Szukałem wątku ale nic, nikt jeszcze nie założył. A w związku z poprzednim tematem który pojawił się na forum "koniec naszego forum" założę ten wątek Ja. Zobaczymy ile osób jeszcze tu zerka.
Mamy niezła serie po swojej stronie, niezłą formę i wyższe miejsce w tabeli, jedyne co mnie martwi przed tym meczem(poza umierającym forum) to fakt że za każdym razem kiedy tylko Zagłębie zbliżało się do miejsc premiowanych awansem, ktoś aplikował mu "stoperan". Niby wszystko już rozstrzygnięte ale z powodów licencyjnych awans można wywalczyć sobie z 3 miejsca w naszej lidze(prawdopodobne). Więc na upartego, przy bardzo pomyślnych wiatrach ( a takie już nie raz nad Ludowym wiały) wygrywając ostatnie dwa mecze mogli byśmy walczyć o awans. Inna sprawa że większość chciała by awansu, ale również chciała by ustabilizowania sytuacji finansowej w klubie, spłacenia boskiego ZUSu itd. Jeżeli nie da się tych dwóch rzeczy połączyć, to grajmy w tej drugiej lidze jeszcze sezon. Od zwycięstwa do zwycięstwa. Ale nie aplikować "stoperanu", walczmy o miano rycerzy wiosny.
Pozdrawiam, i czekam na wieści z Polkowic.
Jak i zachęcam do dyskusji ...