Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
pyla napisał(a):Miałem nie pisać ale szlag mnie trafia, może odpowiesz Flex dlaczego został zablokowany dział KIBICE ZAGŁĘBIA to już przestaje być śmieszne - zakładka zlikwidowana dział o kibicach również o co tu chodzi
patrios91 napisał(a):pyla napisał(a):Miałem nie pisać ale szlag mnie trafia, może odpowiesz Flex dlaczego został zablokowany dział KIBICE ZAGŁĘBIA to już przestaje być śmieszne - zakładka zlikwidowana dział o kibicach również o co tu chodzi
Jak zauwazyles...admini tej strony i tego forum sa stronniczym gownem i maja w*jebane w jakakolwiek moralnosc.
swiezy52 napisał(a):patrios91 napisał(a):pyla napisał(a):Miałem nie pisać ale szlag mnie trafia, może odpowiesz Flex dlaczego został zablokowany dział KIBICE ZAGŁĘBIA to już przestaje być śmieszne - zakładka zlikwidowana dział o kibicach również o co tu chodzi
Jak zauwazyles...admini tej strony i tego forum sa stronniczym gownem i maja w*jebane w jakakolwiek moralnosc.
a ja mialem nie reagowac na takie epitety... zainteresowalem sie wczorajszym postem uzytkownika Pyla przejrzalem panel moderacji i niestety ku mojemu zdziwieniu nie znalazlem jakiejkolwiek interwencji kogokolwiek w temat wyzej opisany.dlatego chcialbym wiecej informacji na ten temat moze to mnie na cos naprowadzi!
a ciebie patrios nawet nie bede ostrzegal bo nie ma sensu uwazasz ze jestesmy stronniczy twoja sprawa uwazasz ze jestem gownem tez twoja sprawa oczywiscie masz do tego prawo do wyrazania swojej opinii... powodzenia
Brynic napisał(a):Moze gdybys dal sobie na pare tygodni spokoj z moderowaniem tego forum to by to bylo zarowno zyskiem dla samego forum jak i dla ciebie
August napisał(a):Brynic napisał(a):Moze gdybys dal sobie na pare tygodni spokoj z moderowaniem tego forum to by to bylo zarowno zyskiem dla samego forum jak i dla ciebie
W tym miejscu będę bronił Swiezego jak i tych ludzi, którzy przez lata współtworzyli 100%. Fakt, że ostatnimi czasy były można było mieć mieszane odczucia od czasu kiedy powstało 1906 niemniej należałoby spojrzeć na sprawe bardziej horyzontalnie, a mianowicie na fakt, że ludzie tworzący stronę roblili to napjaprawdopodobniej za własną kasę i na swój koszt. A dzięki ich działaniom mamy relacje, zdjęcia czy filmy ze wszystkich miejsc gdzie gościło Zagłębie. Ateraz być moze jest czas na powolne odbudowywanie renomy strony, jaką kiedys ona miała. Tyle, że obrzucanie epitetami w tym nie pomoże.
Brynic napisał(a):Do swiezy52
Moze gdybys dal sobie na pare tygodni spokoj z moderowaniem tego forum to by to bylo zarowno zyskiem dla samego forum jak i dla ciebie. Ty bys sie nie denerwowal i nie byl bys przez nikogo obrazany a forumowicze mogliby spokojnie prowadzic dyskusje bez odgórnej cenzury i ostrzezen.
Nie mam zamiaru cie obrazac bo to nic nie wnosi, ale najswiezszy przyklad to byl temat ktory zalozylem "Scouting". Ostatnio bylismy na czacie i rozmawialismy z paroma kolegami tutaj z forum o tym czy kibice powinni pomoc klubowi w scoutingu. Najprostrzym bylo zalozyc taki temat i dyskutowac o wolnych zawodnikach. Temat po 4 postach zostal zamkniety przez Ciebie.
To ja sie teraz pytam: Robisz na zlosc klubowi, czy forumowiczom.
Pozatym wiele osob tutaj ma dziwne uczucie ze jestes stronniczy i wspierasz b-klasowych kibiców. Nie udowodnimy Ci tego moze nigdy, ale taki negatywny smaczek wisi w powietrzu.
Moze byloby jednak lepiej gdybys spojrzal na siebie a nie tylko na innych, i dal sobie przez jakis czas spokoj z moderowaniem. Jest tu jeszcze paru innych "oficjalnych" i to forum napewno nie eksploduje z brakow jakosci jezeli przez jakis czas ty nie bedziesz sie naszymi postami zajmowal. Taka przyjacielska rada z mojej strony dla Ciebie swiezy52
PS: mam nadzieje ze nie czujesz sie zaatakowany przezemnie tym wpisem, i ze nie zarobie bana za mowienie prawdy
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack