MiChAs089 napisał(a):A co się dzieje z Bednarem gra w ogóle gdzieś
Strasznie mi go szkoda. Chyba nie gra. Coż...wybory nie zawsze sa właściwe.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MiChAs089 napisał(a):A co się dzieje z Bednarem gra w ogóle gdzieś
August napisał(a):Ciekawe, że o kontrakcie z nowym bramkarzem podane jest na stronie sportu śląskiego.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. Rudi a kto to jest Wieczorek - ktory sie ogrywa
RUDI napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. Rudi a kto to jest Wieczorek - ktory sie ogrywa
- Mateusz Wieczorek- bramkarz broniący w dwóch meczach pucharowych obecnego sezonu ,a także jeżeli dobrze pamiętam w jednym?(nie najgorzej) meczu poprzedniego sezonu .
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=21677
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Bramkarz z Cypru to jest wynalazek - Pana Adamczyka mysle sobie.
August napisał(a):można traktować jak kolejne robienie interesów na publicznej kasie z Zagłębia.
RUDI napisał(a):Zwróćmy uwagę że kontrakt podpisany na 2 lata (jak podaje 100%) nie wiem ,wielu mamy piłkarzy zakontraktowanych na 2 latawie ktoś ,bo tak jakoś ciekawy jestem
django napisał(a):RUDI napisał(a):Zwróćmy uwagę że kontrakt podpisany na 2 lata (jak podaje 100%) nie wiem ,wielu mamy piłkarzy zakontraktowanych na 2 latawie ktoś ,bo tak jakoś ciekawy jestem
Chyba nikt nie wie, bo nowa świecka tradycja w klubie jest taka, że nie podają długości kontraktów, ewentualnie podpisują kontrakty "do wypalenia współpracy", jak z Wyrobkiem. Stawiam piwo temu, kto znajdzie info o długości umowy któregokolwiek z nowych grajków, ujawnione przez kogoś z Zagłębia. Pewnie to, że wiemy na jak długo związał się z klubem nowy bramkarz wiemy stąd, że sam o tym poinformował w mediach.
Co do sensu podpisania kontraktu z nowym bramkarzem, to go nie widzę. Mamy Suchańskiego, Wieczorka, na trzeciego można było wziąć jakiegoś młodego Zagłębiaka, żeby zobaczył jak od środka to wszystko funkcjonuje. No chyba, że nowy jest tak zajebisty, że będzie pierwszym. Zobaczymy.
novack napisał(a):z Wieczorka nie ma i raczej nie będzie jeszcze długo pociechy (jeśli w ogóle)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników