Gabryś_ napisał(a):patrios91 napisał(a):Ci ..watpliwi kibice,ktorzy chodza na B-klase nie sa "medium" calego kibicowskiego Zaglebia...Lucasie. Nie dajmy sie zwariowac..bez nich doping moze istniec i to lepszy bo ten przez ostatnie lata patrzac obiektywnie istnial tylko na meczach z hanysami. Wystarcza korekty w gniezdzie. Miasto nie udupi pilki w Zaglebiu gdyz zbyt wiele osob woli II lige w prawdziwym Zaglebiu Sosnowiec niz podrobka made in china...
Ci wątpliwi kibice do tej pory prowadzili Cię za rączkę i podstawiali wszystko pod nos. Jak widzę bez tych 'wątpliwych' kibiców zapału brak. Udany jesteś, do tej pory nie dopingowałeś, bo co? Bo nie odpowiadał Ci gniazdowy? A teraz nagle przełom w Twoim umyśle nastał i nakręcony jesteś do dopingowej korby? Z tej całej sytuacji zadziwia mnie jedno; jeżeli wszystkie osoby, które teraz wykazują (forumowy, ale zawsze) zapał do ogarniania plakatów, frekwencji, dopingu, robiłyby to od dawna, to z samych biletów moglibyśmy utrzymywać drużynę i nawet Adamczyk nie byłby w stanie pogrążyć nas w długach. Fajnie, że jeżeli nie otworzyliśmy oczu coniektórym na to jak jawnie jesteśmy robieni w wała, to chociaż coś tam w umyśle styka.
@RUDI
Dobrze, że jesteśmy, co? Jak frekwencja o pomste woła, to wina kibola. Jak na trybunach żenada i swawola to wina kibola. Jak plakaty, chwilę po rozwieszeniu trafiają do wora, to wina kibola.
Od kilku miesięcy Musztra ogarnia grupę plakatową i od tegoż momentu plakaty trzeba pilnować, bo zawsze komuś przeszkadzały, chyba, że sądzisz iż wtedy też to my je zrywaliśmy. Teraz co by się nie udało, albo jak, ktoś będzie robił pod górkę, to zawsze będzie wina tych złych chuliganów. Spoko, przyzwyczailiśmy się.
Porażkę z Calisią, też możecie na nas zwalić, a no i te długi, to też my. OLE TO MY KIBOLE !
A czy ja napisałem gdzieś że mam pretensje że nie ma Cie na meczu ,że rozpaczam nad brakiem zorganizowanego dopingu ,płaczę nad frekwencją