Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MirosławaSmyła napisał(a):Przykro mi, że nie dał pan konkretnego przykładu, dalej trudno mi sobie wyobrazić w jaki sposób klub miałby okazać szacunek właścicielom karnetów.
MirosławaSmyła napisał(a):Za dużo jadu, po tym braku awansu, a domaganie się od klubu jakichś zadośćuczynień jest po prostu śmieszne.
Wydaje mi się, że ten jad jest bardziej wynikiem "stylu", jaki zaprezentowała drużyna w ostatnich meczach, grzebiąc szanse awansu.
Śmieszne jest to że teraz awans był jak na talerzu i nawet tego nie wykorzystaliśmy.
Nie wiem jakiego poziomu inteligencji potrzeba do tego, aby np. rozlosować wśród tegorocznych karnetowców jeden, dwa bezpłatne karnety na przyszłu sezon, Pozostąłym dać doadtkową obniżkę. Względnie rozdać po jamiś klubowym gadżecie czy też choćby zaprosić kilku na kawę czy herbatę do klubu. To chyba jedne z najprostszych propozycji.
Wiadomo, że to my, kibice jesteśmy śmieszni. Po 6 latach kiszenia się w 3 lidze, w tym 2 spośród tych sezonów były dramatyczną walką o pozotanie na centralnym szczeblu, Sorry, pardon, ekskiuzemła entschuldigen Sie bitte za to że śmiem w ogóle się cokolwiek tylko po tych latach i wielu fantastycznych meczach jak ten z UKP, w których kibice zostali zrobieni ordynarnie w wała.
trener nawet stwierdził, że taka ilość kibiców mu przeszkadza. O czym więc my tu piszemy?! Na moje zaufanie ( mówię tu za siebie) długo będą musieli pracować, żeby sobie zasłużyć na moje pieniądze za bilet, nawet gdyby on miał kosztować 2 zł.
MirosławaSmyła napisał(a): Niemniej pozwolę sobie stwierdzić, że mamy na forum nowego idiotę, który myli podstawowe pojęcia dotyczące poszanowania przez klubu kibica z żądaniem zadośćuczynienia.
GrubuPerez napisał(a):Kolega wszystkowiedzący o mało śmiesznym nicku odpowiada wszystkim i na wszystko.
A za poprawną ocenę sytuacji Augustowi podziękować zapomniał. Brzydko.
August napisał(a):pozwolę sobie stwierdzić, że mamy na forum nowego idiotę
MirosławaSmyła napisał(a):GrubuPerez napisał(a):Kolega wszystkowiedzący o mało śmiesznym nicku odpowiada wszystkim i na wszystko.
A za poprawną ocenę sytuacji Augustowi podziękować zapomniał. Brzydko.
Gdybym był grubianinem, odpowiedziałbym, że "nie dziękuję osobom, które wyzywają mnie od idiotów", tak jak podsumował mnie pan August.August napisał(a):pozwolę sobie stwierdzić, że mamy na forum nowego idiotę
Tymczasem, spokojnie wyjaśniłem to koledze na PW, więc nie wywołuj niepotrzebnie fal, bo tylko Jezus umiał po nich chodzić.
MirosławaSmyła napisał(a):Nie dokończyłeś swojej opowieści, która idealnie pasuje do naszej drużyny. W decydującym momencie zabrakło nie tylko umiejętności, ale przede wszystkim wiary.
Na to odezwał się Piotr: «Panie, jeśli to Ty jesteś, każ mi przyjść do siebie po wodzie!»
A On rzekł: «Przyjdź!» Piotr wyszedł z łodzi, i krocząc po wodzie, przyszedł do Jezusa.
Lecz na widok silnego wiatru uląkł się i gdy zaczął tonąć, krzyknął: «Panie, ratuj mnie!»
Jezus natychmiast wyciągnął rękę i chwycił go, mówiąc: «Czemu zwątpiłeś, małej wiary?».
MirosławaSmyła napisał(a):Nie dokończyłeś swojej opowieści, która idealnie pasuje do naszej drużyny.
MirosławaSmyła napisał(a):Czemu zwątpiłeś, małej wiary?».
MirosławaSmyła napisał(a):Lecz na widok silnego wiatru uląkł się i gdy zaczął tonąć, krzyknął: «Panie, ratuj mnie!»
Jezus natychmiast wyciągnął rękę i chwycił go, mówiąc: «Czemu zwątpiłeś, małej wiary?».
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników