Czy już czas na Stowarzyszenie Kibiców - Powrót tematu

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Czy już czas na Stowarzyszenie Kibiców - Powrót tematu

Postprzez GrubyPerez 2011-10-03, 10:54 pm

śmieciu napisał(a):Moim zdaniem akcje Typu : doping,oprawy itp są jak najbardziej słuszne; ) zgadzacie sie chyba ze tym ?... ZS!

Odniosę się do Twojego wpisu jak najbardziej poważnie.

Oczywiście , przybądź - będzie nas o jednego więcej .

Jeśli masz ochotę spróbować swoich sił jako "młynowy" ( kiedyś mówiło się wodzirej) to pewnie i parę gardeł do zdarcia się znajdzie.Tak jak bębniarz, już się znalazł. I nie jest prawdą jak pisano o nim niedawno na tym forum, że jakiś lewy i zza Brynicy podstawiony. To najprawdopodobniej ojciec jednego z naszych zawodników .
Ale nie spodziewaj się cudów, a raczej twórz je z nami. Zacznij od najbliższej soboty.

ps
jest tu jakiś admin żeby ogarniać posty w tematy właściwe?
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez śmieciu 2011-10-03, 11:01 pm

wiem o czym mówisz ;),postaram sie zmobilizowac kazdego ;) zeby frekfencja na tym meczu przypominala chodziaz na poczatek 1/4 tego co kiedys ;) ! wiem,ze RAZEM mozemy naprawde pokazac,ze wszystko da sie zrobic ;) !
śmieciu

Postprzez dardawsz1 2011-10-04, 4:00 am

śmieciu napisał(a):hmm jak to rozumiec ? to stowarzyszenie chyba ma na celu prowadzenie dopingu prawda ?

Jeden z punktów statutu SKZS mówi iz celem działań Stowarzyszenia jest równiez organizacja ruchu kibicowskiego a co za tym idzie również dopingu.
Jednak póki co o pierdolnięciu takim jak piszesz aby było nas slychac w Katowicach to zapomnij.
Choć za kilka meczy kto wie ....
dardawsz1

Postprzez Brynic 2011-10-04, 9:07 am

Stowarzyszenie jest od ratowania klubu razem z organami miasta i zarzadem klubu, ale napewno Stowarzyszenie nie ma nic przeciwko dopingowi.
Organizacja dopingu nalezy do tych co sa na stadionie i czym glosniejszy tym lepiej dla klubu dla druzyny i dla naszego samopoczucia
Brynic

Postprzez Schabu 2011-10-04, 4:06 pm

Bardzo mi się podoba ta inicjatywa.Jestem za i czekam z niecierpliwieniem na dalszy rozwój sytuacji...
I pewnie chętnie wstąpie do SKZS,jeżeli bedzie to możliwe.
Schabu

Postprzez Howard 2011-10-04, 4:28 pm

Schabu napisał(a):I pewnie chętnie wstąpie do SKZS,jeżeli bedzie to możliwe.

Oczywiście każdy komu leży na sercu dobro Zagłębia, jest mile widziany.
Howard

Postprzez zs-fanatyk 2011-10-04, 7:00 pm

Czy na meczu z Nielbą będzie ten doping ? i jak tak to na której trybunie bo my idziemy w grupie ok.20 osób (młodzież:15-16 lat) i miło by było jakby się ktoś jeszcze podłączył :brawo:
zs-fanatyk

Postprzez RUDI 2011-10-04, 9:18 pm

zs-fanatyk napisał(a):Czy na meczu z Nielbą będzie ten doping ? i jak tak to na której trybunie bo my idziemy w grupie ok.20 osób (młodzież:15-16 lat) i miło by było jakby się ktoś jeszcze podłączył :brawo:

Jeżeli będzie bębniarz ,to będziecie wiedzieć która trybuna.Sektor F.
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez RUDI 2011-10-07, 9:17 am

Przeczytałem że przy dużej pomocy SKZS klub uruchomił tzw .krzykaczkę ,brawo coś się dzieje .
Mam taką mała sugestię ,propozycję, może dało by się coś załatwić ,w pubie przy stadionie stoi sobie mała przyczepka z pamiątkami klubowymi (wiemy o co chodzi ,prawda?) jak by tak dogadać się z właścicielem,nie my ,klub ,o podziale jakiś zysków ,chociażby małych ,i na przykład w poniedziałek przyczepka stoi w centrum Dąbrowy Górniczej ,sprzedaje bilety na najbliższy mecz oraz pamiątki ,we wtorek Będzin to samo ,środa Czeladź to samo i tak dalej .Czy byłby to duży wydatek? ,oczywiście nie 7 czy 8 godzin ,pierwsze próby nie przyniosły by wielkich efektów ,ale po jakimś czasie kto wie.
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez Tomcjo 2011-10-07, 11:08 am

Bardzo cieszy mnie powstanie stowarzyszenia . To pierwsza dobra wiadomosc od pobicia naszego pilkarza przez tzw. kibicow . Bez wzgledu na powody dla mnie to byl pierwszy symptom ze ruch kibicowski osiagnal dno . W pelni popieram i mam tylko nadzieje ze bede mogl zglosic akces przez internet . Do Sosnowca mam jakies 2300 km wiec jest maly problem .
Pierwszym duzym zadaniem dla SKZS powinno byc odblokowanie razem z miastem zamknietej trybuny . Poznanska akcja Zielona Rewolucja pokazala ze takie dzialania maja sens . W ramach promocji urzad miejski powinien zaprosic mlodziez szkolna za darmo na trybune Zaglebia . Na przyklad na zasadzie 10 uczniow plus dorosly opiekun wchodza gratis . Pelna trybuna zapewni doping . A szeregi kibicow chyba potrzebuja wymiany pokoleniowej. No i mlodziaki beda mialy okazje do ozywienia dopingu . Bo przypuszczam ze pierwsze proby odbudowania mlyna beda wygladac co kolwiek slabo . Ale nie ma co rozpaczac z powodu odejscia grupy zawiedzonych. W Zaglebiu tkwi sila . Jesli podnieslismy sie z okregowki to tym latwiej bedzie z drugiej ligi . Klub musi sie utrzymac a kibice odrodzic jak feniks . Jeszcze silniejsi . Pozdrawiam ze Szkocji
Tomcjo

Postprzez August 2011-10-10, 1:18 pm

Lars napisał(a):jeszcze takie pytanie, co ze stowarzyszeniem "Zagłębie Sosnowiec - Wiara, która przetrwała" nr KRS: 178982,wpis do rejestru 2003-11-06, z siedzibą przy ul. Rodakowskiego 3/19 w Sosnowcu?
ono sobie jest w KRS-ie bo jest i tyle?

(....)
Mandat uzyskany przez Ruch Palikota przypadnie Arturowi Górczyńskiemu, pracownikowi socjalnemu z Sosnowca, na którego głosowało 9980 osób
(...)
Więcej... http://bielskobiala.gazeta.pl/bielskobi ... z1aNeCEFaO

Czyżby Pan Prezes się "odnalazł" ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Piter24DG 2011-10-10, 8:18 pm

Witam w jaki sposób można się zapisać do stowarzyszenia prosze o kontakt na priv
Piter24DG

Postprzez GrubyPerez 2011-10-10, 8:23 pm

Piter24DG napisał(a):Witam w jaki sposób można się zapisać do stowarzyszenia prosze o kontakt na priv

Stowarzyszenie Kibiców Zagłębia Sosnowiec
Rekrutacja: informacja.skzs@gmail.com
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Sarmat 2011-10-10, 8:54 pm

Miesiąc w miesiąc będę wpłacał te 5zł może to nic , a może coś pomoże ? A TY ?
Sarmat

Postprzez dardawsz1 2011-10-14, 8:22 pm

Prawdopodobnie na jutrzejszym meczu zabraknie w sektorze, ojca jednego z naszych graczy, znanego z ostatnich meczy stadionowego "bębniarza".
Dlatego też pilnie poszukujemy osoby , dla której bęben nie ma tajemnic czyli po prostu osoby do nadawania rytmu bębnem.

Osoby zainteresowane tą funkcją prosimy o zgłoszenie się przed meczem do Artura ze SKZS( sektora na prawo od wieży)

Jednocześnie przypominam wszystkim chętnym zgłaszającym akces do Stowarzyszenia, że w dniu jutrzejszym przed , w czasie i po meczu można oddawać wypełnione deklaracje członkowskie.Deklaracje taką mozna oddać każdemu członkowi Stowarzyszenia(na meczu w białej koszulce z logo SKZS) a na pewno trafią one w odpowiednie ręce.
Zachęcam również osoby niezdecydowane do zadawania pytań na temat SKZS , każdy z nas chętnie udzieli wyczerpującej odpowiedzi dotyczącej dzialalności Stowarzyszenia.
dardawsz1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników