzialaczy, ktorzy przy wielomilionowym wsparciu wielkiego miasta nie potrafia osiagnac ZADNYCH wynikow!!!! To co sie dzieje w klubie, to wina miasta, ktore marnuje kase nie wymagajac zadnych wynikow, dzialaczy z ukladu, dupiatego prezesa. Jedzcie kuzwa na korepetycje do Niepolomic i nauczcie sie, jak finansowac klub!
LucasUSA

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników