Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez AroSpider 2013-02-20, 5:27 pm

Dawid Jarka trenuje z Zagłębiem...
http://www.zaglebie.eu/dawid-jarka-tren ... _2418.html
AroSpider

Postprzez jondek 2013-02-21, 2:37 pm

Widze,że przed sparingiem z Górnikiem,w naszym zespole szpital.Kontuzjowanych lub chorych,jest 7 zawodnikow.Z głębokimi rezerwami na zespół ekstraklasowy ? Ale....w końcu to sparing,i zawsze można powiedzieć,że dublerzy nie wykorzystali szansy :kiepsko:
jondek

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2013-02-21, 5:05 pm

Kol. Jondek - spójrz na pierwsza jedenastke ilu tam jest małolatów.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez jondek 2013-02-21, 10:19 pm

Może mi ktoś wytłumaczyć,co znaczy,że zawodnik jest zablokowany?Nagle przestaje zdobywać bramki,chociaz jest królem strzelców?Tzn.że jak ja się zablokuje,to przestane w pracy wykonywać 100% normy i poprzestane na 50%lub mniej??Jak długo może trwać taka niemoc i jak długo można ją tolerować???A może zawodnik nie jest zablokowany,tylko gwiazdorzy i uważa się za świętą krowe??Nie myśle tu o konkretnym zawodniku a nazwisko które się wszystkim nasuwa,jest zwykłą sugestią ;-)
jondek

Postprzez wojtas sc 2013-02-21, 10:26 pm

Jarka - żabo l , był żabo l i żabo l nie ma :czerwona: :) :) :)
wojtas sc

Postprzez MrCricket 2013-02-22, 9:07 am

jondek napisał(a):Może mi ktoś wytłumaczyć,co znaczy,że zawodnik jest zablokowany?Nagle przestaje zdobywać bramki,chociaz jest królem strzelców?Tzn.że jak ja się zablokuje,to przestane w pracy wykonywać 100% normy i poprzestane na 50%lub mniej??Jak długo może trwać taka niemoc i jak długo można ją tolerować???A może zawodnik nie jest zablokowany,tylko gwiazdorzy i uważa się za świętą krowe??Nie myśle tu o konkretnym zawodniku a nazwisko które się wszystkim nasuwa,jest zwykłą sugestią ;-)

Robert Lewandowski - ile ostatnim czasem strzela goli w Borussi Dortmund, a ile w reprezentacji Polski. Zablokowany ;-)
MrCricket

Postprzez mariusz76 2013-02-22, 10:02 am

Zablokowany heh brzmi jak kasownik w autobusie :D

Co do młodych ok lecz my ich tak testujemy i wciskamy w skład od paru już pięknych lat efektów nie ma nie widać a młodzi już są starzy i nic nie osiągneli i tak co roku w koło M... Co do testowania Nowych lepszych graczy również zawsze jest ta sama śpiewka że za słaby, nie ma papierów itp.. to na CH.. ich testują jeśli tak na prawdę chodzi o pieniądze. Ilu to już było testowanych u nas zawodników którzy niby się nie nadawali a w innych teamach np w lidze wyżej spokojnie dają radę i są zawodnikami wyróżniającymi się.. Za piłki nikt nie przyjdzie niestety..
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2013-02-22, 4:17 pm

No cóż moje zyczenie nie spełni się otóz Patryk Stafanski
został właczony do druzyny RUCHU Chorzów. I stało się.

Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez novack 2013-02-24, 8:24 am

Skra Częstochowa wypożyczyła z Zagłębia Sosnowiec Jana Pawlaka - informuje portal "SportSlaski.pl".

20-letni środkowy pomocnik w trzecioligowcu będzie grać do końca sezonu.

Czyli ta "gwiazda" nadal jest naszym "piłkarzem"?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez kriss68 2013-02-26, 6:01 pm

http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1 ... nika_.html
Kolejny zawodnik na testach , rynek z napastników na free wyczyszczony a moi faworyci B.Flis i M.Stąporski znależli kluby / Tumicz był trzeci w kolejce jako ostateczność/.
Dla mnie zagadką pozostaje jak sztab trenerski bez wcześniejszego rozeznania mógł testować CIsse ,a wystarczyło zerknąć na np. 90minut i stwierdzić że gość grał w dwóch klubach i jest pozamiatane .
kriss68

Postprzez Anakin 2013-02-27, 9:19 am

kriss68 napisał(a):Dla mnie zagadką pozostaje jak sztab trenerski bez wcześniejszego rozeznania mógł testować CIsse ,a wystarczyło zerknąć na np. 90minut i stwierdzić że gość grał w dwóch klubach i jest pozamiatane .

Bo w sztabie trnerskim jeden umie tylko czytać a drugi tylko pisać więc o synchronizację takiego rozeznania czasami ciężko :lol:
Anakin

Postprzez RUDI 2013-02-27, 6:07 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):No cóż moje zyczenie nie spełni się otóz Patryk Stafanski
został właczony do druzyny RUCHU Chorzów. I stało się.

No chyba jednak się rozmyślili .
"W Górniku Wesoła do końca sezonu grać będą Patryk Stefański i Paweł Lesik."
-> http://www.90minut.pl/news/206/news2062 ... karzy.html
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez jondek 2013-02-27, 9:19 pm

A co się dzieje z Mateuszem Krupą ? Kontuzjowany czy czekają na ostatni dzień okienka?Jak dzisiaj wypadł Tumicz?Zdał egzamin czy szukamy dalej napastnika-egzekutora.Czy zdobyta dzisiaj bramka przez Jankowskiego,już go odblokowała?Pytania,pytania,pytania.
jondek

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2013-03-02, 11:32 am

Lukasz Tumowicz - pilkarzem Zaglebia Sosnowiec. - zycze napadziorowi aby
nam pomógl.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez novack 2013-03-02, 2:27 pm

Tumicz z pewnością będzie wzmocnieniem ataku, ale i całej drużyny, choć póki co nie grzeszy szybkością i tym co tak bardzo ceni sobie Kmieć, czyli walecznością i zaangażowaniem. Zdecydowanie lepszy od Jankowskiego! Znakomity przegląd pola, umiejętność ustawienia się w polu karnym, gra obiema nogami, tylko ta denerwująca maniera ciągłego przebywania na spalonym. Jeśli taktycznie trochę Kmieć go zdyscyplinuje, to mamy napadziora. Grube też pokazał dzisiaj, że jest wartościowym zawodnikiem, choć to nie on jest następcą Lachowskiego, bo na niekwestionowanego lidera drużyny wyrasta Matusiak. Tomek Szatan, no cóż pierwsze oznaki sodówki, nie spodziewałem się tego po tym poukładanym chłopaku, ale dzisiejszy zimny prysznic dobrze mu zrobi na rozpalone czoło.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników