Zagłębie Sosnowiec - Calisia Kalisz 6.08.2011, g. 16:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Calisia Kalisz 6.08.2011, g. 16:3

Postprzez SO_1906 2011-08-06, 10:24 pm

jackie57 napisał(a):Do Serious: masz rację. Gubienie punktów w takich meczach jest niedopuszczalne i świadczy o tym, że drużyna Zagłębia jest w tej chwili po prostu słaba.

A jaka drużyna ma być, podczas gdy klub ma 4 mln długu? Chłopie weź się zastanów nad tym co mówisz bo się nie da tego słuchać.... Zamiast się cieszyć, że Zagłębie (nazywane kiedyś klubem przemytniczym) gra nareszcie swoimi, to ty narzekasz po 3 kolejkach... I jeszcze te marne teksty o tym 1906...
SO_1906

Postprzez Serious 2011-08-06, 10:35 pm

Ja powiem tak: to nie jest zła drużyna. Chłopaki mają na pewno spory potencjał i mam nadzieję, że trenerowi Stachowi uda się go z nich w pełni wydobyć poprzez treningi i kolejne mecze. Bo to co dzisiaj pokazali to na pewno nie jest maksimum ich możliwości, zarówno motorycznych, jak i technicznych. No i myślę, że warto pomyśleć nad ustawieniem taktycznym, bo Lacha z pewnością więcej drużynie daje w przodzie a nie cofnięty pod obrońców.

Pozdrawiam
Serious

Postprzez damianeri zs 2011-08-06, 10:46 pm

Zaglebiak_1906_ZS napisał(a):Panowie, widzieliście poprzednie mecze Calisi ?
Oni na prawde graja całkiem niezła piłke w dwóch pierwszych meczach pokazlai pazur ale nie poszczęścilo im sie. Nie chce bronic tu Zagłębia bo powinni wygrac ale z taką grą to My nadajemy sie do III Ligi...
Takie sa realia z takÄ… gra...

zagłębiak 1906 i z tym się zgodzę co napisałeś masz absolutną rację w tamtym meczu potrafili grać ale dziś byli tylko tłem dla rywala jeżeli tak będą grali to daleko nie zajedziemy i sprawdzi się to że stadion opustoszeje i dopiero sobie działacze przemyslą gdzie mogli popełnić błąd następny mecz mamy na wyjeżdzie jeżeli teraz dadzą plamę to nic nas nie uratuje przed widmem klubu i rzeczywistością która teraz jest :kiepsko: :kiepsko: :kiepsko:
damianeri zs

Postprzez Serious 2011-08-06, 10:52 pm

Następny mecz mamy u siebie z Chrobrym Głogów to raz.

A dwa, musimy dać im trochę czasu. Dajmy się im zgrać i rozwinąć skrzydła. Podsumowywać będziemy w przerwie zimowej.

Pozdrawiam.
Serious

Postprzez damianeri zs 2011-08-06, 10:55 pm

serious wiesz kolega jackie75 ma racje w tym co napisał teraz jak prubujemy się podnieść to ciągłe narzekania lepiej coś zacząć działać a nie tylko cały czas narzekać że drużyna to drużyna tamto zacznijmy coś robić dla tego klubu w swoim zakresie morze by tak pogadać z paroma kolesiami którzy potrafią malować grafiti i na następnym meczu zrobić wreszcie jakieś oprawy na mecze co wy na to ? ?
damianeri zs

Postprzez Serious 2011-08-06, 10:59 pm

Jeśli chodzi o sprawy czysto piłkarskie to uważam, że nie ma racji. Kompromitacji z Calisią nie było, bo tak jak napisał ktoś wyżej: to nie jest wcale zła drużyna a oba pierwsze mecze przegrała po prostu pechowo. A co do spraw kibicowskich, masz rację. Działać trzeba.

Pozdrawiam.
Serious

Postprzez damianeri zs 2011-08-06, 11:08 pm

serious słyszałem podobno że na krytej był doping i nowy bębniasz ale nie mam informacji jaka była dziś frekwencja na stadionie wiesz ja nie mogłem być dziś na meczu i to nie jest moja wymówka poprostu musiałem iść do pracy i ja też wieże w to co piszesz może następny mecz wygrają na ludowym jeżeli ich wesprzemy dopingiem tak jak prosił lacha :brawo: :brawo: :brawo:
damianeri zs

Postprzez Serious 2011-08-06, 11:12 pm

To nie był bębniarz, to kibice walili głowami w krzesełka po drugim straconym golu i echo niosło xD
A tak na serio, z każdym kolejnym meczem powinno być lepiej. A tak jak mówiłem wcześniej, myślę, że to nie są jeszcze maksymalne umiejętności naszych grajków i poprawią się z biegiem czasu również.

Pozdrawiam.
Serious

Postprzez damianeri zs 2011-08-06, 11:19 pm

Serious napisał(a):To nie był bębniarz, to kibice walili głowami w krzesełka po drugim straconym golu i echo niosło xD
A tak na serio, z każdym kolejnym meczem powinno być lepiej. A tak jak mówiłem wcześniej, myślę, że to nie są jeszcze maksymalne umiejętności naszych grajków i poprawią się z biegiem czasu również.

Pozdrawiam.

jak mogę do ciebie mówić serious czy ziomek czy jak tam ci pasuje hm acha powiec mi jedną rzecz kiedyś nadawało ze strony internetowej zagłębiowskie radio i co się z nim stało ???
damianeri zs

Postprzez damianeri zs 2011-08-06, 11:24 pm

Sarmat napisał(a):
damianeri zs napisał(a):witajcie mam pytanie czy sobotni mecz będzie transmitowany przez radio zagłębie ze strony internetowej bo kiedyś były transmisje a teraz cicho sza

W sezonie 11'/12' Zagłębiowskie radio najprawdopodobniej nie będzie aktywne.

sarmat ale powiec mi dla czego nie będzie aktywne i kto tym radiem zarządzał i je prowadził czyżby to ktoś z ultrasów je prowadził i nadawał transmisje teraz to pewnie będą nadawać transmisje z b klasy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :brawo: :brawo: :brawo:
damianeri zs

Postprzez Howard 2011-08-07, 12:43 am

Bramka Szatana piękna, myślałem że chłopak będzie podawał - ten jednak przymierzył i zdobył bramkę. Jego gra wygląda trochę lepiej niż w ubiegłym sezonie, choć nadal cuduje - jestem jednak przekonany, że chłopak chce dobrze a że nie wychodzi to już inna bajka. Nie czuje presji na sobie, a to plus bo na pewno ciężej się gra z obciążeniem psychicznym i myślą, że jeśli coś spieprzę to zaraz mnie zwyzywają.
Pierwsza połowa jako tako wyglądała, choć bez rewelacji. Druga natomiast to ciężko to nazwać... awangarda? Może przesadzam, ponieważ musimy pamiętać że to młodzi ludzie i na pewno chcą dobrze, ale może brakować im umiejętności, ogrania i doświadczenia ligowego.
Niech to będzie dla nich lekcja i niech wyciągną z niej naukę na przyszłość, a to na pewno zaprocentuje. Tak jak napisał Serious, ta drużyna ma potencjał - jednak potrzebują oni czasu, aby stać się postrachem drugoligowych boisk.

PS. Lacha trzymaj siÄ™!
Howard

Postprzez Sarmat 2011-08-07, 9:17 am

damianeri zs napisał(a):
Sarmat napisał(a):
damianeri zs napisał(a):witajcie mam pytanie czy sobotni mecz będzie transmitowany przez radio zagłębie ze strony internetowej bo kiedyś były transmisje a teraz cicho sza

W sezonie 11'/12' Zagłębiowskie radio najprawdopodobniej nie będzie aktywne.

sarmat ale powiec mi dla czego nie będzie aktywne i kto tym radiem zarządzał i je prowadził czyżby to ktoś z ultrasów je prowadził i nadawał transmisje teraz to pewnie będą nadawać transmisje z b klasy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :brawo: :brawo: :brawo:

Krzysztof Szymański - strona techniczna - bez niego ten serwis by nie powstał. Że też zniósł wszystkie nasze marudzenia.

mail: krzysztof.szymanski@zaglebie.eu

Pisz na emaila , na pewno Ci odpowiedzÄ….
Sarmat

Postprzez patrios91 2011-08-07, 9:47 am

Gra zaczyna wygladac coraz lepej...szkoda,ze ta ladna gra nie przeklada sie na wynik w skutek karygodnych bledow w defensywie. Defensywa to tak jak w ubieglym sezonie najslabsza formacja Zaglebia. W defensywie nie moze grac tak malo doswiadczonych osob.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez PawełK 2011-08-07, 10:07 am

Widzę, że jeszcze nikt tego nie napisał. Mianowicie chodzi mi o sytuację z 86. minuty. Po rzucie sędziowskim piłkarze Zagłębia zamiast oddać piłkę robią akcję, a w sytuacji sam na sam w bramkę nie trafia Jankowski. Tak się nie robi... Pomijam już fakt czy zawodnik Calisii symulował kontuzję czy tez nie. To działa w dwie strony i nie raz było na odwrót, że to zawodnicy Zagłębia grali na czas. To się pewnie kiedyś zemści...

Co do całości meczu to on powinien być rozstrzygnięty w 1 połowie. Jeżeli się tego nie robi to nie jeden jeszcze zespół z Ludowego wywiezie komplet punktów. O bramce na 1:2 to nawet nie ma co pisać... Na plus bardzo ładne trafienie Szatana.
PawełK
pyszałek

Postprzez torquemada 2011-08-07, 10:27 am

damianeri zs napisał(a):serious wiesz kolega jackie75 ma racje w tym co napisał teraz jak prubujemy się podnieść to ciągłe narzekania lepiej coś zacząć działać a nie tylko cały czas narzekać że drużyna to drużyna tamto zacznijmy coś robić dla tego klubu w swoim zakresie morze by tak pogadać z paroma kolesiami którzy potrafią malować grafiti i na następnym meczu zrobić wreszcie jakieś oprawy na mecze co wy na to ? ?

gdzies tam napisales ze w pracy byles... z tego co widze jak piszesz to Ty jeszcze do szkoly pewnie chodzisz a to glupia wymowka byla. Nic nie pobije jednak tego co napisales o narzekaniu na druzyne, tak zrobic oprawe to napewno wszyscy beda w formie i beda grali tak ze bez problemu bedziemy liderem....

Co do meczu, dno, dno i jeszcze raz dno.... tyle okazji miec i nie trafic w swiatlo bramki to juz jest zenada, tyle sytuacji strzeleckich bylo to nie lepiej wdac sie w kiwke i stracic pilke, albo gdy mozna uderzyc to lepiej szukac kumpla ktory jest duzo gorzej ustawiony i na dodatek 30m z tylu... Panowie nie tlumaczcie tego ze Calisia cos tam grala w poprzednich dwoch meczach bo nie widzieliscie i nie wiecie jak grala. Widzielismy my wczoraj jak grala i co jak grala? beznadziejnie... a kto przegral mecz?
torquemada

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników