Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
czarodziej napisał(a):Przyczyna jest prosta. Czekałem spokojnie na koniec sezony, aby zobaczyć jakie będą kroki Pana Prezesa. Tylko obecne jego działanie utwierdziło mnie w dobrej analizie.
bbartek napisał(a):Czy w Sosnowcu nie ma 200 firm które miesiecznie będą przekazywały PLN 100,00, a może więcej, ( 200x100x12=PLN 240.000( rocznie) , ale oczywiście trzeba coś ( pisałem o formach na forum) zaproponować w zamian.
Wierzę, że nowa osoba odpowiedzialna za marketing rozważy wszystkie propozycje które były zgłaszane przez kibiców.
August napisał(a):O czyms takim swego czasu "marzyłem":
Polonia Bytom nawiązała współpracę z Realem
Nie chodzi jednak o słynny klub z Madrytu, ale o...
... bytomski hipermarket. Od października w sklepie mają być sprzedawane bilety na mecze Polonii. W Realu już funkcjonuje stanowisko, na którym można zakupić wszelkiego rodzaju gadżety i pamiątki bytomskiego klubu. Polonia stara się także, aby Real został jej sponsorem.
Więcej... http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... z1XvaF1KK4
Uczniowie z Sosnowca zwiedzali gliwicki stadion
Data: 17:59, 2011-12-14
Wtorek na stadionie gliwickiego Piasta przebiegał dosyć energicznie. Na nowoczesnym obiekcie goszczono uczniów liceum ogólnokształcącego z Sosnowca. Interesantom towarzyszyły kamery telewizyjne!
Głównym oprowadzającym młodych ludzi po obiekcie był menadżer klubu, Janusz Bodzioch. Były zawodnik Piasta zapoznał uczniów z zakamarkami stadionu, przedstawił jak funkcjonuje klub na płaszczyźnie transferowej. Nie obyło się też bez wizyty w ekskluzywnej strefie VIP, która, mimo niedługiej historii, gościła wiele osobowości.
Z kolei kwestią sportową i codziennym funkcjonowaniem klubu zajęli się prezes, Józef Drabicki wraz z Dariuszem Dudkiem, asystentem pierwszego trenera. Nie zabrakło wątków dotyczących życia prywatnego i przebytej karierze piłkarskiej byłego obrońcy m.in. Odry Wodzisław Śląski.
Nie obyło się bez wizyty na zajęciach niebiesko-czerwonych pod czujnym okiem trenera Marcina Brosza. Uczniowie z Sosnowca przekonali się, jak ciężko zawodnicy trenują, aby wciąż być w formie.
Podczas całej wizyty gościom towarzyszyły kamery stacji telewizyjnej TVP Katowice.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników