RUDI napisał(a):novack napisał(a):z Wieczorka nie ma i raczej nie będzie jeszcze długo pociechy (jeśli w ogóle)
Ja jego przyszłość widzę trochę inaczej (jeżeli popracuje ,może coś osiągnąć ,) Porównujesz sytuację do tej z Prusem? on był znany wcześniej z boisk ,a co wiadomo o nowym nabytkuże grał w którejś tam lidze ,że go sprawdzali gdzieś tam , że kiedyś gdzieś tam grał .Sytuacja z kontraktem rzeczywiście "cuchnie" ,ale może ktoś miał "nosa" ,a ja się mylę
.
Ps .Wieczorek zagrał 3 mecze w pełnym wymiarze ,popełnił na pewno błędy (ale kto nie popełnia ) ale czy tak grał beznadziejnie![]()
Obejrzyj filmy w archiwum ,jakie nie raz byki robił Szlakotin ,dobry refleks ,ale gra nad przedpoluwiele do życzenia .
Obyś miał rację z Wieczorkiem, ale póki co będziemy się pięknie różnić. Moim i nie tylko moim jak widać zdaniem, ten chłopak nie jest w stanie pomóc Zagłębiu, a pojedyncze interwencje to za mało. Bramkarz musi dawać pewność całej drużynie, a on niestety jej nie daje. Mecz ze Stalą pokazał właściwie jego dyspozycję. Niepewność i błędy przez 90 minut i jedna dobra interwencja. Na tym nie można budować zaufania. Chcę się mylić, bo to nasz chłopak a ja jestem kibicem i Zagłębiakiem. Piszesz, że Prus był znany z boisk, hmm. Pamiętam, że przyszedł do nas z rozsypującego się Hetmana za 5000 zł. słownie pięć tysięcy zł. To była prawdziwa okazja, trzeba wierzyć ,że tym razem jest podobnie i że chłopak jest utalentowany, a nie jego menago. Chętnie podzielę się spostrzeżeniami na temat Dawida po pierwszym meczu, choć życzę mu żeby nie miał wielu okazji do pokazania formy

"Jako pełnoletni kibic z Zabrza moge powiedzieć, że jest na prawde solidnym bramkarzem z ogromnym potencjałem. Ma niesamowite warunki fizyczne, bardzo komunikatywny z obroncami. Nie znam szczegółów dlaczego na cyprze mu nie poszło. jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... : )"